Anasayfa
27 Ağustos 2021, 6:06
dualar
Yönetici

Allah’tan Güzel Akibet İsteme (dua)

Allah’tan Güzel Akibet İsteme (dua)

rana
Allah’tan Güzel Akibet İsteme

Ey, anılması ananlar için şeref olan; ey, şükrü şükredenler için zafer olan ve ey, itaati itaat edenler için kurtuluş olan Allah’ım! Muhammed ve âline salat eyle ve kalplerimizi seni anmakla diğer anmalardan, dillerimizi sana şükretmekle diğer şükürlerden ve uzuvlarımızı sana itaat etmekle diğer itaatlerden alıkoy. Şayet bizim için işten artakalan boş bir zaman mukadder ettiysen, onu selamet boş zamanı kıl, ondan bir günah veya bir yorgunlukla ayrılmayalım. Böylece, kötülükleri yazan melekler, kötülüklerimizin anılmadığı tertemiz bir sayfayla ve iyilikleri yazan melekler de, yazdıkları iyiliklerimizle bizden hoşnut olarak geri dönsünler.

Okudunuz mu?  Sıkıntılardan Kurtulmak İçin Dua

Allah’ım! Muhammed ve âline salat eyle ve Hayatımızın günleri bittiği, ömrümüzün süresi sona erdiği ve kabul etmekten başka çaremiz olmayan kaçınılmaz davetin (ölüm) gelip çattığı zaman, amellerimizi yazan meleklerin bizden kaydettikleri son ameli, kabul olmuş bir tövbe kıl ki, artık işlediğimiz bir günah veya isyandan dolayı bizi hesaba çekmeyesin.

Okudunuz mu?  Kuran Hatmi duası ve meali (arapça türkçe)

Ey Rabbim! Kullarını hesaba çektiğin gün tanıkların (melekler, peygamberler ve imamlar) gözleri önünde günahlarımızı örttüğün perdeyi açarak bizi rezil etme. Hiç kuşkusuz sen, sana yalvarana pek merhametlisin; seni çağıranı cevapsız bırakmazsın.

(Sahife-i Seccâdiye’den)

amin amin amin


Cevap: Allah’tan Güzel Akibet İsteme (dua)

kalplerin keşfi
selamın aleykum aleykum ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM ÇOK GUZELDI ALLAH RAZI OLSUNELLERINI SAGLIK ALLLAH HER NE DUANNN VAR SA KABUL BUYURSUN İŞALLLAH

Okudunuz mu?  Günlük dualar

Yanıt: Allah’tan Güzel Akibet İsteme (dua)

mvy54
Amin, Allah razı olsun çok güzel bir dua.


Soru: Allah’tan Güzel Akibet İsteme (dua)

Medine_Gulu
Aminn ALLAH kabul edsin


maximilian
hayırlı ve güzel akıbet duası en hayırlı dualardandır.
son an çok önemlidir


Allahtan güzellik istemek, Allahtan istemek, Allahtan yüz güzelliği istemek

Bu kategoride yer alan Başka kardeşine dua etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’tan Güzel Akibet İsteme (dua) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.