Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:43
Hikayeler
Yönetici

Cinlerle irtibat kurmak isteyenlerin başına gelenler…

Cinlerle irtibat kurmak isteyenlerin başına gelenler…

ehli-sunnet
Salih Hoca, insanların cinlere olan merakının ve irtibat kurmak için sarfedilen çabaların kötü sonuçlar meydana getirdiğini bazı örnekleri ile anlatıyor ve ekliyor:
”İlla ki üstadı lazım.”

Bu konuda görüştüğüm bir kişinin bana söylediği:
”Hocam, bir sabah odada buhur yapılır ve orda b1500 sefer Ya Allah ya Fettah ya Huddam ……. Vs. bir zatla görüşüp irtibat kurulurmuş” ve adam aynısını uygulamış. Adamın söylediği:
”Hocam kapının arasından ağzından salya akan siyah bir kurt köpeği gördüm ve benimle konuşmaya başladı
”Ne istiyorsun söyle” dedi.
Ama benim ağzım dilim tutuldu ve konuşamadım, elim ayağım uyuştu. Ve o köpeğin benim üzerime bevlettiğini gördüm. Kendime geldiğimde altımı ıslattığımı gördüm..”
O şahıs o eve bir daha giremiyor ve hala psikiyatri tedavisine devam ediyor. Yani söylediğim gibi üstadı ve ustası olmadan olmaz.

Bir zatla görüşmemde de bir olayı anlattı ve dinledim.
Bir kişinin cinler davetiyesi diye yazdığı bir kitaptan vefk yapıp davetiye kurmaya çalışırken, bir defneyaprağı üzerine asır suresi okunacak ve suya konulacak, sabah ezanından sonra gün ağarırken içilip karanlık bir odada iki rekât namaz kılınıp vefk üzerine ebcet hesabı yaparak cin davetiyesi yapmış ve bu işe 7 gün boyunca devam etmiş. Adamın söylediğini aynen aktarıyorum:
”Hocam, 7. günün başında fesi ve şalvarı olan bir adam geldi yalnız ayakları ters ve odanın içinin birden aydınlandığını gördüm, bana:
”İşte geldim, buyur.” Dedi. Ben de:
”Bu işe merak ettiğim için yaptım ama adınız ne?” diye sordum. BANA:
”Sildovyenna” dedi.(isminden kâfir olduğu belli)
”Müslüman mısın?” dedim.
”Senin kadar” dedi.
”Dediklerimi yaparsan sesinle devamlı görüşürüz” dedi. Onların ne olduğunu sorduğumda:
”Her gün namazını eksik kılacaksın, eşinden ayrılacaksın ve dediklerimi insanlara karşı uygulayacaksın.” Dedi. Ben ”bu Allah’a karşı yanlış olur, yapamam.’ dedim. Gelen kişi bana:
”Zaten 7 gün kıldığın 2 rekât namazı Allah için değil benim için kıldın o zaman Allah aklına gelmedi dedi, üzerime kustu ve gitti. Hala etkisinden kurtulamadım ve elbiselerim onun kustuğu salya ile kokuyor. Belli ki gelen kâfir cin idi.”

Günümüzde insanoğlu ne kadar uğraşırsa uğraşsın Allah dilerse olur ve bunun için sadece okumak ve araştırmak ta yetmez.

Bir gün Trabzon’da bir medyum, bir hasta üzerinden cinleri çıkartacağını söyledi. Kişi transa girdi. Hastaya bayıltın komutu verir vermez hasta bayıldı ve ortalık birden bire değişti. Hasta kasıldı, ağlamaya başladı ve ağzından erkeksi bir ses çıkarmaya başladı. Olayı canlı seyrettim. O ses ona:
”Hey kişi sen beni ve iki arkadaşımı aldın ve yaktın ama senin karın hamile, şimdi benim padişahım gidip senin karının karnındaki çocuğu boğdu haberin yok” dedi ve gülerek kaçtığını gördüm.
Hemen evine telefon etti. Karısının bayıldığını ve hastaneye kaldırıldığını, 4 aylık çocuğunun düştüğünü öğrendik.

Evet, çok dikkatli ve bilmediğimiz işlerle uğraşmamız lazım. Şimdi dersiniz ”ya hocam bunların faydalı olanı yok mu?”
Var, var ama dediğim gibi Allah yardımcı olacak, birde niyetler halis olacak yani cinlerle görüşmenin her yönden hem iyiliği hem tehlikesi vardır.

Arifan Dergisi 2010/Nisan sayısı Salih Memişoğlu’nun yazısından alınmıştır.


Yanıt: Cinlerle irtibat kurmak isteyenlerin başına gelenler…

Ferhat1991
ALLAH (CELLE CELALÜHÜ) RAZI OLSUN okurken korktum bir an onun yaptığı şeyi okuyunca bizede görünürmü diye 🙂 birde neden istiyorlarki böyle şeyleri

Okudunuz mu?  Allah'ın Hz. Musa'ya Lütfettiği Dokuz Mucize

Yanıt: Cinlerle irtibat kurmak isteyenlerin başına gelenler…

İsrafiL
Belliki medyumun yeterli ilmi yokmuş.Olsaydı eğer karısı düşük falan yapmazdı.Şöylelerine kıl kapıyorum madem yeterli gücün dayanağın yok niçin bu işlere girersin be adam


Yanıt: Cinlerle irtibat kurmak isteyenlerin başına gelenler…

Star
Allah bizi bu tür şeylerden korusun Rabbim…Amin..

Okudunuz mu?  Kadınlarınızın namuslu olmasını istiyorsanız başkalarının kadınlarına yan gözle bakmayınız!

Paylaşım için teşekkürler.Biraz daha tedbirli olduk sayende.Bundan sonra daha uzak duracağız bu işlerden 🙂


VuslataHasret
Kardeşim Korkutmayın ya 🙂 Allah Razı Olsun kardeşm yaşım 12 Korktum yaf :):)


İsrafiL
Cinnilerden çok insanlardan korkmak lazım zaten.Cinnileri kullanıpta gariban insanlara zulmeden çok kişi var.Gerçi kendi cinnileri sonra öyle insanların canına okuyor ama yinede cinnilerden çok insandan korkmak lazım.Cinni nedensiz zarar vermez insan verir.İnsanların böyle şeylere olan merakı hüddam edinme duygusuna dayanıyor.Hüddam edinmek Cinni bir şeyi emir altına almak demektir.Zaten namaz ve takva sahipliği ile daha çok şey oluyor.Abdülkadir i Geylani hazretlerinin emrinde Cinni padişahlar vardı.Böyle adamlar çapulcu cinniler için böyle tehlikeleri göze alıyor.Cinnilerinde işleri güçleri var zaten cinnileri gözde büyütmemek lazım.Medyumun olayında Padişah diye kastedilen grup lideri bence.Padişah olsa o kadınıda öldürürdü.Padişahlar inanılmaz güçlüdür.Taife Taife olduklarından o taifeninde liderini padişahım diyerek tanımlamış.Medyum direk işe atlayınca tabii ona ders olmuş.Sert kayaya çarpsaydı kendiside felç olabilirdi.Fazla hafife almamak lazım.

Okudunuz mu?  Merhamet ile ilgili Hikayeler

Zeineb
Bu sabah bir de aptal gibi hiç arkadaşım yok Rabbim, bari bir cin arkadaş edinsem de onunla konuşsam diye duruyordum.
Aman Allahım, Rabbim korusun inş.
Tevbe Ya Rabbim.


burcealtug
Allah korusun…………


CeyhuN_
Şimdi biz bunları çağırsak, sonra sorsak. Eğer müslüman değilse saldırsak, öldürsek nasıl olur ?

Okudunuz mu?  Adem İle Musa Peygamberin Tartışması

elif gibi…
< Şimdi biz bunları çağırsak, sonra sorsak. Eğer müslüman değilse saldırsak, öldürsek nasıl olur ? >
dene bakalım nasıl olur bize de haber ver yardım gerekebilir 😉


Kayıtsız Üye
S.A degerli musluman kardeslerim cinlerden korkmaniz yanlis biseydir bir insan buyu yapinca cin onun istegini yerine getirmek zorunda kalir bu onunda hosuna gitmez sonrada o buyuyu yapani ortadan kaldirirlar bir cin bir insana gorunmeden önce binlerce kez dusunur cunku onlarda bizden edecegimiz dualardan korkarlar siz onlara kotuluk ederseniz onlarda size eder .Onlarada saygi duyup bos emellerle onlarin vaktini harcamamlisiniz Allahin merhameti ve rahmeti uzerinize olsun.La ilahe illAllah Muhammeden resullullah

Okudunuz mu?  Azrailin Güzelliği... Azrailin Güzelliği ( 1976 yaşanmış gerçek bir hatıra çok güzel

Kayıtsız Üye
bende irtibata geçmek istiyorum ama korkuyorum da


elif miray
Ama ben gercekten irtibat kurmak istiyorum iyi cinlerle


Kayıtsız Üye
Sen ve senin soyun hiç ayikmaz
cinlerin omru daha uzundur
5 -6 insan omru kadardir
ve biz insanlar gibi birbirjnden uzak olduklarini sanma kardes
oldurmekten bahsedince dusunmemissin
silahla mi oldrcen ahmakkk 🙂

Okudunuz mu?  Aile hikaye ve öyküleri

14kartal14
arkadaşlar iyi cinlerle irtibat kurmak isteseniz bile kuramazsınız , çünkü müslüman cinlerin biz insan ırkıyla konuşması buluşması yasak , en fazla bize yardım edebilirler o yardımlardan haberimiz olmaz, fakat ALLAH ın izin verdikleri hariç .iyisi mi siz sakın böyle işlere girişmeyin bu işler UÇURUMA çadır kurmaya benzer , ya sert rüzgara kapılır aşağı düşersiniz , ya da her an KORKU içinde yaşarsınız . BİZ MÜSLÜMANLAR OLARAK ALLAHIN EMİRLERİNİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞALIM ,ZATEN ALLAH BİZE DÜNYAYI EMRİMİZE VERİR, yeter ki RESULLAH EFENDİMİZ ALEYHİSSELAM IN EMİRLERİNDEN AYRILMAYALIM

Okudunuz mu?  Hızır Aleyhisselam Ve İlm-i Ledun

VESSELAM …


Kayıtsız Üye
Tek korkum imanıma zarar gelir mi ve Allah bunu yaptığım için kızar mı? Cevap verseniz…Yoksa çağırmaktan falan korkmam.


Kayıtsız Üye
birde evlenenler var zarar verıyorlarsa nasıl iletişime geçip evlenılebılınıyor


Kayıtsız Üye
Ceyhun maalesef öldürme gibi bir lüksün yok mumkun değil bu cunku onlar hayali bir buhar istedikleri gibi gidip istedikleri gibi geliyolar

Okudunuz mu?  Cimrilik hakkında bir hikaye

cpuslayer
O gördüm diye anlattıkları cinler vücutlarındaki musallatların onlara gösterdiği hayallerden başka bir şey değil. Yok ben hüddamım yok ben dedeyim ben iyi cinim ben evliyayım diye diye şeytanlar insanları kandırıyor.

Kuran der ki ”Şeytanların kime indirileceğini bildireyim mi? Günahkarlara iftiracı ve yalancılara.”

Okudunuz mu?  Köyde-görücü usulü ile yaşanan bir-evlilik.

Bu ayetten şeytanların ve cinlerin günahkarlara ineceğini anlıyoruz. Yani siz günah işlemeden cin şeytan bedeninize giriş yapamaz. Girer diyen ayeti inkar etmiş olur.
Müslüman cinler zaten insanlarla irtibata geçmez. Süleyman a.s ahidnamesi ile yasaklanmıştır cinlerin insanlarla irtibata geçmesi.

Musallat yaşayan kişiler de şeytan dile hakimse zaten lisandadır. Karşısında şeytan konuşur da anlamaz insan. İrtibata geçmek için uğraşmanıza gerek yok yani.

Artı insan yeryüzünün halifesidir. Kendinizden aciz varlıklardan korkmayın. İbadetinizi yapın, günah işlememeye çalışın, işlerseniz tevbe edin size kimse dokunamaz.

Okudunuz mu?  Hz. Mehdinin çıkış alametleri-Ramazan Ayında Ay ve Güneş Tutulmaları

Konuşup ta ne olacak zaten. her tarafımız insi ve cinni şeytanlarla dolu. uzak durmak lazım..


Kayıtsız Üye
Hasta olan kişi oraya gelirken zaten cinler farkına varmışlardı medyumdan kaynaklı değil bence


cinlerle iletişim, cinlerle irtibat, salih memişoğlu

Bu kategoride yer alan Muhtaçlara yardım eden zenginlere verilen cennet köşkü başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinlerle irtibat kurmak isteyenlerin başına gelenler… Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.