Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:16
sizden3
Abone

Kalpten geçirmediğim şeylerin meydana gelmesi

Kalpten geçirmediğim şeylerin meydana gelmesi

sultan_147
Selamun aleyküm hocam. Ben kendimi günahkar gibi hissediyorum hocam. Yani insanlar öyle düşünüyor. Ve bana tuzak kuruyorlar. Mesela arkadaşımın biri sosyal hesaptan bana oyun oynuyor. Takıntılı olduğumu bilerek yapıyor. Ele güne lanet ettiğimi düşündürüyorlar. Ama kalbimden geçirmediğime eminim. Hocam Allah rızası için beni aydınlatır mısınız?

Okudunuz mu?  Ben bir Eşcinsel(d)im : (

Yorum: Kalpten geçirmediğim şeylerin meydana gelmesi

imam
Başına gelen şeyleri kalbinden geçirmen değil başımıza ne gelirse kalbimizde geçirdiklerimizden dolayıdır demek yanlıştır
Sana tavsiyem Nurettin Yıldız hocanın Şeytan Salıncağı adlı sohbetini izle

önce vesveseyi yenmen lazım vesveseyi yenmezsen sürekli bunu durumu yaşarsın

Okudunuz mu?  5 vakit namaz dışında başka hangi namazlar var ?

Yorum: Kalpten geçirmediğim şeylerin meydana gelmesi

sultan_147
Teşekkür ederim. Allah razı olsun hocam. Yani benden kaynaklı olmadığımı anladım. Ama yine de takıntılı olmucam inşAllah.


Nurettin Yıldız şeytanın salıncağı

Bu kategoride yer alan Namazdayken Boğazı Temizleme, üff pff diye İnleme ve Sallanma başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kalpten geçirmediğim şeylerin meydana gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.