Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ikram edilen yemeği yememek

Rüyada ikram edilen yemeği yememek

Kayıtsız Üye
Rüyam da okuldayım hocam bana bir öğrenci eşliğinde ya da beni yanına çağırıp yemek gönderiyor o arada dersteyiz konuşuyoruz sohbet ediyoruz yani ders yapmıyoruz diye hatırlıyorum sıram da o yemeği yiyorum yanımda sıra arkadaşım hocam bana bakıyor beni izliyor diye gördüm.
ama o yemeği beğenmiyorum tadını bir kaşık bakıp bırakıyorum geri yukarı götürmek üzere hocamın yanına çıkıyorum (bundan tam emin olmasam da ya da önemli bir detay mıdır bilmiyorum sınıfta ki hocamdan izin alarak) Hocamın yanına öğretmenler odasına ya da hocamın olduğu sınıfa götürüp geri iade ediyorum masanın sıranın üstüne koyuyorum
sonra aşşağıya iniyorum ama derse girmiyorum dışarda geziyorum(bundan da tam emin değilim yani direk sınıfa da geçiyor olabilirim) o ara sınıfın kapısının önünde hocanın beni beklediğini görüyorum içeri geç gibi şeyler söylüyor

Okudunuz mu?  Rüyada Isırgan Otu göemk (İmam Nablusi)

Hocam bazı şeylerden emin olmamın sebebi rüyayı sabah gördüm yorgunluktan fazla hatırlamıyorum sizden başka rüyalarımı yorumlatacak bilgili kimse yok önce ki rüyalarımıda burdan tabir ettirmiştim ettiriyorum sizlere ve rüyamın bir tanesi çıkmıştı.
Allah Razı Olsun.


Yorum: Rüyada ikram edilen yemeği yememek

arifselim
Rüya sahibinin özel durumuna bakılarak yorumlanmalıdır aksi takdirde tam isabetli bir yorum olması çok zordur. Genel olarak hayırlı, bereketli ve sevindirici durumlar ile arana koyduğun engelleri ifade eder denilebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İp görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada ikram edilen yemeği yememek

Kayıtsız Üye
Iyi günler hocam. Rüyamda tanıdık bir erkek arkadaşı gördüm ama samimi değiliz normalde. Babası ile bize yemeğe davet edilmişlerdi ben sonradan katılma fırsatı buldum çeşit çeşit yemek var. O sadece bir iki çeşidini tatmiş sanırım pek yiyememis ben de öyle görünce her şeyden doldurup veriyorum fakat yine de yemiyor. Muhabbet ediyoruz Sonra kalkma vakitleri geliyor geçireyim seni diyorum zahmet etme diyor ısrar ediyorum bir kaç adım atıp sonra geçirmekten vazgecip geri dönüyorum yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ineğin ırmakta boğulduğunu görmek

Yorum: Rüyada ikram edilen yemeği yememek

arifselim
Hayırlı günler. Evinizde bolluk ve bereketin hakim olacağına, yaşadığınız maddi sıkıntılarınız varsa hepsinden kurtulacağınıza ve ferah içinde geçecek bir döneme gireceğine işaret olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İşaret Parmağı görmek ne demektir?

Rüyada ikram , Yemek yememek rüya, rüyada ikrami geri cevirmek

Bu kategoride yer alan Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ikram edilen yemeği yememek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.