Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bahçe bellemek

Rüyada bahçe bellemek

Kayıtsız Üye
Hayirli gunler hocam bir ruyami sizle paylasmak istiyorum ben rüyamda koyumde bahceye gidiyorum annem bahceyle ugrasiyor küçük kardesimde sebze ekmek için bahce belliyor bende diyorumki diğer topragida ben belleyim elime kurek aliyorum ayagimi vurdukca kurege o kadar güzel yumusak bir toprak ki akip gidiyo kurekten adeta sonra bahceye cikip ayvabagaci horuyorum olgunlasmis diyorum yukari doğru cikip eyvazda toplayim sonra eşim yanina cagiriyo diyoki kiz kardesimin cocugu ölmüs bende uzuluyorum Allah rahmet eylesin deyip bir arayim kardesini diyorum orda uyanmisim 😕

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekmek

Yorum: Rüyada bahçe bellemek

Tohat
Hayırlı günler. Güzel bir rüyadır. Bolluk, bereket ve hayatına dair olan tüm güzellikler konusundaki bereketin artacağına, mutluluğun daim olacağına ve büyük sorunlarla karşılaşmayacağına delalet eder. Allah doğrusunu bilendir.


rüyada bahçe bellemek

Bu kategoride yer alan Rüyada Birinin Omzuna Başını Koymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bahçe bellemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.