Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:49
sizden07
Abone

Aklıma Hep Budizm İnancı Geliyor Rahat Edemiyorum Çok Kötüyüm

Aklıma Hep Budizm İnancı Geliyor Rahat Edemiyorum Çok Kötüyüm

alonsof1
Selamunaleykum hocalarım, ben çok kötü bir haldeyim. Eskiden bu hiç aklama gelmezdi ama son bir haftadır peşimi bırakmıyor bir türlü beynimden aklımdan çıkmıyor deli olacağım Allah’tan çok korkuyorum çünkü aklıma çok kötü şeyler geliyor.

Okudunuz mu?  Oruçluyken Gusül abdesti nasıl alınır ağza burna ne kadar su almalı

Aklıma hayalime beynime hep budizm inancı geliyor, buda heykeli geliyor tövbe estağfirullah. Ne güzel eskiden huzur ile Allah’ın karşısında gibi onun huzurunda önünden gibi secdeye varır huzur ile namazımı kılardım, ama şimdi huzurum kaçtı her aklıma o heykel gelince hemen kelime-i şehadet getiriyorum çok korkuyorum. Nereden çıktı bu bilmiyorum semavi bir din değil insan bir din yapamaz ki tövbe haşa. Yani ne oluyor bana bilmiyorum çok kötüyüm.

Okudunuz mu?  Denemek amaçlı niyet edilmeyen orucu bozmak

Namaz kılarken secdeye varırken hemen aklıma buda heykeli geliyor tövbe tövbe sonra Allah’a dua ederken yine o heykel geliyor.
Bir işe başlarken besmele çekiyorum yine buda heykeli geliyor çok moralim bozuluyor artık sürekli kelime-i şehadet getiriyorum her aklıma gelince ama hep sürekli beynimde şu saçma şeyden kurtulamıyorum hocalarım. Ben namazı Allah için kılıyorum ama o an o heykel aklıma gelince çok kötü oluyorum sanki işte yazamıyorum bile hocalarım tövbe haşa anladınız. Nedir bu neden aklama geldi bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Günah olduğu bilindiği halde işlenen günahın tövbesi kabul olurmu?

Yorum: Aklıma Hep Budizm İnancı Geliyor Rahat Edemiyorum Çok Kötüyüm

seyit gazi
güzel kardeşim bir hristiyan kiliseye giderken veya bir gayrimüslim zulmederken, aklına kabe resmi gelse veya islamiyetle ilgili çeşitli şeyler gelse ama kilisede ayinine devam etse veya zulmüne devam etse müslüman mı oluyor, yok. ne zaman ki kelime i şehadet getirip eksik gedik bir şeyler yaparsa, o zaman müslüman olur. öyle akla gelmekle olmaz o işler. dolayısıyla aklına gelen şeylerin aksini kendine telkin etmekle bile uğraşma, boşver gitsin.

Okudunuz mu?  Bir yemin bozdum kendimi çok kötü hissediyorum

Yorum: Aklıma Hep Budizm İnancı Geliyor Rahat Edemiyorum Çok Kötüyüm

alonsof1
Seyit Gazi hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır, Allah sizden razı olsun ilminizi arttırsın afiyet versin inşaAllah. Gerçekten şu verdiğiniz örnek bile beni mutlu etti içim huzur oldu gerçekten çok mantıklı doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ediyorum. Artık dediğiniz gibi yapıyorum aklıma artık daha az geliyor, umursamıyorum boş verdim ve gerçekten şuan daha huzurlu oldum cidden işe yaradı huzurluyum mutluyum çok teşekkür ediyorum yardımınız ve güzel yorumunuz için.

Okudunuz mu?  Sırrı çözülmemiş dua

Yorum: Aklıma Hep Budizm İnancı Geliyor Rahat Edemiyorum Çok Kötüyüm

seyit gazi
Allah senden razı olsun güzel kardeşim.


Kayıtsız Üye
Bu bir vesvese dir. Kelimei şehadet getirip inanıp ibadet edildikten sonra bu vesveselerin bir önemi yoktur.peygamber efendimize sahabe-i kiramda bu gibi hallerden şikayet edince efendimiz mesul değilsiniz demiştir.peygamberimize kadar eski ümmetlerde mesul ve sorumlu iken peygamber efendimizin rahmetiyle sorumlu tutulmadık.esselamu aleykum

Bu kategoride yer alan Sabah ve yatsıyı kılamıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aklıma Hep Budizm İnancı Geliyor Rahat Edemiyorum Çok Kötüyüm Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.