Anasayfa
11 Ocak 2024, 10:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ELBİSE

Rüyada görülen elbisenin yorumu; elbisenin kumaşı, rengi ve modeline göre farklılık gösterir.

Bir kadın rüyada üzerinde erkek elbisesi olduğunu görse, bu rüya din ve dünyaca o kadın hakkında hayırlıdır. Eğer erkek, üzerinde kadın elbisesi olduğunu görse, o kimseye varlığından her zaman büyük haz ve onur duyacağı bir dost erişir.

Yünden elbise giydiğini gören kimse, zahid olur. Yeşil renkli her elbisenin renginde fayda olduğundan dolayı yorumca hiçbir zararı yoktur. Bundan dolayı, bir kimse yeşil elbise giydiğini görse, sağ kimseler için din ve ibadete, ölüler için Allah yanında hallerinin güzel olmasına yorumlanır. Bazı yorumcular, yeşil elbise giydiğini gören kimse, mirasa kavuşur, derler.

Beyaz elbise, giyen için hayırdır. Bir kimse adet edinmediği bir elbiseyi giydiğini görse, kötü gördüğü şeylerin bazısı kendisine isabet eder. Hiç beyazı olmayan ütülenmiş siyah elbise giydiğini gören, heybet ve saltanata kavuşur.

Üzerinde kırmızı elbiselerin olduğunu gören kimse, çok mala sahip olur. Rüya sahibi, Allah’tan korksun ve malının zekatını versin.

Kadının kırmızı elbise giydiğini görmesi, ferahlık ve sevincine yorumlanır. Kırmızı elbise, hastalar hakkında ölüme, fukara hakkında zarara yorumlanır. Kadınların kırmızı elbisesi ancak evli olmayan için hayırdır. Bir kimse bayram, düğün ve topluluk zamanlarında kırmızı elbise giydiğini görse, bunda bir zarar yoktur.

Sarı elbiselerin hepsi, tabirde zayıflık ve hastalıktır.

Kendi üzerinde iki renkli ve iki yüzlü elbise veya iki yüzlü sarık görmek, o kimsenin din ve dünya ehlini idare eden bir kimse olduğuna yorumlanır. Eğer bu elbise yıkanmış olursa fakirliğe ve borca, yeni ve kirli ise borca ve kazandığı günaha yorumlanır.

Bir kimse kendisine, "deniz koyunu" denilen hayvanın yününden yapılmış bir elbise görse hacca gider. Eğer o elbise kırmızı olursa, rüya sahibinin meydana çıkacak dünyalığına, elbise sarı olursa dert ve hastalıkla beraber yine dünyalığa

y orumlanır.

Üzerinde alaca elbise olduğunu gören, eğer ehilse çiftçi ve ziraatçılara amir olur. Eğer ehil değilse, senenin bolluğuna ve hububatın çok olmasına yorumlanır.

Vasfedilen elbiselerden başka renkte olan elbise de gururdur. Rüyada elbiselerin üzerinde görülen nişan ve alametler hacca gitmeye veya arap memleketlerinden birine yolculuk yapmaya yorumlanır.

Bir kimse elbisesinin altında ince bir elbise giydiğini görse eline, biriktireceği bir mal geçer ve içi dışından hayırlı olur. Bu ince elbiseyi, elbisenin üzerine giyerse,

o kimsenin kötülüğüne, dindeki hatasına, günah ve isyanını aşikar etmesine yorumlanır.

Erkek için elbisenin kalını incesinden hayırlıdır. Kadının rüyada ince ve yumuşak elbise giymesi izzet ve şerefine, kalın elbise de zahmet ve meşakkatına yorumlanır.

Altın ve gümüş dokumalı elbise, din ve dünyaca iyiliğe, arzu ve isteklere erişmeye işarettir.

Bir kimse kendisinin yumuşak, çok kıymetli elbise giydiğini görse, bu rüya zengin ve fakir için sırf hayra yorulur. Yıkandıktan sonra yeni elbise giymediğini gören kimse, mizacına uygun ve arzu ettiği neşe ve sevince kavuşamaz.

Okudunuz mu?  Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi)

Yırtık elbise giyene üzüntü ve keder isabet eder. Elbisesinin yırtıldığını gören kimsenin dinine halel ve keder gelir yahut yaşantı ve sefası noksan olur.

Çirkin ve kötü olarak yamanmış elbise, zarar ziyana ve işsizliğe yorumlanır.

Bir kimse kendi elbisesini veya başkasının elbisesini yıkadığını görse, geçiminde meydana gelecek darlığa defeder. Bütün elbiselerinden soyulduğunu gören kimse memuriyetten uzaklaştırılır.

Elbisesini yediğini gören kimse malından yer.

Gök renkli elbise, üzüntü ve kederdir. Keten elbise giydiğini gören, güzel geçim ve helal mala kavuşur.

Kirli elbiseyi çıkarmak, üzüntü ve kederin gitmesine yorumlanır. Kirli elbiseleri yakmak da böyle yorumlanır.


Yorum: Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi)

BANGÜ
özellikle yeni elbise görmek çok iyidir eski ve yırtık elbise ise farklı yorumlanmaktadır bu arada elbisenin rengide rüya yorumu için çok önemlidir


Yorum: Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Esim evdeyken benden habersiz beyaz giyinip cıkıyor ve bana haber vermeden gittiği ıcın arkasından çok aglıyorum kayın validem ve Kayın babamda var kayınvalıdem bana kızıyor aglıcak ne var diye Kayın babam beni koruyor aynısını ben yapsam sen uzulme mısın dıye (ruya sahibi bayan)


Yorum: Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu hayırla yorumlanan bir rüyadır. Aile hayatında çok uzun zamandan beri hayal ettiği şeylerin yakın bir zaman içinde herhangi bir sorunla karşılaşmadan gerçekleşeceğine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Ruyamda tuhaf bir yerde bir suru insan ve bir suru kirli camasir goruyorum. Bir suru makina camasirlari makinaya koyuo yikamaya calisiyorum ama zemin islak. Fakir gibiyim. Aglamakli mutsuz bir haldeyim.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlı bir rüyadır. Kişi için esenlik ve huzur bulacağına işarettir. Rüya sahibi sabrının ve emeğinin karşılığını alacak, çalışkanlığı sayesinde darlıktan kurtulacak anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda yatiyorum esortmanin yirtilmis farketmemisim annem goruyo ve bana cikarmami soyluyor cikariyorum ne manaa gelir esortman siyah rahmetli teyzemin esortmani bu arada evliyim


arifselim
Bu hayırlı olarak yorumlanan bir rüyadır. Kendisini çok huzurlu ve iyi hissetmesine vesile olacak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bedenindeki ağrılardan ve ağırlıktan kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda biriyle tartışıyorum sürekli ne o beni yeniyor ne ben onu sonra bir evde oluyorum düğün var yeşil uzun güzel ve temiz bir elbise giyiniyorum üstüne siyah renkte eşarp ödüyorum bu ne anlama geliyor


arifselim
Rüyada biri ile tanışmak hayırlıdır. Eğer tanıdığı biri ile tartışıyorsa ondan büyük bir yardım ve destek göreceğine, tanımadığı bir ile tartışıyorsa önüne büyük bir fırsat çıkmasına işaret eder. Sonu sevinç ve ferahlık olan dönem olarak tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamdà teyze anne ablam ile nişan kıyafeti bakıyordum üstüme giymedm hiç sadece şu olabilir şu olabilir diye renk model seçtik Mor ve yeşil mavi arası bir renk di nişanlânacak değildm rüyamda niçin baktık öylé bilmiyorum bu arada bekar biriyim


arifselim
Bu rüya hemen hemen gerçek hayatta olacağı gibi yorumlanabilir. Bekar kızlar için bu evlilik ve kısmet yolunda atılacak bir adım anlamında yorumlanır. Hayırlı işlere imza atmaya ve güzel başlangıçlara alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İstihare rüyamda evlilik için yattım namaz eteğimin ucuna çok küçük idrar bulaşıyor yıkıyorum ama içim rahat etmiyor yeni kıyafet alıyorum koyu kırmızı ferace altına siyah pantolon eşarp felan bakarken uyandım ayrıca neolur neolmaz diye banyo yapayım abdest için diyorum arkadaşım ben yıkayıp seni diyor namaz içinmiş hep bunlar uyandım sonra


arifselim
Bu rüya hayırlı bir rüyadır ancak istiharede sana bir işaret olarak kabul edilebilmesi için kalbinin bir yöne meyletmesi gerekir. Bu his ve kalbin bir şeye yönlenmesi en açık işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda bir iş arkadaşım sevgilisi için aldığı mavi elbiseyi bana satmak istiyor pahali bir elbise deniyorum. Biraz kısa açık yerlerimi kapatıyorum elbise çok güzel ama


arifselim
İyi günler. Yakın veya çevrenizden kimselerin de aracılığıyla hayatınızda meydana gelecek olan çok önemli değişikliklerin bir işaretidir. Genellikle iş ile ilgili olarak daha iyi bir duruma gelmesi anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bir an da rüyamda üzerimde başörtülü bebe mavisi uzun ve pelerinli bir elbise giyiyorum. Ve Arkamda sallanan uzun takı gibi bir zincir
Var .kolumda parmağımdan bileğime uzanan bir bileklik var bilekliğin ucu kopuyor bende onu eve çıkartıyorum ve tanıdığımız bir adam onu tekrar tamir ediyor . Evde bir kalabalık var nişanım diyorlar sanki ama pek emin değilim.

Yorumunuzu bekliyorum teşekkür ederim .


arifselim
Rüyanın içeriğinin hepsi hemen hemen aynı manaya yorumlanır. Hayırlı ve güzel gelişmeler yaşamaya işaret eder. Bekar kızlar içinse evlilikle alakalı olarak sevineceği şeylerin olmasına ve kısmetinin açık olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Derinn
Mrb. Gectigimiz gunlerde bir rüya gördüm çok etkilendim. Ciddi anlamda ne anlam ifade edior merak ediorum..
Bilmedigim bir magaza gibi buyukce biyerdeyim. Teyzemle gitmisiz. Sonra teyzem tavanda vantilator varmis onu calistiriyor. Vantilator calisinca ben ellerimi bir kuş gibi cirpiorum. Iki tane vantilator varmis aynisindan ben bir ona bir ona ucuorum sonra yere indim. Sonra bir kisi beni yanina cagirior bir erkek gelmicem diorum o benim yanima gelior omzuma bir cizik atti ve yardi ama kan yoktu. O oyle yapinca bende onu bicakla ayni sekilde yardim. Sonra o kisi beni yaralayinca benim bileklerimde bir kipirdanma oldu. Bilegime bakiorum bilegimin içinde kolumun içinde bir canli var cikmaya calisior. Sonra kendiliginden bilegimde önce bir gaga cikti sonra govdesi bir bakiorum bilegimin kolumun içinden yeni doğmus bir kuş cikti tuysuz. Topak bisey. Cok tatliydi ayy ben seni buyuturum dedim. Sonra o buyuk magazada dev bir ekran varmis. Ekrana bakiorum pembe uzun bir tül elbise giymis biri var sonra bir ses gelior bu kisi melek gibi bir insan onun birde kuşu var dior o ses. Sonra benim bilegimden kuş cikinca aa megerse ekrandaki kisi benmisim diorum. Pembe renk uzun bir elbise giymisim dev ekranda gosteriolardi beni. Bu rüya neye isarettir hocam ?

Okudunuz mu?  Rüyada etek giymek

arifselim
Merhaba. Rüyan hayırlıdır. İnsanın eline geçecek olan çok önemli ve değerli fırsatlara ve bu fırsatları değerlendireceğine işaret eder. Diğer tüm ayrıntılarda da olumsuz bir mana yoktur. Hepsi sevinç, yenilik ve mutluluklara tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda teyzemin oğlunun kiyafet mağazası var oraya gidiyor etek gomlek alıp kabinde deniyorum aldığım gomlek elbise oluyor ve ben çok beğeniyorum kuzenlerim de yakıştırıyor bir beyaz ayakkabi veriyorlar ince topuklu ben topuklu giyemem diyorum ama denediğimde çok güzel.oluyor elbiseler ne kadar acaba param yetermi diye düşünüyorum kardeşimin hanimi bir etek getiriyor bunuda al abla çok güzel diyor o arada uyandım..


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin eline büyük fırsatlar geçeceğine yorumlanır. Rüya ne kadar güzel ve hoş geçmiş ise o kadar hayırlıdır ve anlamı da güzeldir. Allah’tan hayırlısını ve güzelini dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Esselamü aleyküm. Arkadaşım Kırmızı bir elbise giymiş elinde de bir buket çiçek vardı bir de mavi elbiseyle geldi hangisini giyeyim diye sordu biz de mavi olanı dedik gerçekten de mavi güzeldi kırmızılı basit duruyordu ama arkadaşım kırmızıyı seçti ısrarla. sonra mavi elbiseyi ben giydim ikimiz elbiselerle dönmeye başladık kendi etrafımızda.Arkadaşıma bu rüyayı anlatınca o da bir rüya gördüğünü söyledi. O da şöyle üstünde toprak rengi kısa bir elbise varmış. Genç birisi de ona mavi uzun bir elbise giymesini demiş ama o üstündekinin yakıştığını söylemiş


arifselim
Aleykum selam. Kırmızı elbise, torak rengi ve kısa elbise giyme de ısrar eden kişi zahmete düşeceğine, söz dinlemeyeceğine veya gereksiz harcamalarda bulunarak zor duruma kendisini düşüreceğine işaret eder. Mavi elbise giymek ise, hayallerine kavuşmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Et görmek (İmam Nablusi)

Mâsivâ
evlilik İstihare rüyası bizim evde kalabalık var ama amcam çocukları amcamın çocuğu takım elbise giymeye çalışıyor bende kıyafet giymeye çalışıyorum.Bir arabayla yolculuğa çıkıyoruz yanımda biri var ama kim hatırlamıyorum.


arifselim
İstihare rüyası açısından güzel ve hayırlıdır. Ancak istiharenin en makbul işareti, istihareye yatan kişinin kalbinin bir yöne meyletmesi ve bir şeyi hissetmesidir. Bu hissi ona en isabetli işaret olur. Yani kalp ya bir şeye karşı soğur yada o niyetine yaklaşır ve ısınır.


Kayıtsız Üye
Evli bir erkeğim rüyamda beyaz gelinlik giydiriyorlar,ben olmaz diyorum erkek gelinlik giymez diyorum bundan sonra böyle diyorlar daha sonrada kırmızı uzun elbise giydiğimi görüyorum. Ardından bir yolda gidiyorum yanda tarlalar var ve tarlada öbek öbek yeşil tütün yaprakları var


arifselim
Gelinlik giyilmesi genellikle çok hayırlı olarak tabir edilir. Ancak bir erkeğin gelinlik giymesinin yorumunu bilemedim ve bulamadım da maalesef. En doğrusu ise Allah’a havale ederek hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hatice
Merhabalar ben istihare rüyasına yattım bir kişi için hayırlı mı hayırsız mı diye sonra rüyamda ilk başta para görüyorum kağıt para taminen 150 lira falan toplam sonra o paraları alıyorum dışarı çıkarken başım dönüyor yere düşüyorum sonra hemen kalkıyorum sonra bir topluluk görüyorum yan tarafımda tahminen bir 50 kişi hepsinin üstünde mavi forma var ama elbise değil şu hastanede giyilen hemşire formaları gibi sadece üst var hepsi aynı renk bu renkleri bariz hatırlıyorum uyanınca içine doğan hisse bakın diyorlar içime o kişi özlediğim den başka iyi veya kötü bir duygu düşmüyor rüyalardan sonra


arifselim
Merhaba. Bu gördüklerin açık bir işaret değildir. Şunu da unutmamak gerekir, daima ilk önce istişareler gelir ve herşeye rağmen kararsız kalınırsa sadece o zaman istihare yapılabilir. İstihareden de kesin bir işaret alınır diye bir kaide de yoktur. Eğer ne rüya nede için hissetmemiş ise istihareye devam edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda görüştüğüm kişiyi görüyorum arabada oturmuş ben arabaya doğru yürüyorum ama bilmiyorum orda olduğunu o da bana dış dikiz aynasından bakıyor yanına gelince diyorum ki neden öyle hayranlıkla bakıyorsun sonra bana birilerinin nikahlanacağını söylüyor benimde onunla gitmemi istiyor..düğün için hazırlanmaya başlıyor ve benim siyah elbisemi giyiyor.. bende ona yardımcı oluyorum


arifselim
Bu rüya düşünmeden atılacak olan adımlardan dolayı çok pişman olunacağına alamet olarak yorumlanır. Sonunda siyah elbise giyilmesi, bir çok plan yapılmasına ve hayaller kurulmasına rağmen hayal kırıkları yaşamaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Derya78
Hocam rüyamda büyük bir yerdeyim alışveriş merkezi gibi. Üstümde kırmızı elbise var sonra bir kadın görüyorum aynısından onda da var kadın ters ters baktı ama. Ama onun belinde sanki alacalı kazak bağlanmış gibiydi.sonra ben değiştirmek istiyorum bir anda siyah üstüne sarı dikine çizgili bir elbise oluyor üstümdeki

Okudunuz mu?  Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya sahibinin hayatının artık daha iyi bir yöne doğru gideceğine alamet eder. Bazende bekar kimseler için aşk hayatlarında sevinecekleri şeylerin olmasına yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam Rüyamda şu an aktif olan bir kermeste idim oradan siyah bir takım elbise giymiştim takım elbise bana çok yakışmıştı ben bu takım elbiseyi çıkartmayayım diyordum parasını verip alacaktım


arifselim
Aleykum selam. Bir yükün altına girmeye, ortak iş yapmaya ve ödemesi gereken bir hakkı hak sahibine ödemeye gibi anlamlarda tabir edilir. Bundan başka da özel bir şekilde yorumlayamayız. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Erkek olmama rağmen rüyamda üzerimde süslü dar bir kadın elbisesi ile utanarak hızlıca elbise mağazasına gidiyorum. Görevli hemen bana sade ama kaliteli alt üst iki parçalı kahverengi bir erkek elbisesi veriyor. Başıma da aynı renk takke. Onları giyip rahatlıyorum ve mağazayı dolaşmaya başlıyorum. Sarık takke ve günlük giyecek bakıyorum. Elbiseme bakıp ne güzel elbise buna benim param yeter mi diyorum…


arifselim
Rüya sahibinin hedeflerine ulaşabilmek için çok büyük sıkıntılara gireceğine ve çok zor bir dönemden geçeceğine yorumlanır. Sonu güzel, ferah ve mutlu olacağına işaret eder. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda saks mavisi saten bir elbise var üzerimde. Başımı örteceğim, elimde eşarbım var. Bir salon dolusu insan var, dua ediyorlar sesli bir şekilde. Sonra bir odaya geçiyorum, kime gösteriyorum bilmiyorum ama 6 taneydi sanırım bileklik var, onları gösteriyorum. Bir yere aşmışım gibi. Tek tek kimlerin bana hediye ettiğini söylüyorum. İçlerinden bir bilekliğin üzerinde , rahle üstünde Kuran şekli var. Bileğimde de ayrıca bileklikler var hayal meyal hatırlıyorum.


Tohat
Rüyanızda gördüğünüz şekil itibariyle gerçek hayatınızda da bu tür güzelliklere sahip olacaksınız, bolluk ve bereket ile beraber ferahlık yaşayacaksınız. Bir başka tabire göreyse bolluk ile birlikte israfa neden olacaksınız şeklindedir. Yine de Allah en iyisini ve doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kuzenimin evde yapılacak nişanı için kırmızı ipek saten karışımı yumuşacık bir elbise giyiyorum çok güzel çok gösterişli bir elbiseydi akrabalarımın hepsi birer kez giymek istediğini söyledi rüya boyunca övgü aldım boynumda kalın altın bir kolye kolumda da bilezikler vardı elbiseye zarar vermesinden korkarak sürekli altınlardaydı elim


Tohat
İçinizdeki huzursuzluk veyayaşam içindeki sıkıntılı döngülerden bunalmış ve oluşmuş düşüncelerin dışınıza yansımış halidir. Gam ve keder içindeki ruh halinizin buhranlığına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada El Falı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda hocam ve arkadaşlarımla bir yerdeyiz mağaza gibi hocamız hepimizin elbise ve başörtüsü seçmemizi istiyo,ben bakıyorum beğendiğim bir şey olmuyo ama birtane seçmem gerektiğini düşünerek en sonunda siyah bir elbise seçiyorum.


Tohat
Rüyayı gören kişinin şansının, bahtının ve kısmetinin açılacağına yorulur. İkili ilişkilerde ortaklık veya aşk gibi durumlarda iyi olmaya, ferahlık ve esenlik yaşamaya delalet eder. Yine de en doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam rüyamda boyle yuvarlar bir çark bigi birseyin üzerinde bolum bolum renkler var buyuk bir parca mavi renk ama o kadar güzel bir maviydi ki koyu mavi çok hos bir renk. Ondan biraz daha küçük bir kismi fıstık yesili renk buda çok canli ve çok güzel bir yesildi. Kucuk bir parcada kirmizi renk gördüm bu kirmizida canli ve çok hoş bir kirmiziydi. Daha sonra mavi renk büyüdü büyüdü bütün renkleri kapladi. Yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun. Bu arada bekarim hocam


Tohat
Ve aleyküm selam. Görmüş olduğunuz rüya dünya yaratılışının anlamını ihtiva eder. Mavinin ağırlık basıp diğerlerini kapsaması ümit ettiğiniz şeylerin var olduğunu ve bunların gerçekleşmesini istediğinizin göstergesidir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda üzerimde yepyeni uzun ipek gibi çok güzel SARI bir elbise var. Kucağıma da erkek bir bebek veriyorlar neredeyse yeni doğmuş, beni istiyor bebek kucağıma alınca susuyor. Daha sonra onu sallayıp uyutmaya çalışıyorum. Her şey o kadar nettİ ki…


Tohat
Merhaba. Net olmayan ve belli etmediğin duyguların etrafına gizemlilik katmakta ve anlaşılmanı zorlaştırmakta. Duygularını netleştirip mutlu olmanı sağlayacak güzel müjdeli bir haber ile dilediğin, hayal ettiği şeyler sabretmenle gerçekleşecektir. Doğrusunu bilen Allahtır.


Mabel
Rüyamda mavi tülden diz kapaklarında boyu olan bir elbise giymiştim. İnsanları öpüyordum sıra sıra benim hakkımda konuşuyorlardı en iyisini bu yaptı kızların içinde diye daha sonra amcamınkızı beni uyardı elbisenin içi gözüküyor die aynaya bir bakıyorumki içi görünüyor gerçekten sonra içine aklet giyerim daha iyi olur falan diyorum bu şekilde rüyam bitti


Tohat
Yaptığın güzel davranışlar yakınların ve çevrendekilerin övgüsüne mazhar olmasına, senin mütevazi kişiliğini övdüklerine ve sevilen saygı duyulan biri olacağına işarettir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam uzun zamandır psikolojik ilaçlar kullanıyorum bunun etkisiylemi bilmiyorum ama sabah namazlarını kaçırıyor um ve bunun vicdan azabını çekiyorum. Dün gece yine sabah namazı için alarmım çaldı ama ben bir türlü uyanamadım hemen ardından şöyle bir rüya gördüm. Rüyamda bir adam beni rahatsız ediyor ve beni bir çift o adamdan kurtarıyor. Çift bebi evlerine getiriyor ve uyumam için bana bir yatak seriyorlar hava karanlık akşam vakti. Bende üzerimdeki yeşil renkte olan feracemi çıkarıp sobanın hemen yanında olan askılığı aşıyorum ve yatıyorum. Biraz zaman geçiyor ve ben sobanın yandığını kıyafetime zarar vereceğini düşünerek yataktan kalkıp askılığa gidiyorum. Askılıkta iki tane yeşil renkte feracem var birine bakıyorum hiçbir zarar gelmemiş ama diğeri sobadan dolayı üzerinde delikler oluşmuş ve küçülmüş. Feraceye bir bakıyorum tam ortasında biraz büyük bir delik oluşmuş diğer kısımlarında da küçük küçük delikler oluşmuş ve küçülmüş üzerime bir giyiniyorum ferace bana ceket gibi oluyor. Sonra ben o delikleri yamamaya çalışıyorum annemler sorarsa ne diyeceğim diye korkuyorum . Bu aralar manevi olarak biraz yetersiz hissediyorum kendimi nasıl toparlanacağımıda bilmiyorum aceba bununla ilgili bir rüyamı diye merak ettim. Yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Evlendiğini Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşadıklarımız mutlaka rüyalarımızı olumlu olarak etkiler. Ya uyarılıp toparlanmamız için ya da umut verici haberlerin bir adım ilerimizde olabileceğini müjdelemek için. Rüyanın da bu tür rüyalardan biri olarak kabul edilmekte olup senin yeni kişilerle tanışacağına, hayatına girecek yeni bir çevre ile güzelleşeceğine, kendi iradenle atacağın adımlarla seçeceğin kişi, ortam ve tamamen kendi tercih ve sorumluluğunda olacak hayatın temellerini atmaya çalışacak ve önceki günlerine oranla daha mutlu, huzurlu olacak sıkıntılı günleri kendi çabanla atlatacaksın. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Ben rüyamda şu dolu bir Havuz gördüm. İçinde insanlar yüzüyordu. Bir kadın vardı beyaz elbiseli. Bu kadın suyun dibine kadar yüzüp çıkıyordu. Ben yüzmüyordum ama suyun altında kadının nasıl yüzdüğünü görüyordum. En sonunda suyun üstünde adile naşitin yüzdüğünü gördüm.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyan hayırlı bir rüya olup hayatında temiz bir sayfa açılacağı ve gittikçe iyiye doğru yükselen hakkında hayırlı olabilecek durumların yaşanmasını işaret etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm arkadaşım rüyasında bizim evi görmüş bir sürü kişi varmış kanepelere oturmuş çok güzel giyinmişler çok sevinçli ve mutlularmış arkadaşım beni sormuş oradakilere sonra beni bembeyaz simli geniş ve çok güzel bir elbise giydiğimi ve başımda beyaz parlak simli duvağa benzer bir örtü örttüğünü görmüş. Yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Makam mevki sahibi ve belli bir mertebede olan kimseler ile karşılaşabilir bu kimseler senin için bir fırsat olabilir. Bu fırsatı değerlendirmen ile mertebe sahibi olabilir ya da bir konuda kısmetin açılabilir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hayırlı akşamlar
arka arkaya farklı gecelerde gördüğüm iki rüyamı anlatmak istiyorum.
1-) bayan kuzenlerim teyzelerim filan hepimiz kırmızı ve tonları(bordo) abiye elbiseler giymişiz ama neden giymişiz bilmiyorum sanki bir fotoğraf çekiminde gibiyiz hep beraber poz veriyoruz.
2-) bir alışveriş mağazındaymışız annem babam net olarak hatırlıyorum bir kaç akrabam da var sanırım annem bir ayakkabı giymiş kırmızı yazlık hafif topuklu bir ayakkabı benim direk gözüme çarpıyo ama ayakkabı biraz büyük gelmiş ayağına resmen parmakları çıkmış dışarı ama o aldırış etmeden yürüyor. Kıyafetlere bakıyor bedenlerini bulmaya calısıyo filan bu arada orta halli bir ailem var ben evliyim annemde çok tutumlu bir kadındır o yüzden ben annemi böyle çok alışveriş yaparken görünce şaşırıyorum.
Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Fok Balığı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Birinci rüyan tıpkı gördüğün gibi bir haber alman neticesinde kalabalık bir organizasyona katılabilir, yakınlarınla bir araya gelebilir, fotoğraflar çekilebilirsiniz.
İkinci rüyanın tabirinde senin başka hayatlara, başkalarının yaşantı şekline duyduğun özentiye işarettir. Maddi açıdan bu beklentin çevreni sana yararı dokunabilecek kimselerden oluşması için değiştirmene delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba annem bir rüya görmüş ve ne olduğunu anlamak istiyor.
Annemin rüyası:
Rüyada vefat eden annesi teyzem üçü birlikteler.Teyzem yorganını yıkamış.Annemde yünlerini yıkamak istiyo ama anneannem bırakmıyor ve kızıyor anneme.Annemde anneanne kızgın bir şekilde bakıp duruyor,kırılıyor.Sonra o yünleri annem inat edip yıkacağım diyo ama yıkamamış ama kafasında o plan var.Sonra eski elbiseleri dışarı atmış. Lütfen rüyasını yorumlar misiniz


Tohat
Merhaba. Farklı anlamlar içeren bir rüyadır. Rüya sahibinin yapacağı bazı hatalardan dolayı pişmanlık duyması ve bunu düzeltmek için çabalamasına, evine, ağzına giren rızkın helal olduğuna dikkat etmesine ve maddi konuda atılımlar yapamayıp yerinde saymasına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben önce rüyamda baştan aşağı başörtü dahil(başörtü üstünde parıltılar vardi) tamamen güzel mor bı elbise giydigimi gördüm. Elbiseyi giymiş yürürken genç uzun boylu güleç yüzlü bı erkek gördüm bana doğru yürüyor gülümsüyordu. Ardından eliyle yüzümü sevdi gülümsedi…bu rüyadan bir gün sonra da gelinlik ve bindallı giydigimi gördüm.. bindallı giyerken bazı aksaklıklar oluyordu biraz buna moralim bozuluyordu ama onun dışında negatif bı durum olmuyordu…üst üste bu tarz rüyalar görmenin manası nedir acaba


Tohat
Merhaba. Bu tür rüyaları sık veya üst üste görmenin manası yaşayacağın olayların birbirini destekler mahiyette olduğunun işaretidir. Nitekim her iki rüyanda da göreceğin sürpriz ve güzel haberler ile sevineceğin, hayatına ışık ve renk katacağına, özel hayatında ve uğraştığın işle ilgili istediklerinin gerçek olacağına delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


selma
1. rüyamda bir işte çalışıyorum daha sonra yağmur çok hızlı yağıyor yağmur durduktan sonra 2 çocuk görüyorum o kadar tatlılardı ki onları öpmek istiyorum sonra birinci erkek çocuğu her iki yanağından öpüyorum daha sonra diğer çocuğu öpmek istediğimde kız çocuğuymuş ben erkek çocuk zannediyordum onu da her iki yanağından öpüyorum sonra bir bakıyorum ortalarında siyah bez bebek ağzı burnu gözü boncuktan yapılmış onu da öpüyorum daha sonra annemi görüyorum anneme kız çocuğu nu sorduğumda onun adı selman diyor.
2.rüyamda ise birilerden kaçıyorum kendimi mezarlıkta görüyorum beni kovalayanları görüyorum mezarlığın aralarında saklanıyorum daha sonra koşmaya başlıyorum mezarlığın sonuna geliyorum orada 3 tane uzun siyah mezarlık görüyorum daha sonra ölen dedemi siyah mezarların arasında görüyorum.sonra siyah.mezarlığın birinde kapı görüyorum ve ben o kapıdan içeri giriyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Et Yemeği görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Birinci rüyanda özel hayatın ile ilgili karar verme mercinin sende başlayıp biteceğine ve vereceğin kararlar geleceğini oldukça etkileyeceğine, hayatında biri varsa evlilik için adımlar atmak için yeni kararlar almaya başlayacaksın. Evli olanlar ise bir ev sahibi olmak için yeni bir girişimde bulunacak anlamı taşımaktadır.
İkinci rüyanın tabiri ise; İş, aile, para, sosyalleşme ile ilgili iyi bir durumda olduğuna veya olacağına dair bir müjdedir. Hayatında her şeyin iyi olacağı günleri görmen yakındır. Kariyer sahibi, mutlu bir aileye sahip bir kimse olabileceksin. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir elbise giydiğimi ve elbise çok yumuşaktı rengi de lacivert gibi beyaz beyaz noktaları vardı ve bu elbiseyi bana rüyamda giymem için bir akrabam verdi giydim ve giydiğim zaman ev çok kalabalıktı tanımadığım kadınlar vardı elbisenin de diz kapağına kadar yırtmadı vardı efendim yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Yeni ve hakkında iyi olacak olan hayırlı gelişmelere işaret eder. Yeni bir iş, bekarlar için evlenmek, yeni fikirler veya yeni bakış açıları ile kurulacak olan düzen, projenin daha iyi bir hal almasını sağlamak gibi mutlu ve umutlu günlere işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm,ben rüyamda upuzun yeşil bir elbise giydiğimi görüyorum.hatta kiloluyum normalde ,ama rüyada zayıf görünüyorum elbisenin sadece omuzları ve açık ve ben dahada yukarı çekiyorum açık görünüyorum ben bunu böyle giyemem çok güzel oldu ama daha yeni tesettüre girdim diyorum. Bu arada evliyim yeni tesettüre girdim ve elbise türbe yeşili, iyi günler


Tohat
Ve aleyküm selam. Tüm isteklerin, dileklerin gerçekleşecek, ettiğin dualar kabul olacak, mutlu olacağın günler göreceksin manasındadır fakat o günlere erişmeye çalışırken çaba ve gayretine ihtiyaç duyacağın durumlar olabilir. Seni zorlamayacak olan bu durumları akla takmadan hedefine odaklanacaksın. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Tuğbi
Kahverengi Renk Elbise Görmek
Merhaba rüyamda çalıştığım yerdeki dükkanımızdaydım esmer bir kız çocuğu geldi dilenciydi ona bozuk para vericektim. Rüyamın sonrasında dükkandaydım elbise satılıyordu kahverengi renk elbise gördüm çok güzeldi. yanımda da sarışın tanıdığım bir kadın vardı ona elbiseyi gösterdim. Rüyamın ikinci kısmında da ayrı olduğum eşimle cinsel ilişkiye girdik. Boşanma sürecindeyim teşekkürler yorum için

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek

Tohat
Merhaba. İstikbalinin maddi ve manevi iyi yönde seyir edeceğine delalet eden bir rüyadır. Nitekim hem işlerinin yoluna girmesi hem de yapacağın işlerde önünün açık olması manasında olup hayırlı kazançlar elde etmek, sorunları geride bırakmak ve huzura nail olmak manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm

Rüyamda bir abiye mağazadayım. Aynanın karşısında, üstümde abiye elbise var. Yani yeni bir elbise. Abiyenin üstü toz pembe renginde, altı ise koyu pembe. Uzun bir abiye ve öylelikle koyu pembe olan daha uzun. Elbise hafifçe parlıyordu ve ben üstümde beğeniyordum.
Aslında pembe rengini sevmem ama rüyada güzeldi.

Biraz araştırdım ve rüyamın anlamından emin olmak istiyorum ..

Bu rüyayı miraç kandilden sonra sabah namazından bir kaç saat sonra gördüm.
Uzun zamandır rüya görmemiştim.

Bir önceki rüyamda babam vefat etmiş ve ben okuttumuz Mevlüt’ünde babamın ruhunu herkes içinde bir ben görüyorum, namaz kılarken, sakin kalmaya çalışıyorum ama aslında kabrine gitmek başında kalıp ruhuna Yasin suresini tekrar tekrar okumak istiyorum..
(Bazı şeyler bilinç altı olabilir, son zamanlarda akrabalardan rahmetli olanlar oldu; babam hayatta ve onu kaybetmekten korkuyorum)

Yorumunuz için teşekkür ederim.
ALLAH RAZI OLSUN.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibinin vereceği kararlarda doğru kararlar alıp adımlarını buna göre atması halinde yaşantısının çok iyi bir hal alacağına özellikle ilişkilerde kişinin acele kararlar vermeyip hata yapmamak için özenli olmasına delalet etmektedir.
İkinci rüyada öncelikle bilinç altı olma ihtimali de göz önüne alınmalıdır. Öte yandan hem babanın sağlıklı ve uzun ömrüne hem de senin maneviyatına düşkün olup Allah’ın rızasını kazanmaya çalışacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Tuğbi
Merhaba rüyamda uzerimde mor renk elbise vardı altimda da pembe renk pijamam vardi 2 tane kizda da mor elbise vardı sonrasında bilmediğim bir binanin içine girdim sinifa gidicektim bir erkeğe nerde giriliyor dedim o da Doritos yazan yazinin ordan asansöre bin dedi. Ruyanin 2inci kisminda otobüsteydik bir kadın sürüyordu otobüsü biri dediki otobüsün içinde misk kokusu kokuyor dedi evet güzel bir koku vardı otobüste


Tohat
Merhabalar. Bakımına özen göstermeye veya daha özenli olup kendine dikkat edeceğine, her türlü ilişkinin sağlıklı bir şekilde sürdürebileceğine, hoş sohbet muhabbetle güzel ortamlar kurtulacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kırmızı elbise giymek imam nablusi, rüyada elbise görmek, rüyada beyaz elbise giymek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.