Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:20
sizden09
Abone

Eşim Mi Yoksa Anne Babam Mı?

Eşim Mi Yoksa Anne Babam Mı?

zeugma
Selamün aleyküm değerli arkadaşlar benim karım ailemle anlaşamıyor düğünden bu yana gelen bir tartışma var ve Ben evlenip Almanya’ya geldim eşim ailemle görüştüğüm zaman sinirleri geriliyor karımın annesi de karıma destek veriyor Ben dışarıda ailemi aradığım zaman cinnet geçiriyorlar onların yanında konuşacakmışım kaynana bugün dedi bir Ay arama bakalım diye aradıkları zaman açma diyorlar artık evliliğimde sabrım kalmadı ailemi aramadığım zaman çok iyiler şimdi eşim mi yoksa ailem mi

Okudunuz mu?  Gayrimüslim birinin islam dinine girmek istemesi

Yorum: Eşim Mi Yoksa Anne Babam Mı?

Ensar
Allah sizlere sabır versin, bolca dua edin ve bu durumu eşinizle beraber oturup tatlı dille çözüme kavuşturabilirsiniz. Ne Anne Babanızı terk edin nede kaynana kayınpederi kırın her iki tarafıda razı etmeye bakın. Erkek tarafı sizden ortamda konuşmanızı istiyorsa onları kırmayın ortamda konuşun bu hal elbette zamanla düzelecektir. Eşinizlede bu durumu tatlı dille haberdar edin ve sabredin inşAllah durum çözüme kavuşacaktır.

Okudunuz mu?  En iyi zikir ve dua kitabı

Yorum: Eşim Mi Yoksa Anne Babam Mı?

zeugma
Yanlış yazdım sanırım erkek tarafı olan benim onların yanında da konuştuğum zaman aynı tepkiyi alıyorum ailemle konuşmadığım zaman iyiyiz


Yorum: Eşim Mi Yoksa Anne Babam Mı?

ACİLSERVİS
Anne babanla konuşmayı asla terk edemezsin. Onları üzmeye hakkın yok. Karının da senden böyle bir şey istemeye asla hakkı yok.

Okudunuz mu?  Allah denince akla gelen

zeugma
Hocam ayrılma noktasına kadar geldik kaynana da kızını körüklüyor ailenle bir ay görüşme bakalım diyorlar ya ailen ya esin diyorlar


Kayıtsız Üye
Kardeşim. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma. Başımıza gelen herşey ALLAH tandır. O en doğrusunu bilir. Eğer hanımın kadınlığını yapıyor evine sahip çıkıyorsa onu bir kenara atamazsın. Ayrıca Senin ana babanla görüşmene kimse karışamaz. Tek diyeceğim. ALLAH a sığın. Neden niye böyle gibi sorular soruyorsan terket. Acaba sen aramayınca ana baban seni merak edip arayıp soruyorlar mı? Senle dertleşmeyi isterdim kardeşim. Sen ALLAH yolunda ol. İki tarafı da dengele. Taraf kayırma. Kimseyi kırma. Eğer ana babana hakaret varsa o zman tepkini göster. ALLAH büyüktür. ALLAH yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Sigara içmek helal mi haram mı

Kayıtsız Üye
Ailem de geç o zaman. Vazgeçilir mi hiç onlardan? Kendileri görüşmeyecekse görüşmesinler. Karın da görüşmesin madem. Dertleri neymiş o kadar. Ayıptır ya.

Bu kategoride yer alan Azrail adı Kuranda geçiyor mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim Mi Yoksa Anne Babam Mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.