Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şehit olmak

Rüyada şehit olmak

İllime278
parça parça hatırlıyorum mezuniyetten dönmüştük evin önüne bırakmıştın beni baktın baktın sarıldık felan gittin gidiş o gidiş ondan sonra sana hiç ulaşamadım sonra beş altı yıl sonra işteyim bir telefon geldi senin numarandı başka birisi vardı karşı tarafta tören için gelmemi söylediler sordum ne için diye söylemediler herneyse geldim tören yerine bir tabut vardı önündede senin fotoğrafın ilk inanmadım şaka felan sandım baktım öyle seneler sonra tabutunu gördüm ağlarkan karşımda ömer halisdemirle sen belirdin ben çok iyiyim dedin forman vardı üzerinde sonrada gülerek gittin Bunu benim arkadaş yazmış anlamı nedir not:en çok istedigim şey şehit olmak

Okudunuz mu?  Rüyada sınavlardan kötü sonuç aldığını görmek

Yorum: Rüyada şehit olmak

arifselim
Bu rüyayı hem gören kişi için hemde görülen kişi için hayırlıdır. Şehit olmak manasında olmasa da şeref sahibi olmaya, salih ameller işlemeye ve gerçek hayatta insanlar için sürekli iyilik düşünen ve güzel ahlakı ile daima takdir toplayan birisi olmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sallanmak Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada şehit olmak

sultan_147
Selamun aleyküm. Hayırlı günler diliyorum. Ben bundan 5-6 yıl evvel lisedeyken rüyamda bir yeşillik dağda bir sürü terörist içinde kendimi kaçarken saklanırken buldum. Sonrada vurulduğumu gördüm. Acaba şehitlik mertebesine mi erişeceğim? Bu rüyanın yorumu nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinle arabada olmak

Ayrıca teröristle savaştım. Ve en sonunda dağın ortasında şehit düştüm. Bu rüyanın yorumu nedir? Acaba şehit mi olacağım?

Selamun aleyküm. Hayırlı günler diliyorum. Ben bundan 5-6 yıl evvel lisedeyken rüyamda bir yeşillik dağda bir sürü terörist içinde kendimi kaçarken saklanırken buldum. Sonrada vurulduğumu gördüm. Acaba şehitlik mertebesine mi erişeceğim? Bu rüyanın yorumu nedir? Teröristlerle savaştım. Ve en sonunda dağın ortasında şehit düştüm. Bu rüyanın yorumu nedir? Acaba şehit mi olacağım?

Okudunuz mu?  Rüyada Saç Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada şehit olmak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya teröristlerle yada şehit olmakla ilgili olarak yorumlanmaz. Bu rüyayı gören kişinin kendisini tehlikelerden korumak için çeşitli tedbirler alacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda, polistim. Ve en çok istedigim şey sehit olmaktı o üniforma ile. Sonra biseyler oldu ve ben vuruldum elimde bayrak birinin bana ateş ettiğini fark ettigimde göz yaşlarım sel oldu orada vuruldugumu anladgma Allah’a o kadar çok şükredip ölmeden önce o kadar çok agladim ki bana en çok istedigim seyi nasip ettigi için. Yorumu ne olabilir bilmiyorum ama bazi yerlerde iyi seyler olabilir diye okudum ama benim oyle rayına girebilecek bir hayatim yok yani neden gördüm anlamadm

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin insanı görmek için dua

arifselim
Bu rüya sahibinin aslında iyi bir kimse olmasına rağmen nefsinin peşine düşerek günahlara girdiğinin bir işaretidir. Böyle bir rüya gören kimse için ancak bir hatırlatma ve ikaz şeklinde kabul edilebilir. Sende buna şükür et ve halini ıslah etmeye çalış. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada siyah bir eşek üzerinde iki heybe dolusu buğday görmenin yorumu nedir?

66affetmez0
Ben rüyamda şehit oluyorum yani önce ben şehit olmak istiyorum ve önüme bir şans çıkıyor o şansı ben değerlendiriyorum
nasıl oluyosa beni yatırıyolar ve şehit olmak ister misin diyolar bende evet diyorum ve boynuma balta ile vurarak beni öldürüyolar
tabi buna ben izin veriyorum ve beni öldürürlerken nedense ben hiç acı çekmiyorum sonra kabirde uyanıyorum ama nedense yatmıyordum
önümde ateş var bana doğru püskürüyor ve sonra Rabbimin şu sözü aklıma geliyor
içinizden cehenneme girmeyecek yoktur sonra iman edenleri oradan çıkaracağız ve zalimleri diz üstü bırakacağız
çok az bir süre sonra o ateş birden gidip adeta önüme cennet geliyor
sonra Rabbimin sözünün doğru olduğu aklıma geldi ve cennete girdim orada birkaç şey yediğimi hatırlıyorum ve sonra uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Sandal Görmek (imam nablusi)

ne anlama gelmektedir bu rüya açıklayandan Allah razı olsun


Tohat
Geçmişte yaptığıız günahlardan büyük bir pişmanlık duyarak Allah huzurunda tertemiz bir kul olabilmek için tövbe ederek Allah’ın rahmetine güvenip içiniz rahat olacak ve huzuru hissedeceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada saç örmek Görmek (imam nablusi)

rüyada şehit olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada sınava yetişmeye çalışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şehit olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.