Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Şeker Yemek

Rüyada Şeker Yemek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda babaannemlerin yaşadığı ilçedeydim. Sabaha doğru dışarı çıktım ve sanki daha yeni akşam olmuş gibi hâlâ dışarıda birkaç insan vardı ve bir topluluk gördüm çardakta oturan. Kötü birileri olduğu ilk görüşte belliydi.
Daha sonra onlara uzaktan biraz baktım ve bir şeyler konuşup gülüyorlar gibiydi. Daha sonra gittim onların yanından, dedemin dükkanına doğru yol almaya başladım. Aşağı yukarı 40-50 metre varken bir polis arabası gördüm ve benim yanımda durdu.
Polis aşağıya indi ve halimi hatrımı sordu. Konuşmayı tam hatırlamıyorum ama beni birisi sayesinde hatırladığını söyledi. Sonra konuşma devam ederken ben ona evlendiğimi söyledim, artık evliyim tarzı bir şey demiştim ona ve o da sevindi benim adıma.
Evlendim dedikten sonra yanılmıyorsam parmağımdaki yüzüğü göstermiştim ama yüzük var mıydı yok muydu onu da hatırlamıyorum.
Neyse daha sonra ona az önce gördüğüm çocukları söyledim, işte şöyle şöyle çocuklar var, tehlikeli gibiler tarzı şeyler dedim ve o da tamam icabına bakarız tarzı bir şey dedi ya da direkt konuşma bittikten sonra onların yanına gitmeye başladı.
Neyse, ben de dükkana gitmedim, dükkandan yolumu saptım o çocukların olduğu bölgeye ama farklı yoldan gidiyorum. Neyse sonunda o çocukların olduğu yere geldim. O çocuklar yine orada oturuyordu ve sanırım o çocuklardan olan iki kişi hemen ötede başka bir çocuğu sıkıştırıp tartaklıyorlardı.
Ben de çok kişi var diye o tartaklanan adama yardım etmedim açıkçası ve hemen yanlarından geçtim. Daha sonra rüyanın ilerisinde ünlü yabancı bir rapçi var, adı Joell Ortiz diye.
Neyse, o tartaklanan çocuğun hemen arkasında bir çay bahçesi var gerçekte ama rüyamda ise o çay bahçesinden çok daha küçük bir yapı vardı, yine dükkandı ama daha küçüktü. Neyse, içeride ben ve Joell oturuyoruz.
Yanımızda başka kişiler de var ama onlar kim hatırlayamıyorum. Sanki biris vefat etmiş gibi hiçkimse tepki vermiyor doğru düzgün, aynı birer robot gibiyiz, az konuşuyoruz. Neyse daha sonra dışarıda köpekler falan havlamaya başladı.
Sonra dükkanın önüne geldiler havlamaya ve yanılmıyorsam dükkan sahibi onları kovmaya çalıştı ama gitmediler. Daha sonra dükkanın içine köpekler girdi ama havlamıyorlar. Neyse, onları sevdiğimizi hatırlıyorum sanki.
Sonra Joell bir köpeğin artık bacağından mı yoksa poposundan mı ne bir elmalı bir şeker çıkardı ve yedi. Daha sonra benim de canım çekti.
Ve köpeğin bacağının bir kısmında tüy olmadığını fark ettim ve herhalde şekerler o bacağın hemen altındadır, elimi sokup alırım diye düşündüm ama iğrendim birden ve Joell’e bana şeker alsana dedim. Ve o da aldı, hatta bir değil birden çok elmalı şeker çıkardı köpekten.
Neyse ben bir tanesini aldım ve diğerlerini masaya koydum ve sonra isteyen alsın falan dedim ama kimse ben istiyorum demedi, hatta tam aksi, istemiyorum, canım istemiyor tarzı şeyler dediler. Daha sonra ben de az sonra yerim birkaç tane daha dedim ya içimden ya dışımdan.
Neyse rüya burada bitti. Ayrıca o tartaklanan çocuğa n’oldu bilmiyorum.
Fakat sanki Joell ile birlikte dükkana girmeden önce o çocuğu korumuşuz gibi hatırlıyorum ama olmayabilir de. Yani oratada bir kesinlik yok.

Okudunuz mu?  Rüyada sivilceden kurt çıkması

Not: Rüyamın bir kısmında polise evlenmiş olduğumu söyledim. Ama ne zaman evlendim bilmiyorum, kiminle evliyim onu da bilmiyorum sadece evlendim demiştim. Bu arada gerçekte evli değilim. Şimdiden teşekkürler.


Yorum: Rüyada Şeker Yemek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatına güvenlikli bir şekilde ilerleyerek, istediğin planlarını takır takır uygulayacağına, önünde büyük engeller olmayacağına, okuş yaşantında ve ilerleyen zamanda çalışacağın zaman en iyilerden biri olacağına, isminin duyulacağına, tanınan bir kimse olacağına, makam mevki sahibi olacağına, buna bağlı olarak hem sosyal çevrenin iyi ve sağlıklı ilişkiler kurabileceğin kimselerden olacak hem de tüm bu motivasyon ile işlerine dört elle sarılarak seni çekemeyenlere karşı büyük zaferler elde edecek ve kimsenin seni gafil avlamasına izin vermeyeceğine, sürekli bir önceki başarının üstüne bir başarı ekleyecek ve bir basamak daha yükseleceğine, kısaca topluma faydalı bir birey olabileceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Bu kategoride yer alan Rüyada Sütlaç Görmek/Almak/Yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Şeker Yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.