Anasayfa
17 Aralık 2022, 11:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Erkek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Erkek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ERKEK

Rüyada erkek kimse görmek, fazilet ve genişliğe ve kudret ve takvaya yorumlanır.

Rüyada görülen erkek eğer tanınıyorsa, yine o kimse ile yahut onun adaşı ile ya da halktan onun benzeri ile yorumlanır. Bir kimse rüyada tanıdığı bir adam görse,

o damdan yahut onun benzerinden ya da adaşı bulunan bir kimseden bir şey ümit eder. Eğer o adamdan bir cevher alırsa umduğu şeye kavuşur. Eğer bir gömlek alsa ve kendisi de hükümet erkanından olsa o adamdan memuriyet için söz alır. Eğer ip alsa, o ip de yine söz almaktır.

Şurası bilinmelidir ki, rüyada görülen insan, keramete yorumlanır. İnsan sınıfından her biri için kendisine mahsus yorum vardır. Bundan dolayı melikleri görmek, galip gelmeye; hakimleri görmek, muhakemeye; valileri görmek, korku ve şiddete; askeri görmek, yolculuğa; sanatkarı görmek, onun imal ettiği şeye ve rızka; kadını görmek, şefkate; salih kimseleri görmek, ibadete yorumlanır.

Salih bir kimseyi görmek, hayvan ve kuşlardan salih bir şeye yorumlanır. İyi hayvanın yahut kuşun çok hayırlı bir insana yorumlandığı gibi. Zira insanda kuşlara ve hayvanlara benzeyen ahlak ve tabiat vardır.


Cevap: Rüyada Erkek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada erkek görmek hiç tanımadığınız bir erkeği görmüş iseniz çok geniş ve çok rahat bir kişi olduğunuza ve gününüzü günlük yaşayarak yarınını düşünmeyen ve kimseye önem vermeyen bir kişi olduğunuza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Firkete görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Erkek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
rüyamda yasli bir adam goruyorum evini temizlemeye gidiyomusum evi daginikmis adam yasli ama zaif dinc kuvvetli bu adamda guya hoslaniyomusim yanimda kiz kardesim varmis sonra karsi komsulari goruyorum komsumun kızı esiyle ayrilma derecesine gelmis ruyami yorumlarmisiniz


Yorum: Rüyada Erkek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya başkalarına yardım etmeye, destek olmaya ve başkalarından gelecek olan takdirleri elde etmeye tabir edilir. Genellikle başka kimselerin sorunları ilgilenen kimselerin gördüğü bir rüya olarak açıklanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar
Ben rüyamda şu an üniversite okuyorum kendimi ilkokulum da gördüm. Okulun bahcesindeyiz baya kalabalık var. Okul müdürümüz de bahçede ben üşümeyeyim diye eski sınıf arkadaşlarımdan bir erkek üstüme rengi yeşil olan çok güzel bir ceket atiyor. Sonra biz ayaga kalkıyoruz ve el ele tutuşup halka oluşturmaya çalışıyoruz bir grup eşlik etmedigi için halka tam olmuyor. Müdürümüz de yanımızda ve çok mutluydu. Sonra ben halka bitince halkaya girmeyen arkadaşımın yanına gidip niye gelmediğini soruyorum o sırada kendimı görüyorum yüzüm çok güzelleşmisti. Daha sonra bir odaya gidiyorum. Hocam benim ilkokulda çocukluğum vermiş olduğu şeyle hoşlandığım bir çocuk vardı bu çocukla yıllardır gorusmuslugumuz yok ve benim aklıma da çok nadir gelir ama alamadığım bir şekilde senede 2 3 defa bu çocuğu rüyamda görüyorum ve yeni halini bilmediğim için çocukluk halini goruyorum. Koltukta oturuyor. Biri bana annesini kaybettiğini söylüyor bende yanına gidip onunla konuşuyorum. Babasını anneannesini anlatıyor ama annesinden bahsetmiyor. O konuşurken ben ona bakıp Allahım bana nasip edeceksen hidayet ver diye dua ediyorum. Sonra ona içimden sarılmak geliyor. Ben boule düşünürken o birden yanağımdan beni öpüyor. Bende ona şu an içimden gecen oydu diyorum. Yanağını uzatıyor bende onu öpüyorum. Benim şimdi üniversite okuduğum yerde ir arkadaşım var o da karşımızda oturuyor bize bakıp gülüp bir şeyler söylüyor
Allah razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin bilinçaltına yerleşen düşüncelerden dolayı görülmesi mümkündür. Hatta çok uzun yıllar geçse bile herhangi bir şekilde rüyada görülebilir. Bu tür rüyalardan özel bir anlam çıkaramayız. Ancak hayırlısını dilemek en güzelidir ve yeterli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Evlendiğini Görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda, gece evimin balkonunda oturuyordum, yanima tanimadigim siyah tenli basortulu bir erkek geldi. Ona basinin niye ortulu oldugunu sordum, moda oldugunu soyledi. Ve Surekli bana « Allahi hiç gordun mu, onun olup olmadigini nerden biliyorsun ? » diyordu. Ona peygamber efendimizi anlattim. Daha sonra Allah’a kufur etmeye basladi. Bense çok telaslandim, çok korktum ve gokyuzunu gostererek « bak orda iste, seni duyacak sus, la ilahe illAllah » diyordum.


arifselim
Bizim için bu rüya çok berrak değildir veya şeytani bir rüyadır. Rüyayı gören kimse için etrafında onu kötülük ve isyanlara sevkedecek bir kimsenin varlığı anlamında yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız üye
Iyi günler, ben nisanliyim evliligimin hayirli oluyor olmadığını anlamak için istiare namazı kılıp uyudum. Rüyamda nişanlımı ve tanıdığın bir erkeği gördüm sadece üçümüz vardık. Tam evleneceğim zaman aslında evleneceğim kişinin nişanlım değil de tanıtım o erkek olduğunu öğrendim ve korktum. Ama aynı zamanda nişanlımı da benim tanıdığımdan çok farklı bir kişi olarak gördüm. Nişanlım öğretmen rüyamda öğretmen değildi başka bir iş yapıyordu bunun gibi bana gösterdiğinden farklı bir kişi olarak gördüm. Sabah uyandığımda sadece korkuyordum. Bu rüyayı nasıl yorumlama gerektiğini bilmiyorum evlilik benim için hayırlı mi yoksa değil mi. Lütfen yardımcı olur musunuz

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise Yıkamak görmek (İmam Nablusi)

Iyi günler, ben nişanlıyım evliliğinin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istiare namazı kılıp uyudum. Rüyamda nişanlımla tanıdığın bir erkeği gördüm aslında evlenmem gereken kişinin nişanlım değil de tanidigim kişi olduğunu söylediler bende korkuyla nişanlımı arıyordum. Ve rüyamda tanidigim nisanlimi aslinda hiç tanimadigim gibi bir his vardi icimde. Uyandığında sadece korkuyordum. Nasıl bir yorum yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz aklım çok karışık

Iyi günler,ben nişanlıyım evliliğinin hayırlı olup olmadığını anlamak için dün gece istihare namazı kılıp uyup. Rüyamda nişanlımı ve tanıdığın bir erkeği gördüm aslında evlenmem gereken kişinin nişanlım değil de o tanıdığın erkek olduğunu söylediler bende korkuyla nişanlımı aradım. Uyandığında rüyanın etkisiyle hala korkuyordum. Bu rüyadan ne anlamam gerekiyor bu evlilik benim için hayirli mi yoksa değil mi. Lutfen rüyanın yorumu için bana yardımcı olur musunuz


arifselim
Hayırlı günler. İstihare evlenme kararı verilmeden önce yapılmalıdır. Nişanlanıp evlilik yoluna girdikten sonra artık bunun zamanı geçmiştir. Yinede mecbur kalarak istihare yapılabilir. Bu rüyan sana açıkça şu manaya işaret eder diyemeyiz maalesef. Sen kalbinin hangi yöne meylettiğine bakarak bir işaret alabilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada evin kaydığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda bizim evde akraba olan misafir vardı sonra diğer akrabalarım da geliyorlardi onlarda bayandı sonra komşum olan iki kız kardeş geliyorlardı onlara çay ikram ediyordum onlara diyordum başka yere geçelim kalkarken onların nüfus cüzdanini elime alıyordum onları alıp başka açık alan bir yere sandalye ve masa olan bir yerde oturuyorduk sonra onların bekar olan bir abisi geliyordu esmer di ve beyaz gömlek ve beyaz pantolon vardı üzerinde ben yerimden kalkıyordum ona siz oturum diyordum masada caylarimiz da vardı gerçek hayatta ben o erkek ten hoşlanıyorum bu rüya ne anlama geliyor yorumlarsaniz sevinirim teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Bolluğun bereketin ve rızkın bol olacağı günlerin yaşanarak huzur dolu olunacağına eğer fırsatlar ve imkanlar güzel değerlendirilirse bundan kazançlı olacak mutlu günler yaşayacaksınız demektir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum efendim. Rüyamda tanımadığım bir adam gördüm. Bir odada yere beyaz kaymak gibi bir sey sürmüş ama küçük bir yer boş kalmış. Benim bedenimi vs. överek benle iliskiye girmek istiyordu. Ben de istemiyordum ama sonra yerdeki bos yeri doldurmaya çalışıyordum bir an tereddüt ettim diye de hatırlıyorum. Bi ara da saçım açılmış, krem rengi bonemi takiyordum ki adam yine yanimda bitti. Yine övdü , yine istedi. Ama ben rahatsiz oldum. Aramizda bir sey geçmedi. Şu aralar evlilik düşündüğüm bir insan olduğu için rüyam beni rahatsız etti ve yazmak istedim. Allah razı olsun hocam, selametle kalın.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekin görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya evlilikle alakalı gelişme sürecinde olan kimse için güzel gelişmeler yaşayacağına ve hayırlı kararlar vereceğine yorumlanır. Ancak şu kimse ile ilgilidir diyemeyiz. Sende gördüğünün hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam bekar bir kızım rüyamda beyaz gelinlik giyinip bir adamla evleniyorum ve adam bana diyorki;ben baba tarafında iranlı ve anne tarafında ise galiba göçmenim diyor. Ve ben nasıl iranlıyla evlenirim diyorum. Annem ve babam evet evlenirsin diyorlar. Kaynanamı görüyorum hocam sarışın topuz saçlı ve ne kadar genç bir bayan güler yüzlüde diyorum.Sonrada mavi deniz gördüm.


Tohat
Ve aleyküm selam. Tanış olduğun veya sevdiğin kimse ile birlikte ciddi bir adım atarak evlilik hazırlığına girebilir bu kimse ile evlilik yoluna girebilirsin. Allah en doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada eşini başkasıyla görmek

şuheda
iyi günler … ben rüyamda caddede yürürken telefonla uğraşıyordum ve iki genç çocuk yanıma gelip benimle konuşmak falan istediler ve bende onlara kızıp başımdan göndermeye çalışıyordum ve telefon çaldı babamla konuştum ve biraz ilerleyince babamı gördüm ve gidip sarıldım erkekler babamı görünce artık gelmediler ve uzaklaştılar .anlamı nedir acaba?


Tohat
Hayırlı günler. Anne ve babana karşı hayırlı bir evlat olduğun gibi hayırlı işlere ve olmasını istediğin iyi dileklerine nail olmaya vesile olacak gelişmelerin meydana gelmesine işarettir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamumaleyküm ben Bekarım sınava hazırlanıyorum.Ben rüyamda bir erkek görüyorum tanıdığım biri yanından geçiyorum mescidin önündeyim arkası dönük beyaz gömlek giymiş ve gömleğinin içinde sırtında iki ince kitap vardı bana arkası dönüktü bu erkeğin. Sonra mescidin yanındaki eve girip üstümü değişip mescide onun yanına gitmeyi aklımdan geçiyorum yanımda da kız yakın bir arkadaşım var onu da tanıyorum bu rüyayı bir hafta önce gördüm. Bugün yine o erkeği gördüm Toros beyaz bir arabaya binerken yanında bir kız arkadaşı vardı o yanındaki kız arkadaşını da tanıyorum saçının önünü sarı ve arabaya binip gidiyorlar sonra ben karşı tarafa geçip okul gibi bir yere gidiyorum sonra aradan biraz zaman geçiyo bahçeye gidip duvarın üstüne çıkıyorum onlar tekrar arabadan geçiyorlar yine aynı araba ve aynı kişiler geçip gidiyorlar ben onlara üstten bakıyorum duvarın üstünden.

Okudunuz mu?  Rüyada Fahişe görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rızkın artmasına, bol bereketli bir ömür geçirmeye, maddi anlamda sıkıntı çekmemeye, güzel günlere, hoşnut olacağın ve hayırlı güzel olaylar ile birlikte mesut olacağın bir ömür geçireceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler Hayırlı Cumalar Ben bundan 3 ay önce bir rüya gördüm yorumlarsanız memnun olurum.Bir kanepede yorganın altında bir genç erkek öylece uzanıyor bende ayağının dibinde oturuyorum.Uzandığı yer benim evin salonunun kanepesi.Bana diyorki seni arıyordum ama bulamıyordum.Sosyal medya hesaplarından baktığını cisim olarak biliyor fakat ad olarak bilmiyordu galiba.Sonra bir kişinin listesinde bulmuş ismimi öğrenmiş.Beni tanımak istediğini söylüyordu.Ben ilk başta çok hemen cevap vermiyorum.Bana doğru sürekli gülüyor ve benim kabul etmemi istiyordu.Sonra telefonum çalıyor iş yerinden bir arkadaşım nasıl kabul ettin mi birbirinize yakışıyorsunuz diyip bende siz nerden biliyorsunuz dedim.Telefon görüşmesinden sonra bu genç erkeğe mesleğini sorup kabul ettiğimi tanımak istediğimi söyledim.Bir ara uataktan doğruldu.Sonra yine öyle uzandı yorganın altına.Ama ben ayağının dibinde oturuyorum.Rüyamı yorumlarsanız çok memnun olucam.Acaba bu rüya nasıl bir anlam içeriyor? Şimdiden teşekkür ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi)

Hayırlı Cumalar.3 ay önce bir rüya gördüm.Kanepede yorganın altında takım elbiseli uzun boylu bir erkek öyle uzanıyor.Bende ayağının dibinde oturuyorum.Bana diyorki seni arıyordum fakat bulamıyordum sosyal medya hesaplarından baktığını sonra birisinin hesabında gördüğünü söylüyordu.Beni cismen tanıyor fakat ismimi bilmiyordu galiba.Beni tanımak istediğini söylüyordu.Bana sürekli gülümseyen bir yüzü vardı.İş arkadaşım beni arıyor nasıl kabul ettin mi birbirinize yakıştınız diyordu bende siz nerden biliyorsunuz dedim.Sonra bu erkeğe mesleğini sorup kabul ettiğimi söylüyordum.Bir ara kanepede doğruldu sonra yine yorganın altında uzandı.Rüya nasıl bir anlam içeriyor? şimdiden teşekkür ediyorum


Tohat
Hayırlı günler. İki şekilde tabiri mevcuttur. Birincisi sana yardımı dokunacak yakın bir zamanda tanışacağın bir kimseye ikincisi ise yeni bir ortamın arasına katılarak yeni bir çevre, yeni arkadaşlıklar ve kuracağın dostluklar ile birlikte ortamını değiştireceğine, sosyal anlamda fırsatları değerlendirerek yeniliğe kapı aralayacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iiyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda aralıklarla aynı semtte oturduğum genci görüyorum…biz kendisi ile hemşehriyiz ve onun akrabalarından bir kaç kadın annemin Yakın arkadaşları oluyorlar…bana tuhaf gelen ben bu kişiyi uzun zamandır görmüyorum eskiden sadece bayramlarda denk gelirdik o da her bayram değil…benim sadece adımı bilir konuşmuşluğumuz bile yok …. rüyamda alnımdan öperken görüyorum onu hep bunun manası nedir?


Tohat
Hayırlı günler. Rüyan hayırlıdır. Fakat gördüğün kimse ile ilgili bir yoruma sahip değildir. Sadece o kişi bilin altında yer alan herhangi biridir. Rüyan kısmetinin açılacağına ve biriyle tanışarak evliliği düşünebileceğine ilişkindir. Kısmetinin kim olacağını da bir tek Allah bilebilir.


rüyada erkek görmek imam nablusi, rüyada erkek görmek, rüyada erkek hoca görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Erkek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.