Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şehit mezarı görmek

Rüyada şehit mezarı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda bir şehit mezarının başında dua ediyordum sonra bir ses yanlış dua ediyorsun dedi sonra düzeltmeye çalışırken uyandım.Ne anlama geliyor acaba şimdiden teşekkür ederim.


Cevap: Rüyada şehit mezarı görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya verilen yeni fırsatlara tabir edilir. Her şeye yeniden başlama şansı elde edeceğine ve kendi hayatı üzerinde düşüneceği, doğru kararlar vereceği bir döneme gireceğine yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sınava yetişmeye çalışmak

Rüyada şehit mezarlığı görmek

Kayıtsız Üye
İyi geceler rüyamın coģunu unutum aklımda kalan bir yere gidiyorum biryer cevrilmiş eski bir yere benziyor burası neresi diyorum bana bura şehit mezarliğı diyorlar bizim bildiğimiz mezarliğa benzemiyor üzerinde yanlızca toprak var mezarın yanıda otlarla örtülmüş bir şişkinlik vardı ben merak edip actım 2 tane kuran kerim vardi biri kücük biri büyük sonra 2 tane adam geliyordu uzun sakalı bende hemen kuranın üstünü örtüm rüyamın yorumunu istiyorum hayırlı geceler

Okudunuz mu?  Rüyada sevgilinin kol saati hediye etmesi

Yorum: Rüyada şehit mezarı görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya sahibi çin yeniden kendisini muhasebe etmesine, geçmişinden dersler almasına ve eski hatalara düşmemesine işaret eder. Ayrıca doğru kararlar vereceği bir döneme gireceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bugün rüyamda erkek kardeşimle beraber bir şehidimizin mezarının bakımını yaptığımızı gördüm daha sonra erkek kardeşim tam yapamadığımızı içinin rahat olmadığını ordaki bir adama söylüyor onun daha güzel şekilde yapmasını istiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada sakınmak (imam nablusi)

Dünki rüyamda çok etkiledi beni onuda yorumlarmısınız. Evin içinden dışarı bakıyorum simsiyah bir duman elli metre ilerimde birden göğe doğru öyle hızlı yükseliyor ve etrafa dağılıyorki bian heryeri saracağından korkuyorum. Gözün görmeyeceği kadar yükseliyor ama bana doğru gelmiyor. Erkek kardeşim diyorki bu duman değil siyah kanatlı kuşlar. Yani o duman aslında siyah kanatlı karga gibi ama büyük kuş sürüsüymüş. Her eve bitane kuş giriyor. Anneme diyorum ki çok yakında kıyamet kopacak bu siyah kantlı kuşlar kıyamet alameti. Ben iki ayrı evdeki kuşu yakalayıp boğazını koparıyorum 3.bizim evde onuda yakaladım ellerimi tırmaladı. Ve o siyah büyük değil gri daha küçük ve daha güzel bir kuştu. Onuda öldüreceğim acaba annememi söylesem diyorum sonra diğerlerini ben öldürdüm bunuda kesmeliyim diyorum. Annem diğer iki kuşun etini pişiriyor onu yiyince uğursuzluk ortadn gidecekmiş. 3.kuşla beraber tabi ama elimdeki kuşu öldürdüğümü görmedim. Böyle upuzun yazdım ama yorumlayabilirseniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada sağırlık Görmek (imam nablusi)

arifselim
Birinci rüyan kişinin günahlarının affı için ve hatalarından dönüş için verdiği mücadeleye işaret eder. Diğer rüyan ise, hayırla yorumlanmaz ve kişinin canını sıkacak ve moralini bozacak olayların yaşanacağına tabir edilir. Rüyalarının hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sözlüsünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilim şehit olmuştu mezarlığa gidiyordum fakat onun mezarına gitmiyordum mezarını görüyordum ama gitmiyordum sonra gelirken yarıyolda duruyordum keşke gitseydimdim diye ama hiç ağlayasım gelmiyordu sonra diyordum arkadaşlarımı arayayımda söyleyeyim şehit oldu diye


arifselim
Rüya sahibi için yeni fırsatlara, yeniden hayatını düzenlemesine ve mutlu olacağı yeni başlangıçlara işaret olarak tabir edilir. Kendini hesaba çekmeye, hatalarını görerek onları bir daha yapmamaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak

erol78
yaklaşık 15 e yakın mezar taşı görüyorum hepsi şehit mezar taşlarıymış birtanesinin üzerinde altın renginde HÜVE arapça olarak yazıyor ve bu mezar taşları kıbleye doğru rükü halindeler ben öyle düşünüyorum fakat sonradan anlıyorum ki hepsi Peygamberimize saygı babında ona doğru eğiliyorlarmış medine tarafına bunu anlayınca ağama hissi geliyor ve rüya bitiyor. yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Sakız Görmek (imam nablusi)

arifselim
Çok güzel ve hayırlı rüyalardandır. Rüya sahibinin bugüne kadar işlediği günahlardan tövbe edeceğine, nefis muhasebesi yapacağına, doğru kararlar alacağına ve adeta kendini manevi açıdan arındıracağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum
Öncelikle maddi yonden gercek hayatta çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz bu yüzden her gece Allah’a dualar ediyorum durumumuzun düzelmesi için
Yine dua etmiştim rüyamda bir mezarlık var mezarlığın ortasında bir tane şehit mezari var o sehit sanki tanıdığım biri gibi o mezarla konuşuyorum gece ettigim dualari rüyamda o şehitin mezari basinda ediyorum sende vesile ol olurmu diyorum o sehit mezarına
Cok merak ediyorum bunun anlami nedir lütfen yorumunuzu bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini dargın görmek

Tohat
Merhaba. Geçirdiğiniz ve geçirmekte olduğunuz zor zamanların ardında ferahlığa ve esenliğe ulaşacağınıza işaret eden bir rüyadır. Sıkıntılarınız Allahın izniyle son bulacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


rüyada sehit mezarinda dua etmek, rüyada sehit mezari, rüyada şehit mezari görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada şehit olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şehit mezarı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.