Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çakıl görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Çakıl görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Çakıl tabiri
Rüyada küçük taşlar, erkeklere, kadınlara, insanların küçüklerine sayılmış beyaz paralara, ilim ve şiirden öğrenmek isteyene, sıkıntı veren şeyleri ezberleyip sıralamaya, hacca, şeytanı taşlamaya, üzüntüye, sebep ve iftiraya delalet ederGökten bir kuşun indiğini ve/mescidden bir taş alarak uçtuğunu görmek, mescid halkından veya iyi kimselerden birinin helak olmasına delalet eder. Eğer rüyayı gören hasta ve hayırlı kimselerdense, yahut kendisinden başka hasta olarak o mescidde namaz kılan da yoksa rüyayı görenin ölümüne delalet eder. Kuş, taşı kiliseden alıp uçarsa, tabir isyankar bir hasta için önceki gibidir. Eğer taşı rüyayı görenin evinden veya meçhul bir yerden alarak uçursa, rüyayı görenin veya bir başkasının çocuğu ölür.Bir kimse, birkaç adet taşları toplayıp elbisesinin içine koysa ve yutsa, taşları, bir mescidden veya bir alimin evi yahut zikir halkasından aldığını görse, topladığı taşların miktarı nispetince, zikir ve ilimden ve Kur””””an””””dan bir, takım meseleleri ve ayetleri öğrenip ezberler. Eğer o taşları sokak ve pazardan yahut ekilecek yerden ve ağaç köklerinden toplamışsa, o kimsenin uyanıklığındaki adeti ve çalışması miktarınca dünya meyvelerinden yahut ticaretten biriktireceği menfaata yahut dilencilik ve sadakadan eline geçecek mala delalet eder.Topladığı taşlan denize attığını gören kimsenin denizde malı gider.

Okudunuz mu?  Rüyada camide köpek görmek

Cevap: Rüyada Çakıl görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada çakıl taşları görmek en yakın bildiğiniz kişi tarafından iftiraya maruz kalacağınıza ve bu iftiradan kurtulmak için işin gerçek yüzünü ortaya çıkarıp yakın bildiğiniz dostunuzla da konuşmayarak her şeyi yoluna sokacak ve kendinizi bu konu hakkında aklayacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Cin ve muska görmek

Mescidde cakil gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Çörek Otu görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çakıl görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.