Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

Yanlışlıkla Söylenen Bir Cümleden Pişman Olmak

Yanlışlıkla Söylenen Bir Cümleden Pişman Olmak

NisaNur
Karşımdaki kişinin beni hedef alıp beni üzmeye çalışmasından dolayı, öfkeye kapılıp yanlış bir cümle söyledim. Kendimi övmek, üstün biri gibi göstermeye çalışmak gibi. O da bunu başkalarına söyleyip yaymaya başladı. Rabbim senden tövbe ediyorum diye dua ediyorum ama, telafisi kefareti için orucu tutsam daha fazla çıkmaza girmekten ve yayılmasından kurtulabilir miyim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Süt Emme ile ilgili

Yorum: Yanlışlıkla Söylenen Bir Cümleden Pişman Olmak

muvaffak
Yaptığınız yanlıştan dolayı kırdığınız kalp varsa helallik isteyin. Öfkeden kaynaklı cümlenin kurulduğunu ulaşabildiğiniz kişilere ulaştırın. Kibirden Allah’a sığının. Sizin isteğinize bağlı olarak nafile oruç tutabilirsiniz.

Bu kategoride yer alan Görünmeyen Varlıklar İnsana Zarar Verirmi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yanlışlıkla Söylenen Bir Cümleden Pişman Olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.