Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

Alkollü maddeler kullanılması caiz midir?

Alkollü maddeler kullanılması caiz midir?

erol
selamün aleyküm hayırlı akşamlar size bir sorum olacak benim bir rahatsızlığım var aşırı kilo kaybetmek, halsizlik ,sıkıntı , migde yanması ve … doktora çıktım ve bana ilaç yazdı ama hepsinin yapımında alkol karışımı var (üzüm şarabından ) ne yapmam gerekiyor , o ilaçları kullanmak istemiyorum ama bu rahatsızlıklarım 2 seneden beri var teşekkürler Allah razı olsun sizden

Okudunuz mu?  Tuvalet ve temizlik

Yorum: Alkollü maddeler kullanılması caiz midir?

muvaffak
Doktorun böyle bir reçete yazması ve sonucunda sizin gönlünüzün uygulamada rahat olmaması durumunda başka bir doktora teşhis için gidilebilirsiniz. Başka bir doktorun yine aynı reçeteyi ve ilacı ikinci bir seçeneğin olmadığında tekrar yazması durumunda, dozunda ve süresi geçtiğinde kesinlikle kullanmamak şartıyla tedavi maksadıyla kullanmakta bir sakınca yoktur.

Okudunuz mu?  12 Rekatlık Hacet Namazı Nasıl Kılınır

Yorum: Alkollü maddeler kullanılması caiz midir?

Elaa94
Selamünaleyküm kardeşim,
Sana o ilacı yazan doktora da aslında sorabilirsin başka alternatifin olup olmadığını ve amacının alkolsüz bir alternatif bulma olduğunu. Bana da bir rahatsızlık için bir keresinde içinde alkol bulunan damla yazmıştı doktor ancak yanılmıyorsam buna karşı olup olmadığımı bilmek istemişti veya ben direk sordum içinde alkol var mı yok mu diye. Rabbim şifalar nasip etsin kardeşim..

Okudunuz mu?  Arabi ayının ilk cuması hangi gün

Alcohol Denat nedir, alcohol denat caiz mi, Alcohol Denat

Bu kategoride yer alan Muska şirk mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Alkollü maddeler kullanılması caiz midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.