Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Çakmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Çakmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Çakmak tabiri
Rüyada ateş çakmak, sıhhat ve hakikati meydana çıkıncaya değin bir işi teftiş etmeye delalet eder. Bir kimse ısınmak için ateş yaktığını görse, saltanata malik olur. Kalbi katı birisi ile kuvvet sahibi birisinden fakirliği sebebiyle yardım talebinde bulunur. Ve ondan istifade etmeyi arzu eder, taş ve çakmağın toplanması o zat ile mezkûr adam arasında işbirliğinin kurulmasına ve bunun devamına delalet eder. Zira taş, kalbi katı, demir de kuvvet sahibi bir kimsedir. Ateş ise sultandır.Bir kadın rüyada çakmak taşı çaktığını ve ateş tutuşturduğunu ve üflemesiyle ateşin parladığını görse, o kadın erkek bir çocuk doğurur. Bir kimse taşı taşa vurarak ondan ateş ve kıvılcım çıktığını görse, kalbi katı iki kimse birbirleriyle şiddetli olarak harp ederler, halk da onlara bakar. Zira kıvılcım kılıç ile harp ve sözdür.Bazı tabirciler de, çakmak taşı çakmak, bekar için evlenmeye, ateşin çıkması hanımının hamileliğine ve onlardan meydana gelecek çocuğa delalet eder. Bazan da, çakmak taşı çakmak, karı koca, iki düşman ve iki ortak arasında meydana gelecek şerre delalet eder. Çakmaktan çıkacak ateş bir elbise veya bir vücudu yaksa, o evde mal, ırz veya vücudda vaki olacak bir zarara delalet eder. Eğer Kuran-ı Kerim””i yahut bir kitap veya defteri yaksa, din aleyhinde meydana gelecek taarruza delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Çukur görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Çakmak görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada çakmak görmek hayattan bazı beklentilerinizin olduğuna ve bu beklentilerinizin kısa zaman içinde sonuçlanacağına ve bundan sonraki hayatınızı düzene sokacağınıza ve bunun sizin için daha hayırlı olacağına işaret eder.


rüyada çakmak, rüyada çakmak görmek, Nablusi çakmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Çörek Otu görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Çakmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.