Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:35
missa0
Abone

Yaşlı dedem dine imana sövüyor

Yaşlı dedem dine imana sövüyor

Kayıtsız Üye
Dedem yaşlı adam 70 küsürlerde babam yüzünden çok çekti babam hayırsızın biridir herhaltı yer her pisliği yer gelir dedemden para ister dedemi parmağında oynatıyor paralarını koparıyor . sonra adam tansiyon hastası ve sinir hastası bıktım artık diyor ana avrat sülale derken haşa arada dinede imanada sövüyor babamın imanına sövüyor. zaten dışarda yemek yediğimi duysa bağırır çağırır artık ele alıncak bir yanı yok sebepsiz yere küfrettiği oluyor bazende sudan sebeplere bağırıyor. Babaannemede bağırıyor bazen gereksiz yere adam artık şartelleri gitmiş ben bu adama sen dinden çıktın desem bu seferde gelir bana söver ne yapmam lazım ?

Okudunuz mu?  Bayramda cünüp olmak caizmidir?

Yorum: Yaşlı dedem dine imana sövüyor

arifselim
Allah yardımcınız olsun. Ona hatalarını ve yanlışlarını iyilikle ve güzellikle söylemelisiniz. Eğer daha kötü bir tepki verecek veya daha kötü bir duruma girecekse bir şey dememek daha doğru olabilir. Siz yinede sabır, iyilik ve güzellikle ona doğruyu anlatmaya çalışın ve onu haline bırakmadan destek olun.

Okudunuz mu?  Koltuk altı ve kasıkları (etek traşı) kırk günden fazla temizlememek günah mıdır?

Yorum: Yaşlı dedem dine imana sövüyor

vel Fecr
direk adama dinden çıktın değilde. yaptığının yanlış olduğunu söylemelisin. tehlikelerinden bahsetmelisin.


Yorum: Yaşlı dedem dine imana sövüyor

Kayıtsız Üye
Babam tam bir senarist bankada param var alamiyorum edemiyorum davalarım var beni öldürecekler pesimde tefeciler var o var bu var bana şu kadar para lazim bana şu dava acıldı 1000 lira hapse giricem 2500 lira diye diye dedemi koparıyor adam 77 yasında bankalara borclanmis ariyor ben kendimi oldurcem hakkinizi helal edin bilmem neler intihar ediyorum diyor 50 dk sonra beni arıyor nerdesin diyor eve gidince beni ara diyor . Bende zaten o hep vesvese sorularıni soran kişiyim forumdaki o kalp gitgelleri şirkmi küfürmü vsvs hepsi benim sorularım bende bunlarla ugrasıyorum

Okudunuz mu?  Hıdır ellez duası

Kayıtsız Üye
Ya belli ki yaşlı ve galiba baban yüzünden akli dengesi bozulmuş .Siz bence bişey yapmayın.Tek yapabileceğiniz dua etmek bol bol dua et dedem dinimize sövmesin diye


yasli.dedem.yanzillik

Bu kategoride yer alan Evimde eşimde büyü varmı nasıl anlarım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaşlı dedem dine imana sövüyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.