Anasayfa
7 Mayıs 2021, 22:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kaybolan altınları geri bulmak

Rüyada kaybolan altınları geri bulmak

Kayıtsız Üye
Böyle köy gibi bir yerdeydim Deren’in kenarında yürüyordum kocaman taşlar vardı avucumdada tektaşım alyansım ve altınlar vardı çeyrek altın tam altın gibi . Ben niyere çarpıyorum hepsi elimden dökülüyor suya taşların arasına. Ondan sonra ben hemen inip aramaya başlıyorum. Yüzüklerimi buluyorum anında annemde yüzüklerini bulduysan bişey olmaz diğerleri kaybolsada diyor. ben yine aramaya devam ediyorum. Çok sor bir şekilde hepsini buluyorum en son.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Yorum: Rüyada kaybolan altınları geri bulmak

arifselim
Normalde altın görülmesi olumlu olmaz ama bu rüyan hayırlı rüyalardan kabul edilir. Bu rüyayı gören kişinin hayatının güzel olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına ve kendisini daha mutlu ve şanslı hissederek huzurlu olacağına alamet eder. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede kar görmek

Yorum: Rüyada çalınan altınları bulmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda rahmetli kaynanamın çalınan altınlarını kız kardeşi bana veriyodu al kızım bu senin kaynananın altınları diyordu ve ben altınları göğsüme sokuyodum kilolarca altın vardı ben altınları göğsüme sıkıştırırken görümcelerim görüyor ve çok sinirleniyorlardi ve ben rüyamı yan komşuma anlatiyodum

Okudunuz mu?  Rüyada kesik başlı horoz ve tavuk görmek

Yorum: Rüyada kaybolan altınları geri bulmak

arifselim
Rüyada çalınmış olan altınları görmek ve geri almak çok hayırlıdır. Umudunu kestiği işlerinin düzeleceğine, kendisini mutlu ve şanslı hissedeceğine ve isabetli kararlar alacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin içine cin girdiğini görmek

Kayıtsız Üye
Benim gerçek hayata altınlarım çalındı ben bir rüya gördüm oturduğum evin birimci katında oturuyorum bir kapı var 5 yıldır hiç acmamışız merak edip açıyorum bir banyoya açılıyor kapı içinde hiç kullanılmamış eşyalar var merakla karıştırıyorum arkamdan bir ses siyah poşet bulursan içinde altınların var arkama bakıyorum kimse yok cevabınızı bekliyorum

Okudunuz mu?  Gerçekleşen rüya ne zaman görülür

Tohat
Bu rüyanın tabiri söz konusu değil. Yaşadıklarından ve kaybettiklerinden oldukça etkilenmiş olmalısın ki rüyana yansımış. Bilinçaltı kaynaklı rüyalardan biri olarak kabul edilir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


rüyada kaybolan altını bulmak, rüyada kaybolan altınları bulmak, rüyada çalınan altınların geri gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kaybolan altınları geri bulmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.