Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada besmele çekmek

Rüyada besmele çekmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda oğlum ve iki kişiyle bereber morga gitmistik iki erkegi kefenliyorlardı.. Oğlum üç yasında ve ilk deda açık sekilde besmele cekti ve bunu bibkac kez tekrarladi ben rüyamda çok sevindim buna anlami nedirr


Cevap: Rüyada besmele çekmek

arifselim
Merhabalar. Bu rüya hayırlıdır. İyi ve güzel bir ahlaka, salih amellere ve tövbe etmeye işaret eder. Ayrıca besmele çekmek çocuğunuz için hayırlıdır. Gönül huzuruna, sıkıntısız ve rahat bir hayat yaşamaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada besmele çekmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda cinlerle ilgili bir olay yasadim ve küfür ediyodum o olaylar bitince yolda bir arkadaşimla yururken bir agacin yaninda kiz bize bakip guluyodu ve zar zor besmele cektim gozleri siyah oldu ve uzerime atildi tabiri nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Burun görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada besmele çekmek

arifselim
Bu rüya şeytani denilen rüyalardandır ve bir yorumu olmaz. Böyle rüyaları görünce euzu besmele çekerek Allah’a havale etmek yeterlidir. Zaten her rüyanın bir yorumu olması da gerekmez.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Hayırlı Ramazanlar
Ben rüyamda yatağımda yatıyorum ve sevdiğim insanı düşünüyorum üzülüyorum onu düşünürken sonra kalbim çok hızlı atmaya başlıyor ve öleceğimi hissediyorum Eüzü besmele çekiyorum bu aradada üzeimde bir ağırlık hissediyorum sanki biri baskı uyguluyor bana bağırmaya çalışıyorum ama ağzımı bile açamıyorum sıçrayarak uyandım uyanır uyanmaz fatiha okudum 3 kere biraz rahatladım yorumlarsanız sevinirim Allah a emanet olun..

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz gümüş kahverengi balık görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya makbul ve güzel olan rüyalardandır. Rüya sahibinin hayatında güzel değişiklikler yaşanacağı, bu değişikliğin kazancına kazanç ve ömrüne de bereket ve huzur katacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uyuyordum uykuya dalmadan önce euzu besmele çekiyorum ben besmele çektikçe boğazım ağrıyor böyle fiziksel acı duyuyorum üstüne gidiyorum daha çok. Besmele çekiyorum. Kudur şeytan diyorum ayetel kürsiyi okuyorum daha çok acı çekiyorum böyle anlatamadığım türden rahatsız oluyorum. Sonra uyanıp annemin yanına gidiyorum rüyamda sahura kalkmış oluyoruz. Anneme anlatıyorum rüyamı annem diyor öbür tarafın hazır/ garantiledin tarzı bir şey diyor o da. Benim merak ettiğim bu şeytandan gelen bir rüya mı yoksa bilinçaltım mı? Bir de ben kapanalı 1 ayı biraz geçkin bir süre oldu. Yani dine yöneldim son zamanlarda bunun etkisi olabilir değil mi?

Okudunuz mu?  Rüyada başı açık olan eşini başı kapalı görmek

Merhaba ben rüyamda uykuda uyumaya çalışıyor oluyorum. Euzu besmele çekiyorum ve ardından fiziksel bir acı duyuyorum. Daha çok çekiyorum üstüne gidiyorum boğazım ağrımaya başlıyor. Ayetel kürsiyi okuyorum sonra içimden diyorum kudur şeytan kudur diye daha çok besmele çekiyorum. Sonra rüyamda kalkıp bu olayı anneme anlatıyorum o da kızım diğer tarafı aldın/garantiledin, tarzı bir şey söylüyor. Bu acaba şeytandan mı yoksa benim bilinçaltımdan gelen bir rüya mı merak ediyorum. Bir de ben kapanalı yaklaşık bir buçuk ay oldu. Son zamanlarda dine yöneldim. Bununla bir ilgisi olabilir mi?

Okudunuz mu?  Rüyada Borç görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Selamun aleykum hanım kardeşim. Bu rüya hayırlıdır. Allah’ın izniyle kötülüklerden, günahlardan ve kötülük işleyen kimselerden uzak durmaya ve Allah’ın izniyle şerlerinden emin olmaya yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam
Rüyamda bilmediğim bir yerdeyim mutsuzum
Bi ara ağladığımı bile gördüm hatta
Sonra bilmediğim odadayım oda biraz karanlık yanımda küçük bir çocuk var ve o çocuğu takip eden korkutucu bir kız var beyaz bir şey giymiş saçları uzun siyah gözlerini hiç kırpmadan bakıyor ben korkuyorum nereye gitsem oraya geliyorlar
Bi ara odaya annem geliyor ona sarılıyorum sonra
Yatağın altında o korkutucu kızın kafasını görüyorum ona elimde uzun birşeyle besmele çekerek vuruyorum bir ara Allah dediğimi de hatırlıyorum
Sizce manası nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Boncuk görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyada mutsuz olduğunu görmenin en isabetli yorumu hangi vakitte görmesine göre yorumlanır. Eğer gece görmüşse bu hayırlı değildir ve körü körüne girişilecek bir duruma ve pişmanlığa işarettir. Ama gündüz vakti görülmüş ise bu çok hayırlı bir rüyadır. Tam aksi olarak çokça mutlu olmasına ve sorunlarını aşmasına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada berzah alemini görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda seytan annanemin kiligina girmisti, benimle ve kardesimle konusuyordu. Bazi sorulara cevap veremiyordu, bize sandalye firlatmaya calisti. Daha sonra « seytan sensin tanidim seni » diyerek ve bagirarak eûzu besmele cektim bir kaç kez. Daha sonra gitti


arifselim
Bu rüya annenle ilgili değildir. Bu rüya sahibi için önemli bir konuda hisleriyle yanılmayacağına ve doğruya isabet edeceğine işaret olarak tabir edilir. Yani vereceği bir kararda doğru karar vererek sevineceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bostan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda, cinler insan kiligina gecip bana gecmisteki yasadigim olaylari tekrar yasatiyorlardi. Bir ara onlardan birisi yemek yiyordu, bende bismillah desene dedim, o da soylemedi. Sonra onlarin cin oldugunu anladim. . Sonra etrafimda salavat getiren sesler duydum, bende euzu besmele cekmeye basladim, onlar aci cekiyorlardi, bense mutlu oluyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada babanın ağlaması

arifselim
Allah’ın izniyle rüya sahibinin şerli ve art niyetli kimselerin farkına vararak zararlarından sakınacağına işaret olarak yorumlanır. ayrıca vereceği önemli bir kararda da isabetli hareket edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyam beni çok etkiledi,rüyamda uykudan kalkamıyordum gözlerimi açamıyordum,sesler çıkarmaya çalışıyordum annem ve babam duysun diye,rüyamda sonra euzu besmele çekiyorum Bismillahirrahmanirrahim diyorum rüyamda sonra uyanıyorum.Rüyam nedir sizce?

Rüyamda içime cin girdi ve hiçbir şey yapamadım kendimi çaresiz hissettim ardından anne babanın yanına gittim onlar dan da korktum sonra rüyada euzu besmele ve besmele çektim.Yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Boşama görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu görülen her iki rüyada ancak kabus olabilir. İnsanlar çok azda olsa zaman zaman benzeri şeyleri görebilirler. Bu rüyaların özel bir yorumları yoktur. Allah’a sığınarak hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda karanlık derin mi derin boşluğa düşüryordum ama öyle böle değil mükemmel bir hızla o karanlık boşlukda düşerken yapayalnızım ve içimden kendi kendime -heralde öldüm diyorum korkumdan euzi besmele cektiğim an gözlerim açıldı ve uyandığımda iki elimi birleştirmişim güçlükle ayırdım ellerimi kopararak ve kalbim ömrü hayatımda bu şekilde atmadı varmıdır bunun bir manası??

Okudunuz mu?  Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek

arifselim
Bu rüya çok yorucu ve çok sıkıcı geçen günlerin içerisinde bulunduğuna alamet olarak yorumlanır. Bu dönemden sonra rahatlamaya ve dinlenmeye işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada besmele çekmek, rüyada cin görmek ve besmele çekmek, rüyada besmele çekmek

Bu kategoride yer alan Rüyada baba evinde olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada besmele çekmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.