Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada falcı görmek

Rüyada falcı görmek

Kayıtsız Üye
Selam hocam.Ben rüyamda arkadaşim bir falciya gitmis benim için.Sevdigimin benj sevip sevmemesini ogrenmek için.Falci demiski arkadaşima sevdigim beni sevmiyor.Anlami nedir yorumlarmisiniz.Tesekkurler


Yorum: Rüyada falcı görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sevgili ile ilgili olmasa da hakkında olan kişi için çevresinde bir çok onu çekemeyen ve kötülüğünü isteyen kimselere delalet eder. Ama Allah’ın izniyle ona hiç bir zararları dokunamayacağına alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada falcı görmek

Kayıtsız Üye
Hocam pardon anlamadim.Nasil yani hakkinda olan kisi için?benim için mi?sevdigim için mi kotuluk isteyenler var?

Okudunuz mu?  Rüyada evi su basması ne anlama gelir

Yorum: Rüyada falcı görmek

arifselim
Bu sonuçta bir rüyadır çok önemsemek asla doğru değildir. Burda açıklamaya çalıştığım ise, Yani sana karşı iyi niyetli olmayan kimselerin kötülüğünden korunacağın anlamındadır demek istedim. Elbette hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
hayirli gunler.Ben rüyamda falci gördüm.Bir falciya gitmisiz sevdigimin beni sevip sevmedigini soruyorum.O da iskambil kagitlari ile fala bakip HAYIR diyor.Yorumlarmisiniz


arifselim
Hayırlı günler. Rüyasında falcıya gittiğini gören kişinin hayatında bazı aksilikler meydana gelecek, rüya sahibi bir süre çıkmaza girip, boşluğa düşecek demektir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada eşini görmek

Kayıtsız Üye
Iyi gunler hocam.Ruyamda kapimizin onune bir falci gelmis sohbet ediyorduk.Birden ben ona hadi gel benimde falima bak diyorum oda kabul ediyor.Iskambil kagitlari ile bakiyor.Sevdigimin beni sevip sevmemesini dilek tutuyorum.Kartlari aciyor Hayir diyor.Cok uzuluyorum.Bir daha acmasini istiyorum kabul etmiyor.Anlami nedir?cok teşekkürler


arifselim
İyi günler. Bu rüya ilk olarak rüya sahibinin kimsenin cesaret edemeyeceği bir şey yapmasına işaret eder. Yani toplumda hoş karşılanmayan ve reddedilen bir şeyi çekinmeden yapmasına tabir edilir. Bu rüyayı kendine bir uyarı olarak kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda bir kadin falci bize gelmis benim falima bakiyor.Bana diyorki senin sevdigin cocuk baskasini seviyor.Adinida soyluyor kizin.Seni sevmiyor diyor.Ben biraz kotu oluyorum.Gercektende karsiliksiz seviyorum hocam.Yorumu nedir?teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu rüya senin gerçek hayatta etkilendiğin şeylerin bir şekilde rüyana yansımasından ibarettir. Başkada bu rüyadan özel bir yorum çıkarılamaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Kac gundur rüyamda hep ayni seyleri goruyorum.Bir falcinin yaninda kendimi buluyorum.Bana haber alacaksin soyluyor.Sevdigimden haber veriyor.Uzakta sevdigim cocuk.Gelecek diyor geldi diyor.Anlami varmi?

Okudunuz mu?  Rüyada fındık yemek

arifselim
Merhaba. Tek bir anlamı yoktur. Bazı aksilikler yaşamaya işaret ettiği gibi, toplumda ve çevrende hoş karşılanmayacak bazı durumlara girileceğine de alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam.Rüyamda görüyorumki,Annemle 2miz ve babam falcıya gidiyoruz.ve biliyorumki,babam sevmez böyle şeyleri.eve giriyoruz falcını görüyoruz.Anneme diyorumki,anne nasıl olduda babam izin verdi gelmemize? dedi sen düşünme bunu.ve pencereden bakıyorum babam aşağıda bizi bekliyor.Ve sonra Falcı bana diyorki,Seni 1i seviyor.Bende diyorumki,2 deyilmiydi o? dedi yok.1 .Sonra dedim nasıl biri? benim eski sevgilimi tarif etdi.Ve dedi ki,ben sizi kavuşdururum.ve bitdi Rüya.

Okudunuz mu?  Rüyada Elbise Kolu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iyi şekilde tabir edilmez. Rüya sahibinin kötü haber alacağına ve bundan dolayı da üzüleceğine işaret olarak tabir edilir. Bazende kötü bir iş yapmaya ve hiç kimseye aldırış etmemeye yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda falciya gitmisim, eski erkek arkadaşimin çok iyi bir insan oldugunu ona bir sans vermem gerektigini soyluyor. gercek hayatta bu kisi beni aradi ama ben donus yapmadim. yorumlarsaniz sevinirim. teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması

arifselim
Merhaba. Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin kötü bir haber alacağına, canının sıkılacağına ve pişman olacağı bir işi yapmasına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Hocam rüyamda şuan görüşmediğim bir arkadaşımla arabayla falcıya gidiyoruz. Kötü pis biyerde falcı oturmuş çevresinde de bir sürü insan. Gidiyoruz yanına eli yüzü yaralı bir kadın. İnsanlar ona saygı göstermemiz gerektiğini söylüyor. Ancak ben saygı göstermiyorum. Aslında ona inanarak gitmedik. Kağıtta isimlerimizin baş harfleri yazıyor. Sonra isimlerimizi söylüyoruz tamamlıyor. Tam arkadaşıma bişeyler anlatmak üzereyken arkada bir olay oluyor oraya gidiyor. Bizimde görüş mesfemizde kendisi. Bende zaten bir yanlış yapsada bağırsam çağırsam diye içimden geçiriyorum. O esnada tam olarak hatırlayamadığım olaylar oluyor ve ben ona kızıyorum. Sen şirkçisin insanları kandırıyosun. Allah belanı versin gibi gibi.. o da bize bir sürü saydırıyo ve beddua ediyo. O da bize giderken kaza yapacaksınız başınıza belalar gelecek gibi gibi.. bende ona sen şirkçisin Allahın işine karışıyosun senin bedduan mı kabul olacak şirkçi şirkçi falan diyorum. Arkamızdan bagıra bagıra söyleniyo ve biz gidiyoruz oradan sağ salim. Biraz uzun oldu helal edin hakkınızı. Teşekkür ederim yorumlarınız için şimdiden..

Okudunuz mu?  Rüyada Futbol Oynamak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İçinden çıkılamaz bir durum içinde kendini görebilirsin, gereksiz ve akla takılmaya değmeyen bir konu üzerinde gereğinden fazla üzerinde durman kafanın ağrımasına, stres yapmana, üzülmene ve gelecekte başına gelebileceğini düşündüğün olumsuzlukların aslında sadece birer kuruntu olduğunu görüp rahatlayacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Film Çevirmek görmek (İmam Nablusi)

mikaela
Merhabalar rüyam uyanmadan önce gördüğüm çok kısa ve anlık bir rüyaydı. Kendimi 30lu yaşlarda siyah bir elbise ve şapka ile falcı olarak gördüm. Yanımda bana yakın iki insan vardı. Bir masa etrafında oturuyorduk ve ben bir şeyler söylüyordum. Çok kısa bir görüntüydü kendimi görüp hemen uyandım anlamı nedir, hayra yorunuz teşekkürler. Fala inanmam bu arada. Şeytan işi.

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresini Okumak

Tohat
Merhabalar. Yasalara aykırı davranan ya da sosyal çevrede uygun olarak kabul edilmeyen bir davranışı sergileyen bir kimsenin suçunu ifşa etmek üzere hareketleneceğine ve herkesin dikkatini çekeceğine ayrıca beklediğin bir haberin yakın bir zamanda gelebileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada erkek ve dişi atın çiftleştiğini görmek ne anlama gelir

Rüyada Falcı

Bu kategoride yer alan Rüyada fare görmek ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada falcı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.