Anasayfa
31 Temmuz 2022, 2:51
missa
Abone

Aydınlı Mehmet hoca kimdir?

Aydınlı Mehmet hoca kimdir?

kastamonu37
Aydınlı Mehmet Hoca Hayatı
Arkadaşlar Aydınlı Mehmet hoca diye birini gördüm geçenlerde medyummuş küçükken hafızlık vs yapmış birçok sıra dışı olay yaşanmış insanlara yardım edip Allah’ın izni ile yardım gerçekleşir ise ücret alıyormuş. Yardımı dokunmazsa ücret almıyormuş vs böyle şeylere sıcak bakmam ama halka sormuşlar adamı ve herkes iyi şeyler söylüyor.
Aydınlı Mehmet hoca kimdir?

Okudunuz mu?  Eşler arasında kavga: Kadın kocasına kızıp yatağını ayırabilir mi? yatağını ayırması günah mı?

Yorum: Aydınlı Mehmet hoca kimdir?

vel Fecr
medyum derken nasıl yani ?


Yorum: Aydınlı Mehmet hoca kimdir?

kastamonu37
Üstad videoları falan da var YouTube de Havas ilmi ile uğraşıyormuş birçok felçli veya gözleri görmeyen hastaya çözüm bulmuş ayriyeten büyü bozma gibi kaybolan şeyleri bulma gibi işlemler de yapıyormuş bunların bazılarını dualar ve hacet namazları ile bazılarını da cinleri kullanarak yapıyor sanırım hafızlık yapmış küçükken ilim öğrenmiş ve yapacağı şeyler işe yaramazsa para almiyormuş işe yararsa da insanlar gönlünden ne koparsa veriyormuş vs

Okudunuz mu?  Pişmanlık duydum tövbe ettim affı var mıdır

Yorum: Aydınlı Mehmet hoca kimdir?

vel Fecr
(Allahü teâlâ, Âdem aleyhisselama bin çeşit sanat öğretip buyurdu ki: Çocukların ve neslin, bu sanatlardan biri ile rızkını talep etsin, sakın ola ki dini geçim aracı yapmasın, dini kullanarak dünya malı toplayanlara yazıklar olsun!) [Hâkim]

Okudunuz mu?  Zina mı beddua mı daha günahtır

(Din bilgilerini dünya menfaati için öğrenenlere, ilmini paraya değişenlere kıyamette ateşten gömlek giydirilir.) [Deylemi]


kastamonu37
Bunu merak ediyorum Adem as ile ilgili olarak bir mucize var mı? Cennetteki yeteneklerini kullanabiliyor muydu dünyada bilgin var mı?

Peki cami imamları maaş alıyor ölen olursa Kur’an mevlid okurken para alıyor bunlar da aynı şey mi?

Okudunuz mu?  Peygamberimiz neden medineye defnedildi?

vel Fecr
< Peki cami imamları maaş alıyor ölen olursa Kur’an mevlid okurken para alıyor bunlar da aynı şey mi? >
konu devlet işlerine gidiyor.

şuan şeri yönetilen bir sistem yok
devlete görede laiklik kapsamında din işleri diyanete bağlı.
böyle oluncada imamdam ziyade. camide görevli memur gözüyle bakabilirsin olaya.

Okudunuz mu?  Ruh çağırma falcılık sihir büyü gibi batıl inançların zararları

islamda mevlid yoktur. mevlid rasulullah efendimize şiir okuyan kişimiydi, okunan şiirmiydi tam hatırlayamadım.
mevlid olmadığı gibi para alma durumuda olmaması gerekir.


kastamonu37
Genelde bazı cami hocaları hatta çoğu asker ve cenaze evinden para alıyor istemese bile bekliyor ne yazık ki bir din görevlisi olarak toplumdaki her sıkıntı ile dinen ilgilenmesi dini olarak bilgisi doğrultusunda topluma müdahale etmesi gerekir aslında güzel olur yani imamların din adına günlük hayatta da çalışmaları

Okudunuz mu?  İslam düşünce tarihi çıkmış soru ve cevapları

Yunusema
Ben kendisiyle çalışma yaptım. Yani daha doğrusu yaşadığım sorunlar nedeniyle kendisini aradığımda beni doktora gönderdiler. Sonra ısrarla olayın manevi bir yönde rahatsızlık olduğunu söyledim. Sağolsun gerçekten ilim sahibi bir insan. Zaten kapısının önünde yüzlerce insan bekliyor. Para pul istemiyor. Bizden de istememişti. Sadece ilmi için kullanılması gereken malzemeleri al gel dediler. Biz onları temin ettik. Allah böyle insanlardan razı olsun.

Okudunuz mu?  Namaz kılarken içimizden salavat getirsek olur mu

BAŞAK KARA
Allah aydinli mehmet hocadan razı olsun biraz uzun bir çalişma oldu ama sonuca ulaştik rabbim ilmini arttirsn


Kayıtsız Üye
Aydınlı mehmet Hocayı bulana kadar 12kere dolandırıldım o çok farklı biri Allah razı olsun su an rabbimin izniyle onun vesilesiyle mutluyum kesinlikle öneririm tek sıkıntı Randavu almak aşırı kalabalık oluyor sabrettim ama deydi gerisi boşciddi şikayeti problemi olan randavu alsın yanına gitsin Yeri Bozdoğan jandarma karakolu karşısında Telefonda internette onun adını kullanan dolandırıcılar var arayın randavu alın yanına gidin yüzünü görmediğiniz kimseye inanmayın.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin erdemli davranışları nelerdir?

aydınlı mehmet hoca, aydınlı mehmet hoca ücretleri, aydınlımemet hoca

Bu kategoride yer alan Türkiyede bulunan tarikat isimleri ve mürşidleri şeyhleri kimlerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aydınlı Mehmet hoca kimdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.