Anasayfa
25 Ocak 2024, 4:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Fotoğraf görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Fotoğraf görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FOTOĞRAF

Rüyada fotoğraf görmek çağrıdır. Rüyasında kendi fotoğrafını elinde görenin eceli yaklaşmıştır. Elinde ev halkında veya tanıdığı birisinin fotoğrafı varsa, o kişinin eceli yakındır. Kendisini bir fotoğrafhanede veya başka bir yerde fotoğraf çekerken görmek, hastalığa; kendi fotoğrafını çektirmesi ise tehlikeli bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır.


Cevap: Rüyada Fotoğraf görmek (İmam Nablusi)

misafir
Çok güzel olmuş ve çok iyi bir çalışma

Okudunuz mu?  Rüyada fazla yaşayamayacağının söylenmesi

Yorum: Rüyada Fotoğraf görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocak merhaba.ben rüyamda kendi fotoğrafımı gördüm ve bütün rüya tabirleri araştırdım ecelin yaklaştığını işaret eder diyor .kendimi çok kötü hissediyorum.lütfen yardımcı olur musunuz


Yorum: Rüyada Fotoğraf görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bir rüya kitaptan okunarak yorumlanabilmesi için o konuda senin uzman bir olman gerekir. Mutlaka her rüya uzman ve bilgili biri tarafından yorumlanmalıdır. Bu dediğin yorumla senin gördüğün rüyanın uzaktan yakından bir alakası yoktur. Bu rüyanın en kötü yorumu geçici bir hastalığa yakalanmaya yorumlanır. Diğer yorumu ise aile veya iş ile ilgili olarak bazı kimselerle ters düşmeye işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Tenasül Uzvu görmek (İmam Nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; Sevdiğim kızın çok tehlikeli, uçurumlu bir yerde, keskin yolları olan bir dağın tepesinde hem arkadaşlarıyla hemde benim tanımadığım bir çocukla fotoğraf çektirdiğini görmek ve o çocukla çekindiği fotoğrafta ona hafif yollu sarılması sizce nedir, nasıl yorumlanır, cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Evin İçinde Mezar

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan tamamen psikolojik bir rüyadır. Senin korku veya düşüncelerinin bir şekilde rüyana yansımasından ibarettir denilebilir. Sende Allah’tan iyi ve hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


eyupakyuz
Hayırlı sabahlar hocam,

Hocam rüyamda 15 yıl evvelki iki sınıf arkadaşımın nikah resimlerini gördüm.
kız olan şuanda başkasıyla evli erkek ise
halâ bekar ve aynı resimlerde henüz gittiğim kursta merhabalaştığım kızın abisi çıktı

Okudunuz mu?  Rüyada ezan duası yapmak ve okumak

Size zahmet yorumlayabilirmisiniz


arifselim
Hayırlı günler. Böyle rüyalar hatıralar ve geçmişin insanda kalan izleri ile ilgilidir o kadar. Bunun dışında özel bir şekilde tabir edilmezler. Görülen rüyaların büyük bir kısmı bilinçaltıdır ve daima hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski eş ile sevişmek

Kayıtsız Üye
Hocam insan alıştıra alıştıra söyler ya sabah sabah elim ayağım titriyor 😀
Ben rüyamda elimde kendi fotoğrafımı gördüm ama bu şekilde telefonda ablam fotoğrafımı paylaşmıştı ben de ona bakıyordum. Bu yine ecelimin yaklaştığına mı işaret ? 😀


Tohat
Sağlık sorunlarıyla tabir edilse de farklı bir çok yoruma sahip bir rüya. Yine de bazı sıkıntılı zamanlar neticesinde sağlığınıza ve mutlu günlerinize kavuşacaksınız.

Okudunuz mu?  Rüyada Fasulye görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda ayrı olduğum fakat hala çok sevdiğim adamı gördüm. Bize gelmişti ve birbirimize surat yapıyorduk. Ben sonra banyoya gittim ve ön dişimin kırıldığını gördüm sonra kendi fotoğrafımı çektim ve çok güzel çıktığını fark ettim, onlara bakıyordum. Diş kırılması ve fotoğraf ölüm diye biliyorum. Üstelik dün bazı şeyler yaşadım biraz korktum açıkcası. Tabiri nedir ? 🙁

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyan ölümle tabir edilmez. Geçmişten kalan izlerin devam ettiğine ve etkisinden kurtulamadığına işaret eder. Ayrıca aile içerisinde yaşanacak sıkıntılara ve sorunlara işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda fotoğrafımı çektiriyordum çektirdikten sonra bir bakıyorum eşarbımın arkasında annemin çoook eski bir eşarbı daha bağlı birde arkamdaki koltuklarda ölmüş iki yakınımın silüeti hemen diğer odada oturan annemlere götürüyorum şuna bakın diye nedir acaba yorumu merak ediyorum .

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinden su cıkması

Tohat
Tebdil-i mekan değişiminde bulunmak, iş veya aile durumu için bir yerden bir yere gitmek, farklı bir çevreye dahil olmak ve bunlardan biri veya birden fazlasının gerçekleşmesi ile hayatında yeniliği getireceğini gösterir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada fotoğraf görmek imam nablusi, rüyadafotograf cekmek mezarlik imam nablusi, rüyada resim cekinmek imami nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Fotoğraf görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.