Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada etek giymek

Rüyada etek giymek

leysa
Rüyamda çalıştıgim iş yerinde amirlerimden biri bana 4 tane etek veriyor 1.etek modasi geçmiş ve giyilmeyecek şekilde2.etek çok eski 3.etek tozlu4.etek ise gayet yeni ve bana çok uygun ben çok seviniyorum gülumsuyorum.
Not:iş yerinden 4 ay sonra ayrilmak zorundayim sürem calisma hakkim sadece 4 ay cunki


Yorum: Rüyada siyah etek giymek

arifselim
Bu rüya büyüklerin duasını almaya, işlerin açılacağı, çok istenen bir mekiye terfi alınacağı, kaçırılan bazı fırsatların tekrar ele geçirileceği, rahat bir hayata adım atılacağına tabir edilen hayırlı ve güzel bir rüyadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada evine soba kurulduğunu görmek

Rüyada etek giymek

heartless
Rüyamda dizlerimin biraz çok altında güzel bir etek giymiştim eteğin içinde çok mutluydum evde misafirler vardı kuzenime eteğimi gösteriyordum ne kadar güzel değil mi diye sonra eteği arkadan öne çevirdim cepleri varmış ellerimi ceplerine soktum ceplerinin oluşu daha çok mutlu etti beni aynı rüyada annemi mutfağa çağırdım ve misafirlere ne yemek yapıcaz diye sordum annem de bişey yapmıcaz dedi misafirler de bunu duyunca alınıp gittiler.. bu rüyanın anlamı nedir? yorumunuz için teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Ekin görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada etek giymek

arifselim
Bu rüya hem erkekler hemde kadınlar için evliliğe işaret eder. Rüya ne kadar güzel görülmüşse o kadar hayırlı manaya yorumlanır. Nasip ve kısmetin açık olmasına ve evlilikle ilgili olarak gelişmeler yaşanmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyada yağmur suyuna düşüp derinliğini görmeyip boğulmak ve hiç haraket etmemek bulanık su olması neye işaret eder?


arifselim
Eğer bu su temiz ve berrak ise çok hayırlıdır ve maddi açıdan büyük bir mala sahip olmak manasındadır. Su bulanık ise, maddi ve manevi sıkıntılar yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin başkasıyla evlendiğini görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam.. Rüyamda bir etek satın almak için bir dükkana giriyordum. Uzun beyaz bir etek giyiyorum. O kadar güzel oluyor ki adeta beni orda hazır beklemiş benim için dikilmiş gibi. Anlamı ne olabilir sizce hocam. Şimdiden Allah razı olsun..


arifselim
Aleykum selam. Etek her ne kadar güzel ise bekar bir kız için o kadar hayırlıdır ve kısmetine ve yakın bir zamanda mutlu bir evlilik yapmasına işaret eder. Allah’tan hayırlısını ve güzelini dilemek en güzeli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fahişe görmek (İmam Nablusi)

NARza
Ruyamda odamda elbiseler vardi ablam utulemis . yatagin uzerinde uzun siyah etegim ve pembemsi renkte bir bluz var bunlarda ütülu bir şekilde duruyolar anlami ne acaba. Bi de farkli bir zamanda gördüğüm bir rüya var ablam bana iç çamaşırı getirmiş kendi iç çamaşırlarıydi galiba bana gosterdi ben iclerinden bir veya iki tane siyah iç çamaşırı aldim digerlerini .


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar çok farklı yorumlanabileceği için çok iyi analiz edilmesi gerekir. Rüyayı gören kişi için her şey onun istediği gibi yapılsın isteyen bir kişinin varlığına alamet eder. Ayrıca diğer rüyan ise senin özel hayatın ve gizliliklerini ifade eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

24mart
Ruyamda beni isteyen kişinin ablası teyzesi onları bizde gördüm bizde oturuyorlardı benim de üzerimde siyah bir etek var uzun ama eski bir etek üzeri hafif beyaz olmuş eski olduğu için bir kaç yırtık da var modeli öyle bence onu değiştireyim diyorum siyah parlak bir etek gördüm onu giymeyi düşünüyorum uzun tabi etek sonra odayı dağınık görüyorum etek içinde olan kırmızı musambaya sarılı bir bordo renkli bir yorgan görüyorum sonra dolaba katiyorum yorganı dayimla yengemi dolaba bakarken gördüm öyle bir dolap yapmayı düşünüyorlar ben de icimden kiziyorum o da dağınık diyorum niye gelmişler yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada evin bombalandığını görmek

arifselim
Evlilik döneminde olan bekar bir kız için özellikle çok hayırlıdır. İstediklerinin olmasına, mutlu ve huzurlu olacağı bir evlilik yapmasına ve maddi açıdan da rahat edeceğine işaret olarak tabir edilir. Yinede daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fotoğraf görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Gerçek hayatta asla etek giymeyen biriyim hele ki kısa asla. Rüyamda çok kısa bir etek giymiştim ve dışardaydım yürürken sanki açılacak gibi oluyordu çok rahatsız oluyordum. Elimle ikide bir çekiştiriyordum. Tabiri nedir ?


Tohat
Ve aleyküm selam. Olumsuz bir tabire sahip olmayan bir rüyadır. Ferahlık ve esenlikle dolu bir hayata delalet eder. Varsa hayal kırıklığı, üzücü olay ve istenmeyen durumlar bunların son bulup geride kalacağına ve sizi mutlu edecek fırsatların başlayacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresini Okumak

ecitah
Sa. Rüyamda beyaz bir etek görüyorum. Üzerinde mavi renkten işlenen bir kelebek var. Ben bu eteği giymek için mağazadan alıyorum. Eteği aldığım sırada tanıdığım bir erkek var yanında. Sonra eteği giymeye çalışıyorum. O sırada ayağıma çamur ya da krem gibi bir şey bulaşıyor. Yorumlarınız için Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. sonu hayır olacak bir işe gireceğine fakat bu işe girerken senin hiç umudunun olmayacağına umduğundan daha iyi gelişmeler ile karşılaşacağına ve bundan çok memnun olacağına delalet etmekte bu iş için seyahat edebileceğine işarettir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Eşi ile Sevişmek

sibellam
Hayırlı günler dilerim..Rüyamda kırmızı dizin üzerinde bir etek giymiştim.Kuzenimle birlikte alışveriş yapıyorduk.Sonra kendi evime gelmiş bulunuyordum ve hoşlandığım çocuk bizim evdeydi,ben de ona dedim ki sen niye buraya geldin ,nasıl geldin ben sana gelecektim deyip ona sarıldım …yorumlarsanız çok sevinirim…


Tohat
Hayırlı günler. Eteğin sadece kısa oluş sekli ile görülmüşse kısa bir zaman sonra evlilik yoluna girileceğine, aynı zamanda parasal konularda kişinin sıkıntısız bir döneme girerek rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak huzur bulacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada eski eşini görmek

rüyada siyah etek giymek, rüyada siyah etek giydiğini görmek, rüyada siyah etek giymek

Bu kategoride yer alan Rüyada evli olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada etek giymek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.