Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:34
missa0
Abone

Kayın validem sürekli eşimi dolduruyor

Kayın validem sürekli eşimi dolduruyor

kayinvalide
Kayinvalidem sürekli esimi dolduruyor ve eşim de bana karsi soguk ve ilgisiz yani eşim cezaevinde nafakami kendi annem karsiliyor küçük kizim var bize annem bakiyor…kayinvalidem sadece esimi doldurmakla mesgul…ben aramisim aramamisim önden yurumusum nasilsin dememisim buna benzer bir suru…evliligimizi yikmak uzere cunku eşim annesini dinliyor ona gore tavir aliyor bana biz kizimla disarida ne yiyoruz ne iciyoruz takmiyor adam..dinen esi cezaevinde olan ve ailesi tarafindan sahip cikilmayan kadin ne yapsin? Yuvami yikicak kayinvalidem…ne yapayim?

Okudunuz mu?  Hz. Musa evlilik yapmış mıydı, yapmışsa kaç çocuğu olmuştur ve çocuklarının isimleri nelerdir?

Yorum: Kayın validem sürekli eşimi dolduruyor

arifselim
Allah yardımcın olsun ve sıkıntılarını gidersin. Sen kendine yakışanı yapmaya devam et. Hem zulüm etme ve hemde zulme uğrama. Eşine iyilikle ve güzel bir şekilde sürekli gerçekleri anlatarak ikna etmeye çalış. Eğer sabırlı olur ve yuvanı koruyabilirsen Allah sana kat kat mükafat ihsan eder.

Bu kategoride yer alan Mitoloji okumak günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kayın validem sürekli eşimi dolduruyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.