Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:21
missa03
Abone

Evlilik öncesi cinsellik günah mı

Evlilik öncesi cinsellik günah mı

Kayıtsız Üye
Merhabalar,kız arkadaşımla 2 yıllık sevgiliyiz ve evlenmeyi de düşünüyoruz.Ailelerimiz de tanışıyor yani iki tarafın da uzun zamandır rızası var.Fakat sevgilim evlenmeden önce cinsel ilişki de yaşayıp her açıdan birbirimizi tanımamızı evlilik sonrasında herhangi bir konudan problem yaşamak istemediğini söylüyor.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum,söyledikleri mantıklı geliyor ben de cinsellikten veya herhangi bir şeyden dolayı evlendikten sonra problem yaşamak istemem.Ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  İslamda ilk şehit olan kadın kimdir?

Yorum: Evlilik öncesi cinsellik günah mı

alice
Allahın yasakladığı en büyük günahlardan olan zina edebilir miyim diye soruyorsun. Sorun bu bunun cevabını bilmiyorsan senin dinini öğrenmen gerek. Dinine yabancı kalmak akıllaca değil.
Şimdi cinsel ilişkiye girip tadına bakmak istiyorsun yada o senin tadına bakmak istiyor ve beğenmezsek ayrılalım diyorsun. Bu cümleleri kurmadın ama sorunu iyi oku ve bak bakalım bunu demek istediğini gayet iyi göreceksin. İslamı madem bir köşeye attın bu isteği kendine hakaret saymalıydın.

Okudunuz mu?  Nazar göz değmesi insanı öldürür mü?

Yorum: Evlilik öncesi cinsellik günah mı

Kayıtsız Üye
SuphanAllah yahu abi evlilik o kadar basitmi gününü gün et sonra olursa evlen nerede kaldı o beyaz gelinlik saflıgı temizliği ki kusura bakma senden bunu isteyen Bi bayan demek endişeli senle devamı olurmu aynı çatı altında yaşamayı konuşmak yerine zina testi yapmak yazık

Okudunuz mu?  Deccalin yanındaki melekler

Yorum: Evlilik öncesi cinsellik günah mı

vel Fecr
ailenize ayrılma sebebi olarak tenimiz mi uyuşmadı diyeceksin 😉
cinsellik üzere kurulan bir evlilik 50 yaşında boşanmanıza sebep olur.


emirhan uysal
Bunun en güzel cevabı
Evlilikten önce islamı öğrenmenizdir kardeşim 🙂
İlla soruyorsan Elbette bu zinaya gider büyük günahlar arasında yer alır.

Bu kategoride yer alan Kelime i şehadet okunuşu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilik öncesi cinsellik günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.