Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dünyaya Göktaşı Düşmesi Görmek

Rüyada Dünya’ya Göktaşı Düşmesi Görmek

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Uzay’dan Dünya’ya bir göktaşı düşüyor ama göktaşının düşüşünü yerden değil uzaydan gördüm aynı bir film sahnesi gibiydi. Göktaşının bulunduğu yere intikal ediyoruz, bir kaç profesör falan da vardı ve göktaşının içinden kısacası Dünya teknolojisi olmayan bir teknoloji çıkıyordu. Biz bomba zannediyoruz ilk baştan tabi ama öyle değil. Renkleri parlak neon mavisinden ve grinin tonlarından oluşuyordu. Şekli ise boydan söyleyecek olursam yukarısı geniş ama aşağısı dar, uzun bir beşgen ya da altıgen gibiydi. Beşgen ya da altıgene benzediği için bir köşeden bir köşeye bir robot sığabiliyordu, hatta vardı da. Robotlar rüyanın ileriki kısımlarında çıkıyordu ve havada kalabiliyorlardı. Robotlar çıkmadan önce ise biz profesörler ile araştırıyorduk. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada gökten beyaz bir ışık inmesi

Yorum: Rüyada Dünya’ya Göktaşı Düşmesi Görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için tehlike ve zarar görmek manasındadır. Eğer bir zarar vermemişse o zaman rüya sahibinin bir tehlike atlatacağı anlamında tabir edilir. Bazende heyecanlanacak yeniliklere ve güzel gelişmelere şahit olmaya da yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gün batımı görmek

rüyada göktaşı düşmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada Güldürmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dünyaya Göktaşı Düşmesi Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.