Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

Nilo
Merhaba..az evvel tutreyerek uyandim..evimde erkek arkadaşimla birlikteydim sonra ben mutfaga gidiyorum ve dolaptan icecek aliyorum..tam yatak odasinin kapisinin orda gorunmeyen bir guc beni aliyor havaya kaldiriyor tavandan ucarak camin onune getiriyor..elimdeki pet sise ile camlara vuruyorum bagiriyorum ama sesim cikmiyor..sokaktaki kalabalik toolaniyor camin oraya ama gelen yok izliyorlar sadece..bu arada erkek arkadaşimda beni tutamiyor onuda baska bir odaya goturuyorlar..dua okuyarak yere iniyorum ve uyaniyorum..bu tarz seyler uzun zamandir olmuyordu ama oldugunda hep gece saat 03.00 gibi oluyor şuan oldugu gibi..ayrica 3gundur birilerinin bana hile okuma muska tarzi biseyler yaptini düşünüyorum.bugün aklimdan gecen aramin kotu oldugu erkek arkadaşimdi.yatarken niyet ettim rabbim bana biri bisey yapiyosana bunu goster kim ise dedim..ve bu rüya ile uyandirlm..sizce yorumu nedir ruyamin..simdiden Allah razı olsun..

Okudunuz mu?  Rüyada Hayalet görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak

arifselim
Merhaba. Bu rüyanın sana muska veya büyü gibi bir şey yapmaları ile bir ilgisi olacağını sanmıyorum. Bu rüya daha çok insanın günahları anlamında yorumlanır. Günahlar içinde olan birisinin tövbe istiğfar ederek kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hafız görmek (İmam Nablusi)

rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak, rüyada gorunmeyen varlik gormek, rüyada görünmeyen birini hissetmek

Bu kategoride yer alan Rüyada güneş ay ve yıldızları gündüz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.