Anasayfa
10 Haziran 2021, 2:27

Hz. Yusuf Neden Hz. Muhammedden Daha Güzeldi?

Hz. Yusuf Neden Hz. Muhammedden Daha Güzeldi?

Kayıtsız Üye
sırf bu soruyu sormak için bu foruma kayıt oldum.peygamber efendimiz hz. Muhammede sen mi daha güzelsin hz. Yusuf mu? diye sorduklarında o benden daha güzel ben sevimliyim.onun görünen güzelliği benim görünen güzelliğimden çoktur demiş.ben bu durumdan aşırı derecede rahatsız oluyorum.hatta ahirette hz. yusufun yakasına yapışmayı bile düşünüyorum.Allah hz. yusufu neden hz. Muhammedden daha güzel yarattı? cennet hayatındada hz. Yusuf mu daha güzel olacak? yoksa hz. Muhammed mi daha güzel olacak?

Okudunuz mu?  Namaz kılındıktan sonra seccadenin köşelerini kıvırıp öyle kalkıyorlar. Bunun anlamı nedir

Yorum: Hz. Yusuf Neden Hz. Muhammedden Daha Güzeldi?

vel Fecr
bak bak ahirete gitmiş hatta cennete gitmiş birde rasullere hesap soruyor bu ne hadsizliktir.
Allah böyle dilemişken, sen daha kendi hacetini gidermeye bile muktedir değilken kim oluyorsunda Allah tealanın iradesine karşı çıkıyorsun.
bu yazdığın yazı mahşerde senin aleyhine delil olacaktır bizde şahitlik edeceğiz. taa ki tevbe etmeyene kadar.

Okudunuz mu?  Tavuktan adak olur mu ?

şeytanda aynı bu soruları kullara sordura sordura dinden soğuttu, kendi terkettiği gibi kullarıda terkettirdi.
sorduğunuz soru şeytandandır haberiniz olsun.


Yorum: Hz. Yusuf Neden Hz. Muhammedden Daha Güzeldi?

seyit gazi
sahabe rasulullah sav i anlatırlarken, biz hiç gözümüzün dolusunca bakamadık ona demişlerdir. bazen olur aslında hayasından birisine bakamazsın, rasulullah sav de öyledir. tam bir haya abidesidir. doya doya bakılmayacak kadar güzeldir. ancak bunu kıyas konusu yapmakda doğru değildir. sahih kaynakdan ne gelmişse o doğrudur. rasulullah sav vefad ettikden sonra bir hanımı geldiği kabileye geri dönmüş ve öldüğü zaman kendisini de rasulullah sav ile nikahlarının kıyıldığı yere gömdürmüşdür. hiç aklın eriyor mu eşinin seni ilk gördüğü yere kendisini gömdüreceğini, ben onu ilk burada görmüştüm beni buraya gömün diyeceğine ? bütün peygamberler kardeşlerdir. rasulullah sav bir başkadır. biz hepsine şahidiz.

Bu kategoride yer alan Huşu Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz. Yusuf Neden Hz. Muhammedden Daha Güzeldi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.