Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:36
missa1
Abone

Dini inancımı kaybetmek üzereyim

Dini inancımı kaybetmek üzereyim

Kayıtsız Üye
Ben 19 yaşındayım bundan 3 yıl önce namaz kılardım her gün dualar ederdim şimdi hiçbirini yapmıyorum ve dini inancımı kaybetmek üzereyim hiçbirşey yolunda değil birazda Rabbime dargınım ailem olsun eğitim hayatım olsun çok berbat ve bide karaciğerimde bir sorun var onla uğraşıyorum ne biliyim kimse yardım etmiyor ben çok yoruldum ne yapıcam hiç bilmiyorum

Okudunuz mu?  Alevi mezhebi

Yorum: Dini inancımı kaybetmek üzereyim

Kayıtsız Üye
Kardeşim sakın! Bu senin için bir imtihan. Senin sabırlı olmak gerek, İbadetlerine devam etmen gerek. Bak kardeşim. Bu gelip geçiçi dünya için RABB ine düşman olma. Bak bir serçe varmış. RABB ine küsmüş. Sonra bir gün eve dağılmış. Eve dağılmış çünkü o an yılan varmış. Eğer dağılmasaydısa yılan onu öldürecekti. İşte bak belki denin durumunda böyle. Ya da belki imtihan. Yanlızca ALLAH (C.c) bilir. ALLAH a emanet ol kardeşim.

Okudunuz mu?  En uzun ve en kısa sure hangisi

inancımı

Bu kategoride yer alan Yalandan nasıl kurtulabilirim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dini inancımı kaybetmek üzereyim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.