Anasayfa
22 Kasım 2023, 18:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ERKEK ÇOCUK

Rüyada erkek çocuk görmek, sıkıntıya yorulur. Rüyada bir oğlan doğurduğunu gören kimse, üzüntü ve kedere düşer veya hastalığa yakalanır. Çünkü erkek çocuk genellikle aileye maddi ve manevi olarak daha fazla yük getirir. Eğer kız doğurduğunu görse, -kızda ferahlık bulunduğundan-o kimse ferahlık ve sevince erişir ve kederden kurtulur.

Hamile olan bir kadın rüyada bir erkek çocuk doğurduğunu görse, o kadın kızla müjdelenir. Kız doğurduğunu görse, oğlan çocuğu ile müjdelenir.


Cevap: Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada erkek çocuk görmek içinde bulunduğunuz bu zor günleri sıkıntı içinde geçireceğinize ve bu sıkıntılarınızın çok uzun olmasa da geçireceğiniz günlerin en uzunu olacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selam aleykum Şuan 6aylık hamileyim Rüyamda Çok kolay Doğum Yapıyordum Ve Bebeğimi emziriyorum Bebek çok guzeldi Ruyamda erkek Bebeğiydi Ama Kız Çocuğuna Hamileyim Daha Önceki Rüyalarımda da Bi Peygamber Tarafından Mujdeleniyordum Ve Çocuğum Oluyordu Ismi ali Konuluyordu Rüyamdan sonra Hamile Kaldım.


Yorum: Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Hamile bir kadının erkek bebek görmesi kız çocuğunun olacağına alamet eder. Rüyaların hayırlı güzel ve mutluluklara ulaşmak manasındadır. Rüyanda gördüğün ismi vermek zorunluluğu yoktur.


Kayıtsız Üye
rüyamda çok güzel bir erkek çocuğu gördüm sarısın ve mavi gözlü bembeyaz 9 aylık fln yürüyo ben onu öpüyorum seviyorum sonra o yürürken pijaması düşüyo ben gülerek yanına gelip pijamasını yukarı kaldryodum


arifselim
Bu rüya hayırlı ve güzel anlamları bardır. Rüyada güzel ve sağlıklı bir sarışın bebek, rızkından memnun olmaya ve her daim şükretmeye tabir edilir. Bazende istediği yerlerde sözünü geçirmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm ben dün sabaha karşı 4 te uyandm sonra geri uyuyakaldm bekarım rüyamda üçüz bebek doğurdumu gördüm ama cinsiyetlerini bilmiyorum kucagıma alıyorum birini suda yıkayp üstünü kuruluyodum annem annem diye seviyodum ama aklımdan da 3 bebege nasıl bakcam keske iki tane olsaydı diyodum rüyaya yorumlarsanız sevinirm


arifselim
Aleykum selam. Rüyada ikiz bebek sahibi olduğunu görmek mutluluğunun iki katı olmasına ve üçüz görmek ise kat kat daha çok mutlu olacağı gelişmeler görmesine yorumlanır. Bu rüya hayır, huzur ve bereket manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fare görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyada bir oğlumun olduğunu görüyorum ama gerçekten bir bebeğimizin olmasını çok istiyoruz ama maalesef tüplerin bağlandı yollarım evvel acaba gerçekten bir bebeğim olacak mı rüyalarını yorumlar mısınız


arifselim
Rüyada erkek bebeği olduğunu görmek gören kişinin durumuna bakılarak yorumlanması daha isabetli olur. Bu rüya bu durumunda işiteceğin üzücü bir habere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum.. Ben bekarim ama rüyamda sevdiğim adamdan bir oğlum olduğunu görüyordum hatta çalışan bir anne olduğum için oğlumu baksın diye halama ve sevdiğim adamın yengesine emanet ediyordum iş dönüşü oğlumu almak için geldigimde bakıyordum ki iyi bakmamislar bebegimin ayakları üsümüs alıyordum siz nasıl baktınız benim oğlum üsümüs ben babasına ne diyeceğim diye kızıyordum sonra bebeği kucağıma alıp bebek arabasına koyup eve götürüyordum. Yorum için tsk ederim takip ediyorum sizin yorumlarinizi beğeniyorum Allah razı olsun sizden 🙂


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Allah senden de razı olsun. Bekar bir kızın böyle bir rüya görmesi eğer bir gönül ilişkisi varsa bu bir bilinçaltı düşüncesinden olabilir. Diğer bir yorumu ise, evlilikle ilgili gelişmeler yaşamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Taze gebe
İyi günler 1.5 aylık. Hamileyim geçen hafta rüyamda. Erkek bebeğin olacak.adını zeyd koy diyorlardı. Bugunde rüyamda erkek Bebeğimi gördüm çok. Güzeldi onu o kadar çok seviyordum.ki keşke uyaanmadan cokca sevsem öyle uyansam dedim hislerim de erkek olmasi yönünde ama kız mi olacak acaba Şartlandırma kendimi erkek diye kız olursa üzülmem ama bebeğim kötü hisseder mi acaba hep erkek diye Şartlandırma yaptım ya sonuçta anne karnında herseyi hissediyorsanız. Allah razı olsun


arifselim
İyi günler. Gördüğün ismi vermen gerekmiyor. Bir yorum olarak hamile olan kadının erkek bebek görmesi kız bebeği olacağına yorumlanır. Ama bu sonuçta sadece bir rüyadır. Adı üstünde RÜYA.. Olur veya olmaz bunu ancak Allah bilir. Sen sağlıklı ve hayırlısını dile. Allah sizlere bağışlasın.


Elifsrbg
Rüyamda bir erkek çocuk görüyordum 3 4 yaşlarında sevecen bir çocuk. Kimsesizdi ve sahiplenip o çocuğa bakmak istiyordum ?


arifselim
Bazı kapıların açılması anlamındadır. Yani Allah’ın izniyle bu tür rüyalar bir müjde gibi kabul edilir ve bazı isteklerinin artık gerçekleşmesine tabir edilmiştir. Elbette bunlar sonuçta bir rüyadır ve bilinçaltı da olabilir. Allah’tan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen de sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Filiz görmek (İmam Nablusi)

Nimet1977
Rüyamda iki tane 2 erkek bebek gördüm. Bu bebekler konuşabiliyordu. Bezlerinde sarı ve yoğun kaka vardı. Islak mendille silip temizledim. Yeni bir bez bağladım.

Rüyamda bir erkek çocuk görüyordum 3 4 yaşlarında sevecen bir çocuk. Kimsesizdi ve sahiplenip o çocuğa bakmak istiyordum ?


arifselim
Üstteki yorumlarda da olduğu gibi bu rüyalar hayırlıdır. İnsan için bir müjde gibidir. Çok isteyipte gerçekleşmeyen bazı şeylerin Allah’ın izniyle olmasına alamettir. Örneğin bekar kızlar için kısmetin açık olmasına ve evladı olmayanlar içinse evlat sahibi olmaya işarettir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gamyuku
Bundan 3_4 ay öncesine kadar bir rüya gördüm. Rüyamda erkek bir bebek kucağıma alıyordum. Bebek ciplakti. Sırtında arapça Allah yazıyordu. Anlamı nedir sizce. Düşünmeden duramiyorum.


arifselim
Bu hayırlı ve makbul olan rüyalardandır. Rüyada erkek bebek görmek hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder. Çevresinde ve toplum içerisinde sevilen birisi olmak manasında da gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Çağlaa
Selamunaleykum. Bugece rüyamda çok ama çok güzel yuzlu bir erkek cocugu dunyaya getiriyordum. Hayrete dusurecek kadar güzel yuzluydu. Dogar dogmaz sedyede bana anne diye seslenip benimle konusuyordu. Bu ne manaya gelir acaba.


arifselim
Aleykum selam. Bir kadın yada kız için görebileceği en güzel ve en hayırlı rüyalardan kabul edilir. Allah’ın izniyle dileklerinin kabul olmasına, çok mutlu olmana ve rahat etmene tabir edilir. Bu rüyayı gördüğün için Allah’a şükür et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda annemin elinde erkek çocuk vardı. Habire ağlıyordu. Annem ne kadar susturmaya çalışsa da susmuyordu . Sonra ben elime aldım ve aldığım gibi sustu bebek. Sonra dizime yatırıp bebekle oynuyorum. Ve bebek gülüp oynuyor. Hiç ağlamadı.

Bekarim. Bayanım.


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada ağlayan bebek görmek, pişmanlığın ve vicdan azabı duymanın işaretidir. Eğer susturmuş isen bu konuda gelişmelere olacağı anlamında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda ablamın bı erkek cocugu oldugunu ve o cocugun kendisini ikinci kat balkonun demirlerinde tutulduğunu goruyorum ve rüyada çok korkuyorum düşecek diye anneme soyluyorum annem bı sey olmaz diyo çok merak ettim lütfen yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Eşya Nakletmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Ablan evli mi değil mi? çocuğu var mı yok mu? en azından bu tür açıklamalar yapılması lazım ki bizde yorum yapabilelim. Ucu açık şekilde yazarsanız bizde doğru yorum yapamayız. İsterseniz lütfen izah ediniz.


EsmaaaA
üzere 3 tane erkek çocuk vardı. Babaları bir şey için otobüsten inmişti. Otobüs hareket etti ancak adam otobüse yetişemedi. Çocukların yanına gittim. Bebek olanı kucağıma aldım. Çok güzel bir çocuktu. Ağlamaya başladı. Altını ıslattığımı fark ettim.yerde eşyaları vardı. Oracıkta brzini değiştirdim. Çocuk rahatladı. Beni sevmeye başladı. Derken bir durağa geldik orada üçünü de alarak indim ve babalarını beklemeye başladım. Babaları geldiğinde bebek olanı gitmek istemedi. Kucağıödan inmek istemiyordu daha sonra uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Çok hayırlı ve çok makbul olan rüyalardandır. Eğer bekar bir kız bunu görmüşse hayırlı bir kısmete ve evliliğe işarettir. Ayrıca dileklerin kabulüne, işlerin yoluna girmesine ve çok sevinmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben evliyim bir oğlum var rüyamda bir tane daha oğlum olmuş erkek bebek görüyorum.altini değiştirirken çişini yapıyor her tarafa oğlumda yanımda bana yardım ediyor çok güzel bir bebek mutluyuz rüyamda anlamı nedir yorumlarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Allah bağışlasın. Evli bir kadının erkek bebeğinin olduğunu görmesi çok iyidir. Bebek ne kadar güzel ise rüya o kadar hayırlıdır. Tekrar bebek sahibi olma isteğine ve sorunları var ise aile olarak bunların üstesinden gelineceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben bugün rüyamda erkek çocuğu doğurmuştum adını da MUHAMMED HAMZA koymuştum hamile değilim oruçluyken bu rüyayı gördüm hayırdır inşAllah sizden hemen cevap bekliyorum


arifselim
Aleykum selam. Maalesef bu rüya sıkıntılarla yorumlanır. Üzücü haberler alacağına ve emek vererek yapmak istediği bazı şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda, tanidamigim, bir yasinda, iki sevimli erkek cocugu gördüm, biri sarisindi digeri kizildi. Ama ikisininde saclari kivircikti. Bir masanin etrafinda bisiklete binmis yaris yapiyorlardi. Daha sonrada inip emekleye basladilar.

Okudunuz mu?  Rüyada felak nas ayetel kürsi ile cin çıkarmak

arifselim
Rüyada bu şekilde görülen erkek bebekler ne kadar sevimli iseler rüya o kadar hayırlıdır. Hayırlı ve güzel gelişmeler ile hayatta meydana gelecek sürpriz ve seni mutlu edecek şeylerin olacağına tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben bir kızı olan anneyim. Şuan ikinci çocuk istemiyoruz. Rüyamda hamileymişim ve ağrılarım oluyor muayeneye gidiyorum. Ultrasonla bakıyorlar bebek ultrasonda gülümsüyor oyy yavrum benim diyorum cinsiyetini soruyorum erkek diyorlar eşim orda yokmuş ama sesleniyorum oğlumuz olacak diye aşırı mutlu oluyorum ve o an Doğum yapıyorum kucağıma alıp severken benimle konuşuyor merhaba diyor bana.
Şuan çok zor dönemlerden geçiyoruz lütfen yorum yapar mısınız


arifselim
Merhabalar. Evlat sahibi olmaktan çok bu rüya bir müjde gibi kabul edilir. Rüya sahibinin sıkıntılarının geçmesine, rahata ermesine ve zor bir dönemi geride bırakmasına işaret olarak tabir edilir. Eğer zor bir dönemden geçiyorsan bu rüya tam olarak senin durumuna göre güzel kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 9 yasında olan kızım hamileymiş rahatça dogum yapıyor bir erkek bebek doguruyor bebek hiç ağlamıyor eşimle uyuyoruz uyanıyorum bebek ne oldu diyorum bir bakıyorum uyanık ölür diye düşünmüştüm diyorum ama yaşıyor çok güzel bir bebek kızımın kucağında yatıyor sürekli gülüyor ismini Said koyuyorum ayağıma alıp sallıyorum eşime geç baba oldun bak torun o mesafeyi kapattı erken dede oldun diyorum bebeğin siması eşime benziyor çok sevimli severken eşim diyorki bebeğin babası kimdir kızım arkadaşlarıyla camdan bakarak oyun oynuyor kenara cekiyorum doğru söyle diyorum bunun babası kim bilmiyorum diyor sonra bana bebeğin babası eşim miş gibi geliyor uyandım (bebek sürekli gülüyor ve çok güzeldi )


arifselim
Bu sonuçta sadece bir rüyadır. Güzel ve sevinçli bir haber almaya, umduğu, istediği ve uzun zamandır beklediği şeylerin meydana gelmesine işaret olarak tabir edilir. Bu rüya tüm aile için hayırla yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben bekar bir bayanım rüyamda bir erkek bebek görüyordum kimin bebeği olduğunu bilmiyordum ben o bebeği sol göğüsümden süt emziriyordüm ve o bebeği evletlık edinmek istiyordum bana sen bekarsin bebeği sana vermezler diyorlardı bende bir avukatla goruşuyordum bebeği almak için ne anlama geliyor açıklarsanız sevinirim Allah razı olsun inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Evlendiğini Görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin yaşadığı sorunlar karşısında bir çözüm bulacağına, tüm sorunlarının üstesinden geleceğine ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda erkek bebek gördüm.kucagima aldim sol gögsumle emzirmeye başladım.bebek emdi emdi tikandi nefessiz kaldi sonra burnunu sıktım bütün agzindaki sucu cikardi.o sirada benim gogsumden sütler fışkırıyodu.elini yuzunu sildikten sonra emzirmeye devam ettim


arifselim
Çok hayırlı ve çok makbul olan rüyalardandır. Rüya sahibinin kendisi ile gurur duyacağı işler yapacağına, çevresinin takdirini toplayacağına ve işlerinde başarılı ve kazancının da bereketli olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hatice
Selamün aleyküm hocam ben bekar bir kızım 22yaşında rüyamda hiç tanımadığım bir karı koca çift vardı yeni doğum yapmıştı kadın.çocuğun ismi (..) dediler bende dedim ki bence batuhan olsun olmalı dedim biraz düşündüler onlarda evet çok haklısın diyip çocuğun adını batuhan koydular ve tuhafki soyadlarını da ben koydum ve ne bir batuhan ismine ait bir tanıdığım var nede öyle bir yerden aklımda kaldı çok alakasız anlayamadım sizce


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için ilim ve bilgi sahibi olmasına, iyi ve güzel değişikliklere işaret kabul edilir. Ayrıca müjde, sevinç ve güzel haberler almaya tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


dudu
merhaba rüyamda suya ihtiyacı olan birileri varmış. Küçük bir erkek çocuğuna ben su veriyorum çocuğa yardım ediyorum, suyu bir şeyin içine döküyorum döktüğüm suyun içinde küçük küçük balıklar var onları küçük erkek çocuğu ile iziliyoruz. Bu rüya ne demektir yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Merhaba. Duyarlı bir kişi olmanız hasebiyle çevrenizde gördüğünüz ve yardıma ihtiyacı olan kimselere yardım eli uzatmaktan geri durmayacağınıza, hakka önem verip haksızlığın önünde duracağınıza karakterinizle ön planda olacağınıza delalet eder. Ayrıca güzel gelişmelere kapı aralayacak ve maddi manevi hayırlı olayların gerçekleşmesine de işaret etmektedir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben bekar bir bayanim ilk rüyamda, "beni gerçekten isteyen bir akrabam var ben kabul etmedim, "rüyamda evli degildim ama ondan çocuğum olmuştu doğan erkekti ama çok küçük değildi yani bebek değildi çok tatliydi ve yüzü tombustu ben cook mutluydum babam bnm çocuğum olduğuna dair söyler yazmiştı sosyal medyada bı kaç gün sonrada tekrar rüya gördüm bu rüyamda ise hamileydim beni bir yerde doğum ettiriyorlardi hastane değildi doğum ettiren kişi ise tanıdığım biriydi ben hiç sancı cekmiyordum hatta dogurdugumu bile hissetmiyordum bı bakıyordum bebeği uzerimdeki çarşafın altından kucağıma veriyorlardı ben çok sasiriyordum nasıl bu kadar kolay dogurdum diye erkekti çok tatliydi çok seviniyordum dahası var ama hatırladığım bu kadar böyle üst üste görünce kafama takıldı yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi)

Ben bekarım dediğim gibi beni isteyenler oluyor ama ben bı türlu kabul edemiyorum evlilikten korkuyorum evlilik deyince nefesim daraliyor ne tavsiye edersiniz


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün her iki rüyada güzel rüyalardan kabul edilir. İlk gördüğün rüyanın anlamı gerçekte de seni istemelerine ve ilgin olmasına rağmen reddettiğine işaret eder. Diğer rüyan ise çok hayırlıdır ve hayırlı bir evliliğe, işlerinin kolaylıkla yoluna girmesine çok mutlu olacağın gelişmeleri yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm rüyamda bir erkek bebek doğuruyom bir yaşında felan doğuyo şuan 3aylık bsr oğlum var oda bir yaşında oluyor rüyamda doğan çocuğu sancısız doğuruyom doğup hemen oturuyo esmer çok güzel bir çocuk annem odaya geliyor eşi düştümü diyo bizde yok diyoz oda sancıyı eşle çekecek diyo korkuyom öylece uyandım lütfen yorumlarmısınız


arifselim
Aleykum selam. Doğan erkek bebek eğer güzel ise o rüya hayırla yorumlanır. Alınacak müjdeli haberlere işaret eder. Kolaylıkla doğurmak ise gerçekte de kolaylıklarla karşılaşacağına ve istediklerini rahatlıkla elde edeceğine tabir edilir. Gördüğün rüyaların Allah’tan hayrını dilemeli ve Allah’a havale etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.. ben bekarım gerçek hayatta.. rüyamda sevdiğim kişiden 3 yallarında sarışın bir çocuğum var çocuk kakasını yapmış altını temizliyorum çocuğun babası gelecekmiş.. sonra sevdiğim kişi geliyor siyah giyinmiş ama temiz kıyafetlerle banyo falan yapmış temiz kokuyor ben ona sarılıyorum Yanımızda anlamlar falan da var.. ve sevdiğim kişi gezmeye gidecekmiş eski huyları devam ediyor diye düşünüyorum rüyamda.. bir de çocuk ne zaman olmuş bilmiyorum En azından ikimize ait bir çocuğumuz var diye düşünüyorum.. şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Eğlenmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya eğer bilinçaltı değil ise o gördüğün kişi ile sevinçli gelişmelerin yaşanacağına, mutlu olacağına ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret olarak yorumlanır. Ancak çoğunlukla insanlar bilinçaltı düşüncelerden dolayı bu tür rüyalar görürler. Sen yinede rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda bir oğlum olmuş kutu çanta gibı birseye bırakmışım hava yağmurlu diye ağzı kapali, boğulur diye korkuyorum ama yere düşürürüm diye ağzını açmıyorum kutu çantanın.eve gider gitmez bebeğe bakıyorum gozleri kapali ölmüş diye üzülürken nefes aldığını farkedip şükür meğerse uyuyormuş diyorum uyanıp bana bakıp gülümsüyor kucağıma alıp emziriyorum ama kusuyor demekki ac değil diyorum eşim geliyor bebegin altını temizleyi değiştiriyoruz, yanimda tanımasının bir teyze var teyze 8 yıldan sonra oldu benim bu bebeğim diyorum (gerçek hayatta 9 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor)


arifselim
Merhaba. Allah hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin. Bu rüyanda sana bir müjde gibidir. Çekilen zahmet ve sıkıntılardan sonra gelecek olan müjdeli bir habere ve evlat sahibi olmaya tabir edilir. Bir ihtimal bu durumlarda bilinçaltından dolayıda görülmesi mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir köprünün altından geçerken yerde sokak köpeğiyle sarılarak uyuyan bir erkek sokak çocuğu gördüm durup fotoğraflarını çekerken çocuk uyandı daha sonra başka bir yerde onu ve yine sokakta yaşayan bir kız çocuğunu kucağıma almışım. Biri kız biri erkek üstleri kirli saçları bitlenmiş pis ben de onlara sizi çocuk esirgeme kurumuna götüreyim mi orada çok güzel şartlarda yaşarsınız rahat edersiniz diye anlatıyorum çocuklar bana bizi bir kere öpersen gideriz diyor. Ben de onları öpüyorum Yorum yaparsanız sevinirim


arifselim
Bu rüya sahibi için eksik kalan yanlarını doldurmaya çalıştığına, çaba harcadığına ve umudunu kaybettiği şeyleri tekrar elde ederek kazanacağına işaret olarak yorumlanır. Elbette kişiye özel yorumlanırsa daha da isabetli yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bir kaç gündür kötü kötü rüyalar görüyorum. Elimi saçıma atıyorum kökünden kopuyor. Evliyim, bugün de rüyamda erkek bebek doğuruyorum. Doğurduğumu görüyorum. Yalnız yanına gidiyorum. Ama Doğum yaptıgım bebek o olmuyor. Sonra diyorlar bu sizin bebeğiniz dikkatlice bakıyorum. Abime çok benziyor falan diyorum. Böyleydi hocam. Baktım yalnız hiç iyi yorumlayan yoktu tabirlerde

Okudunuz mu?  Rüyada Elma görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüya sahibinin içinden geçeceği sıkıntılı ve üzüntülü bir dönemden sonra ulaşacağı esenlik ve mutluluğa işaret olarak yorumlanır.
Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve kesin anlamı yoktur. Herhangi bir şeyden etkilenmekten dolayı da görebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm, hayır olsun
sabaha doğru gördüğüm bir rüya: bir kirmizi baya eski bir model, güya kocam almış bu arabayı bana. Bir açık otoparkta duruyor içinde ben ve kücük oģlum var, (gercekte kücük oğlum 9 yaşında-rüyamda ise bir yaşında bebek olarak gördüm .) otoparkın baya ilerisinde kocamın sıgara içtigini görüyorum, aramızda mesafe var ve ayrı yaşadığımız için yanina gitmiyorum bu his var içimde (gerçek hayatta da ayrı yaşıyoruz , büyük sorunlar sonucu hiç bir şekilde görüşmüyoruz, halen nikahliyiz)
Rüyamda kocami görünce, kücük oğluğumuzu görmek ister diye arabadan indiriyorum, ikimizinde ayağında ayakkabı yok, ayakkababılarmızı arabadan aliyorum, her ikiside beyaz spor ayakkabısı, cocuğumuza giyindirken kocam yanımıza geliyor , hiç konuşmuyoruz. oğluğumuz sanki olduğu yerde uyuyup kalıyor, kocam elini elimin üzerine uzattiğını hatırlıyorum tutmuyor elimi ama elini elimin üzerinden çekmedi üzerine koydu,
uyandım …
bu ne anlama gelir yorumlarmisiniz

ben yaşadıklarmızdan çok üzgünüm
aslında 2 yıl oldu kocamla ilk ayrılışımız, tekrar denedik bir yil önce olmadı, bir yıldır ayriyiz ve hiç görüşmüyoruz cünkü o istemiyor. calisiyorum iki oğlum var. boşanmak istemiyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Genel olarak hayırlı bir rüya olarak görülmektedir. Çevrenden seni çok düşünüp değer veren, iyiliğini isteyen bir kimseden alacağın müjdeli bir haber veya yardıma delalet ederken adım adım istediklerin konusunda katetiğin yolların seni planlarına ve hayallerine götürecektir. Rüyan aynı zamanda bir anda üzülmene sebep olacak bir durum yaşamana delalet eder. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben rüyamda peygamber ile konuştuğumu görüyordum bana bir bebeğin olacak ama paygamber çocuğu olduğu için boğazından ağzından gelecek diyordu ve ben hastalanıp 80 yaşındaki gibi elektirk çarpışmış gibi çok kötü bir hale geliyordum sonra ağzım boğazıma kadar yarılıyordu ve elleri ile bebeği alıp yüzümü elleri ile mesh ediyordu ve ben en genç halime dönüyordum sonra çok şiddetli yağmur yağıyordu ben durmadan maşAllah subhanAllah diyordum heryer sel oluyordu ama bize hiçbirşey olmuyordu

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise Yıkamak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hassas bir rüya olması dolayısı ile güven duyduğun bir hocaya sorup tabir etmesini istemeni tavsiye ederiz. Peygamberin görüldüğü rüyalar salih ve hayırlı olsa da tam anlamıyla anlamlandırmak için yüz yüze anlatacak biri olması daha iyidir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben bir rüya gördüm yorumlarsanız eğer çok mutlu olurum. Ben nişanlıyım hamile değildim fakat afedersiniz tuvalette biranda doğum gerçekleşti ağrım sancım yoktu fakat nedensiz Bi şekilde ağrı çekermiş gibi sessizce bağırıyorum kimse duymasın diye ben çocuğu doğurdum ve çok müthiş bir erkek bebek ben bunu gizlice eve götürdüm akrabalarım gördü bişeyler demeye çalışıyorlar fakat çocuk o kadar güzelki kötü bir şey diyemiyorlar neyse kendimi biran farkli bir yerde gördüm arada birde evime gelip gizlice sakladığım bebeğime bakıyorum açmı değilmi diye ve son bakmada babamda gördü bana kızacak sandım hüzünlendi fakat öyle bir bağırma çağırma yoktu ve çocuğuma son bakmada o kadar iri yapılı boyu uzun ki normal doğan bebekler gibi değilde biraz daha yapılıydı emzirdim hatta ve orda birileri bu bebek senin ve abilerinin bebekliği gibi iri yapılı diyorlardı uyandım fakat halen o bebeğimin güzelliğinde ve bana verdiği huzur üstümde lütfen cevaplarsanız çok muzlu olurum
bebekleri çok severim fakat erkek bebekleri çok sevdiğimde doğrudur.


Tohat
Ve aleyküm selam. Elbetteki bunun istek ve arzularının, hayallerinin rüyana yansıma olasılığı çok yüksektir. Bundan dolayı görmüş olman mümkündür. Böyle olmadığı var sayıldığında rüyan şu şekilde yorulur. Bir kul olarak bir imtihandan geçebilirsin. İmtihanın içeriğini Allah bilebilir ancak. Fakat bu bilinçle hareket edip sabrettiğinde üstesinden gelemeyeceğin hiç bir şey olmayacağı manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Herdem
S.a. sabah gün ağardıktan sonra gördüm bu rüyayı. Ben bir gemideyim. Gemide ben başka bir kadın ve bir adamla küçük oğlu var. Çocuğun annesi yok ve adam o gemideki kadınla birlikte benim aramda tercih yapacakmış evleneceği kişi bulmak için. Önce o kadınla birlikte erkek çocuğunu gemide yıkamak istiyor. Çocuğun üzerindeki kıyafet çıkarmadan yıkmaya çalışıyor o kadın. Ben elinden alıyorum çocuğun üzerinde 3 tane üst üste giydirilmiş zibin var. Önce onları teker teker çıkarıyorum. Sonra çocuğun babasıyla birlikte yıkamaya başlıyoruz şofben başlığı elinden kayıp denize düşüyor . Deniz üzerinde şampuan köpükleri vardı. Elini uzatıp şofben başlığını alıyor kafasından aşağı tutuyor ben elimle yıkıyorum. Yalnız çok garibime gidiyor gemide çocuk yıkamak. Ama denizi izlemek bene keyif veriyor rahatlıyorum masmavi hafif dalgalı deniz. Geminin yanından iki ayrı küçük gemi geçiyor peş peşe birinde yanlış hatırlamıyorsam polis vardı üniformalı. Rüyamı yorumlayabilir misiniz lütfen

Okudunuz mu?  Rüyada evinin yanında cami olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Aynı anda hem aileye, hem işe, hem çevreye işaret olan bir rüyadır. Her anlamda hayırlı olan rüyanın genel manada gelecekte ferahlık görmeye, mutlu olmaya, sıkıntılarını geride bırakarak huzur bulmaya, tüm kaygılarını bir kenara bırakarak dinginliğin tarihi çıkartmaya alamet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda önce hamile olduğumu gördüm. Daha sonra bir oğlum olmuş onu alıp emzirdim. Çok güzel bir bebekti. Sonradan bir bakıyorum bebek büyümüş böle 8_9 yaşamlarında bir erkek çocuğu olmuş bir güzel altın sarısı saçları uzun kirpikleri ve iri gözleri yanakları çil bembeyaz bir teni vardı seviyordum onu. Acaba ne anlama geliyor bu arada 2 kızım var evliyim. Teşekkürler..


Tohat
Ve aleyküm selam. Sosyal çevrede veya iş hayatında itibar ve saygın olabilecek noktaya gelme ihtimaline, önemli meblağlar kazanarak maddi gücünü iyileştirmeye, evlatlarına olan sevgi ve bağlılığın bir ömür sürerek her daim yanlarında olabileceğini göstereceğine işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada erkek çocuğu görmek imam nablusi, rüyada erkek bebek görmek imam nablusi, rüyada erkek bebek doğurmak imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Evlenmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Erkek Çocuk görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.