Anasayfa
12 Haziran 2022, 10:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğinin öldüğünü duyup ağlamak

Rüyada sevdiğinin öldüğünü duyup ağlamak

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm.Rüyamda Evimize Be Görmeye Hareketlerime Ve Ahlakıma Bakmaya Geliyorlar Ve Eski Rüyamda Aynısı Gene Olmuştu(Erkeğim)Ondan Sonra Olumlu Cevap Alıyordum Ve Kızlarıyla Buluşuyordum sonradan Kızın Hasta Olduğunu Anlıyorum Ailesine Kızıyorum Söylemediler Diye Ve Ağlıyorum.Sonra Kız Vefat Ediyor Tabutuna veya cesedine sarılıp seni çok sevmiştim diye ağlıyorum eve gelince ailem teselli etmeye çalışsa da onu çok seviyordum diye ağlıyordum sonrasında uyandım.Anlamı Nedir Acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada şehit mezarı görmek

Yorum: Rüyada sevdiğinin öldüğünü duyup ağlamak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hala bitmeyen şeyler olduğu anlamındadır. Sevdiğin kimse için sağlıklı olmasına, kendisine dikkat etmesine ve uzun bir ömre sahip olmasına işaret olarak tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir ve en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Salgın Görmek

Rüyamda sözlümün öldüğünü gördüm

zbernasen
Rüyamda sözlümün öldüğünü gördüm. Ağlayıp mezarında sol yanına kırmızı gül koymak isteyip anneme söyledim sonra gülü koydum ve bir anda etrafta iki değişik tarzda kadın gördüm yüzleri canavar gibiydi ve ölen kişinin onlara ait olduğunu söylediler bana ben de onları öldürmek için uğraştım ve sözlümü mezardan çıkardım o an da yaşıyordu zaten.

Okudunuz mu?  Rüyada sökük elbise görmek nedir?

Yorum: Rüyada sevdiğinin öldüğünü duyup ağlamak

arifselim
Anlamı olan ve hayırlı olan rüyalardan kabul edilir. Öldüğünü gördüğün kişi için uzun bir ömre sahip olmaya ve senin için ise ev veya mal sahibi olmaya tabir edilir. Bir diğer görüşe göre ise bazı sırların ortaya çıkması manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm mumsema yetkilileri benim sevdiğim bir çocuk var Allah nasip ederse askerden sonra beni isteyecek ailemden inşAllah onunla evlenmeyi istiyorum sevdiğim çocuk son zamanlarda rüyasında benim öldüğümü görüyomuş her defasında mezarıma gelip ağlıyomuş bu rüya ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan görmek ve ayetel kürsi okumak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hem rüyayı gören kişi için hem de rüyada görülen kişi için hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Rüyada görülen kimse uzun ömre ve mutlu bir hayata nail olacağı rüya sahibi ile birlikte mutlu bir evliliğe imza atmasıyla çoluk çocuğa karışıp mutlu olacaklarına delalettir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Sakız Görmek (imam nablusi)

rüyada eski sevgilinin olduyunu duyub aglamak, Sevdiğin kizin öldüğünü ruyandan görmek , rüyada sevgilinin öldüğünü duyup ağlamak

Bu kategoride yer alan Rüyada şehit mezarı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğinin öldüğünü duyup ağlamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.