Anasayfa
30 Ekim 2022, 18:17
missa0555
Editor

Namazı Yanlış Kıldığını Düşünüp Tekrar Kılmak

Namazı Yanlış Kıldığını Düşünüp Tekrar Kılmak

Kayıtsız Üye
SelamunAleykum hocalarım. Bu sorun yeni başladı önceden yoktu ama bir haftadır beni delirtecek kadar büyüdü. Mesela farz namazları kılıyorum sonra mesela acaba 1. rekatta secdeye bir kere mi gittim. Acaba 4 rekatlık farzı şaşırıp 3 rekat mı kıldım, acaba secde de 2 kere mi sübhane rabbiyel ala dedim, son oturuşta acaba eksik dua mı okudum gibi sorular düşünceler namaz bitince aklıma geliyor ve aklımdan çıkmıyor beni huzursuz ediyor. Düşünüyorum acaba hata yaptım mı diye ama bulamıyorum sonra eksiksiz olsun siye namazım kabul olmaz diyerek tekrar farz namaza tekrar baştan başlıyorum ve bu böyle içim rahat olana kadar devam ediyor ne yapmalıyım? Yani kılmasam bu sefer eksik hatalı namaz kıldım diye huzursuz oluyorum.

Okudunuz mu?  Birisine kâfir diyen o kişiden veya topluluktan helallik almadığı sürece kâfir olarak mı kalır?

Yorum: Namazı Yanlış Kıldığını Düşünüp Tekrar Kılmak

misafir1
bildiğiniz bir yanlışınız varsa düzeltin, yok değilse acaba mı ki demeyin. zaten emin de olamayacağınız, sonrasında aklınıza gelen böyle şüpheleri ciddiye almayın.

Bu kategoride yer alan Şeytani rüyalar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazı Yanlış Kıldığını Düşünüp Tekrar Kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.