Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kayık görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kayık görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAYIK

Bununla ilgili bazı yorumlar "Gemi" maddesinde geçti. Rüyada balıkçı kayığını görmek, rızık ve faydadır.

Rüyada garip bir şeye bindiğini veya sahip olduğunu ya da ona galip geldiğini gören kimse, bindiği şeye nisbet edilen yerden bir kadınla evlenir. Yahut düşmanına galip gelir ya da ondan mal kazanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kelime-i Şehadet görmek (İmam Nablusi)

Rüyada görülen yelkenli kayık üzüntü, keder ve sıkıntıları gidermeye ve gönlün

açılmasına işarettir.

Rüyada kayık görmek rüya sahibinin rızkı, geçimi, işi ve evi ile yorumlanır. Rüyada bir sandal yaptığını gören, bir ev yapar. Veya bir işe başlayarak rızkını ve geçimini sağlar. Kayık sattığını gören, evini veya geçimini temin eden tezgahını elinden çıkarır. Yeni ve büyük kayık karlı bir işe, kullanışlı rahat bir eve; dar kayık bu rüyanın aksiyle yorumlanır. Kayığın kırılıp tahtalarının dağıldığını görmek, işlerinin bozulmasına, yahut geçiminin daralmasına işarettir. Kayığın denizde veya herhangi bir su üzerinde kolayca yüzdüğünü gören, geçiminde kolaylık görür, rüya sahibi tüccar ise, alış verişinde kolayca kazanır. Mülk sahibi ise, gelirini toplar; fakir ise eline rızk geçer ve sıkıntıdan kurtulur. Kayığın güçlükle yüzdüğünü görmek de bunun aksiyle tabir olunur. Bindiği kayığın dalgalara tutulduğunu gören, rızk ve geçim için zorlanır. Çektiği küreğe rağmen kayığın yerinden kımıldamadığını gören, kendi çalışmasına ve dışardan yapılar yardıma rağmen, malını kurtaramadığını ve geçiminde çok zorlandığını görerek büyük bir sıkıntıya düşer.

Okudunuz mu?  Rüyada Lağım görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kayık görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kayık görmek yeni bir başlangıç yaparak evinizin rızkını ve geçimini sağlayacağınıza ve bu sizin için hayatınızın dönüm noktası olacağına Allah yolundan hiç ayrılmamanız gerektiğine işaret eder.


rüyada sandal görmek imam nablusi, kayik, nablusi rüyada kayıga binmek bagli

Bu kategoride yer alan Rüyada Kebap görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kayık görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.