Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Etiket görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Etiket görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ETİKET

Rüyada etiket görmek, rüyayı görenin gösterişi sevdiğine yorulur. Etiket ekmek üzerinde görülürse, geçimin zorluğuna ve sıkıntıya işarettir.


Cevap: Rüyada Etiket görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada etiket görmek gösterişi çok sevdiğinizden ve bundan dolayı fuzuli yere para harcayarak geçiminizi zorluğuna düşüceğinize ve bundan dolayı sıkıntılı zamanlar geçireceğinize yapmış olduğunuz gösterişten vaz geçerek sıkıntıdan ve geçim sıkıntısından kurtulacağınıza doğal bir hayat yaşamanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek

İstiharede etiket (sticker) yapıştırmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda beyaz kağıda beyaz etiket yapıştırıyordum. Aynı kağıda birkaç kişi daha etiket yapıştırdı. Birininki biraz yamuk yapıştı. Düzeltmeye çalıştım ama olmadı. Yapıştıranlardan biri amca oğlumdu galiba. Dedemin evinde oluyoruz bu arada. Sonra aşağıda oluyorum. Kalabalık var, akrabalar var biraz. Araba falan sürülüyor. Herkes heyecanlı gibi.

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinde siyah bir köstebek öldürmek anlamı tabiri nedir?

Yorum: Rüyada Etiket görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyanız iyi ve hayırlı olarak kabul edilir. Bu rüya aile, akraba veya ev halkı için bir maddi işe girişmeye, üretim yapmaya veya maddi anlamda kazanmaya geçeceğine alamet olarak tabir edilir. Kalabalık olması ve araba sürülmesi yine aynı manada ve hayırlı olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski nişanlı ile konuşmak

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir markette iki arkadaşımla etiket takarken elimdeki etiketlerin hepsi 04 .04 yazıyordu ve o iki arkadaşımda köşeye geçmiş gülüp konuşuyor du bir yandanda etiket takiyorlardi arkadsimin biri bayan biri erkek ama anlayamadim


Tohat
Elindekini değerlendirme, tecrübe ve bilgini iş imkanına çevirerek kazanç elde etme gibi herhangi bir durumdan maddi gelir elde etmek amacıyla üretim gerçekleştirmeye çalışacağına ve kendi masrafını karşılayabileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

rüyada sticker gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Etiket görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.