Anasayfa
14 Haziran 2023, 10:38
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede şiddetli bir patlama ateş görmek

İstiharede şiddetli bir patlama ateş görmek

Kayıtsız Üye
İstihare mi nasıl değerlendirmeliyim?
Selamun aleyküm arkadaşlar. Geçen yıl ilk defa gördüğüm dayımın oğluna ciddi anlamda kalben kitlendim bir yıldır ondan başka hayalim yok sorun şu kendisi madde bağımlısı ancak islami bir evde yetişti namaz falan kılıyor ama bu hal de içim yanıyor her bir şeyini duyduğum da her namaz da ilk duam onun iyi olması oluyor ve iki kere ıstihare ye yattım birinde simsiyah süet bir ayakkabı gördüm diğerinde büyük şiddetli bir patlama ateş gördüm ve annesi bana kızım o sana layık değil onla yapamazsın dedi…aslında tabiri belli gibi ama kabullenemiyorum çıkmıyor aklımdan yanlış mı yapıyorum olmayacak işe mi yalvarıyorum ve ıstihare mi nasıl değerlendiriyorsunuz tekrar yatmaya korkuyorum moralim bozulacak diye..

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında hem beyaz hem siyah görmek

Cevap: İstiharede şiddetli bir patlama ateş görmek

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Hem durumun hemde istiharenin farkındasın. Buna yorum yapmaya gerek yoktur çünkü kesinlikle hayırlı manaya işaret değildir. Elbette bir rüya ile amel etmek farzda değildir. Ancak hayırlı bir evlilik olmayacağına işaretler belli olan birisi için başka bir şey denemez. İnsan sevebilir ama insan hislerinin esiri de olmamalıdır. Allah’a sığın ve Allah’a bu aşkı kalbinden çıkarması için dua et. Allah sana yardım edecektir yeterki sen ihlasla Allah’a sığın.

Okudunuz mu?  İstiharede düğün görmek

Cevap: İstiharede şiddetli bir patlama ateş görmek

Kayıtsız Üye
Değer verip görüşūnü paylaştığın için Allah razı olsun kardeşim. Bende böyle düşünüyorum ne yazık ki ama Rabbim bilir doğrusunu elbette. Kafam karışıyor çünkü berat gecesi tekrar istihareye yattım bu sefer başka bir erkek kuzenimin ( kardes gibi būyüdük ) üzerinde mavi havlu gördüm e ondan sonra da tekrar umutlandım . sonra Rabbime dediğin gibi döndüm sevgi muhabbet icabeten dua ve zikir yapmadïm bu sefer rüyamda onu gördüm , kafam çok karışık. ..

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı gül bahçesi görmek

Cevap: İstiharede şiddetli bir patlama ateş görmek

arifselim
Bu rüya da sana belli manaya işaret etmez. İstersen güvenebileceğin ve bilgili kimselerle istişare yani danışabilirsin fikirlerini alabilirsin. Allah hakkında hayırlı bir karar almayı nasip etsin.


Kayıtsız Üye
Doğru söylüyorsunuz.. rüyalarım belki bilinç altımlada karışıyor olabilir. Ama kimseye bu konuyu açamam da yani uygun olmaz yanlış anlaşılmak istemem ve güvenemem de kimseye çünkü zaten olay sadece benim duygularımca içimde gelisiyor ..Rabbim ne gösterecek veya göstermeyecek onu beklemek düşüyor bana yani. ilgi ve alakananıza sonsuz teşekkürler …

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yolculuk yapmak

mumsema istiharede patlama görmek , istiharede ateş görmek, istiharede ateş

Bu kategoride yer alan İstiharede sarışın kız görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede şiddetli bir patlama ateş görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.