Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:33
sizden08
Abone

Fal baktıranın 40 gün Namazı kabul olmaz mı?

Fal bakanın 40 gün namazı kabul olmaz mı

Kayıtsız Üye
Merabalar ben internette gezinirken falın resmine rastladım tabi şeytan işte bilmem 3 4 yol var tövbe estağfirullah aklıma düşünceler sokmaya başladı bense böyle işlerden pek kaçınırım kur-an kursuna başlıycam tabi 40 gün namazda kabul olmadığına göre kuranda geçersizdir otomatik olarak
İşin asli su ben resme bakınca herhangi bir gelecek hakkında hiç bişiy söylemedim 2 3 saniye bakıp çıktım o resme baktımda şimdi kur-an okumamda kabul olmaz mi? Ramazanda geliyor evin bereketi kalmaz korkuyorum sirke mi girdim naptım ???? Nolur kısa kesin cevaplar çok sagolun

Okudunuz mu?  Cinsiyet Değiştirme

Cevap: Fal bakanın 40 gün namazı kabul olmaz mı

mum
Tevbe et ve Kuran oku namazını da kıl.
Makbuldür inşAllah. ki zaten fala inanmamışsın.
kırk gün tehdidi, fala inanan içindir.


Fal baktıranın 40 gün Namazı kabul olmaz mı?

heartless
Fal baktıranın 40 gün Namazı kabul olmaz mı? örneğin kahve falı?

Okudunuz mu?  Benden Kuran dışında hiçbir şey yazmayın....hadisi sahih midir?

Yorum: Fal baktıranın 40 gün Namazı kabul olmaz mı?

Tevbe
Fal baktırıp söylenilenleri tasdik ederse yani onaylar ve inanırsa 40 gün namazından alacağı sevapları kaybeder ancak namaz borcunu ödemiş olur. Eğer ki buna tövbe ederse Allah’ın izniyle namazından sevaplarını da alır. Geleceği bir tek allah-ü Teala bilir.

Okudunuz mu?  İstemeden Allaha şirk

Kayıtsız Üye
Fala tabii ki inanılmaz ancak insan gelecegiyle ilgili güzel biseyler duymak istiyor ve fal baktırarak ümitleniyor olmak istedikleri konusunda. Bu da mantıksız bir durum aslında inanmadığın sey seni nasıl umitlendirebilir ki ama işte insanoglu bazen bu hallere düşebiliyor.

Okudunuz mu?  Kazanılan haram parayı ne yapmalı

fal baktırmanın tövbesi, kahve fali bakanin namazı kabul olurnu, fal bakanin namazı bosa gidermi

Bu kategoride yer alan Cünüp iken yemin ettiğimizde yemin geçerli olur mu? Kabul olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fal baktıranın 40 gün Namazı kabul olmaz mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.