Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

İsrâ
AYVA

Rüyada görülen ayva, hastalıktır. Hasta olan bir kimse rüyada ayva yediğini görse şifa bulur.

Ayva ağacı faydasız bir arkadaşla da yorumlanır. Bir yoruma göre rüyada ayva görmek zahmetli uzun bir yolculuğa ve bir rivayete göre ise hay ır ve menfaate işarettir. Bazılarına göre de çocuğu olacağına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Avuç içi Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

Şema
RÜYADA AYVA GÖRME TABİRİ : Rüyada ayva görmek, içinde bulunulan durma göre hastalık, hastalıktan kurtuluş, yolculuk, doğum, işte başarı ve kazancı işaret eder.Ayva ağacı, faydasız bir arkadaşlığa;ayva sıkmak, kazançlı bir iş gezisi sonucunda para kazanmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

Ayva

Mervemerve
Merhaba kolay gelsin öncelikle. Rüyamda sevdiğim çocuğun evindeydim. Yorulmuş koltuğun kenarında uyuyakalmışım ancak bir yandan da annesiyle konuşuyorum. O sırada yeğenimin elindeki ayva dikkatimi cekiyor. Canım cekiyor kendime de almak için dolaba gidiyorum ve son kalan ayvayı alıyorum. Belim uyuduğundan açık kalmış ben Ayvayı Yemeden sevdiğim çocuk geliyor ve elini belime koyuyor. Tenime dokunduğunu hissediyorum. Sonra alnımdan öpüyor beni. Yoruldun mu gibi biseyler söylerken uyanıyorum. Üzerinde takım gibi bir elbise mavi tonlarında gömlekle görüyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada ayrı olduğun eşini görmek

Yorum: Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin rahat ve huzur bulmasına, eğer hasta ise şifa bulmasına ve çok istediği bir dileğinin gerçek olmasına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Akrep Görmek (imam nablusi)

rüyada ayva almak, Ruyada sari ayva gormek imam nablusi, rüyada ayva ihya

Bu kategoride yer alan Rüyada Ayva ağacı Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.