Anasayfa
7 Mayıs 2021, 22:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birini tacizden kurtarmak

Rüyada birini tacizden kurtarmak

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda bir arkadaş ben ve tanımadığım bir kız oyun oynuyorduk o bir konu vardı konuşurken 3 tane çocuk kızı taciz etmeye çalışıyordu kız zorda olsa kurtuluyordu biz ayrı yerlerdeydik arkadaşımla konuşup yanına gitme fikrini onaylayıp yanına gidiyorduk kız bizi gördüğüne seviniyordu.birlikte bizim eve geri giderken bu sefer uçaktaki biri tacize kalkıyordu kız gene kurtuluyordu kendini bir yere kitliyordu(ya vapurdayız yada uçak) bu sefer sinirleniyordum adamı tutup dövüyordum (bende dayak yiyordum biraz) baya dövdükten sonra adamı çırılçıplak bırakar herkese rezil ediyordum orada bulunan kalabalık baya gülüyordu bende rahatlamış şekilde yerime oturuyordum.eve geldiğimizde kız sesin nedenlerini soruyordu bende anlatıyordum teşekkür edip sarılıyordu.

Okudunuz mu?  İslamda rüya tabiri nasıl yapılır, kimler ve nasıl rüya tabir etmelidir?

Yorum: Rüyada birini tacizden kurtarmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayata ve insanlara karşı olan duruşunu simgeleyen bir rüyadır. Olgun tavırların, her şeye müdahil olmamaya çalışman bazı kimselere göre önemsemediğin veya vurdumduymaz olarak algılanmasına neden olabilmektedir. Allah hakkıyla bilendir.


rüyada birini tacizden kurtarmak, rüyada tacizciden bir kadın kurtarmak, rüyada tacizciden bir kadin kurtarmak

Bu kategoride yer alan Rüyada kaybolan altınları geri bulmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birini tacizden kurtarmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.