Anasayfa
28 Ağustos 2023, 13:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Göl görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Göl görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
GÖL

Göl, yolcu için yolculuğun mümkün olmamasına yorumlanır. Küçük göl, zengin bir kadınla tabir edilir. Yine göl, iyi geçinmeyi seven, servet sahibi bir kadınla tabir edilir. Çünkü göl akmayan ve içerisine düşeni boğup kenara da atmayan bir yerdir.

Okudunuz mu?  Rüyada hacca gideceğini görmek

Rüyasında bulanık suyu olan bir gölde elini ve yüzünü yıkadığını gören kimse, kısa bir hastalık geçirdikten sonra iyileşir. Göl üzerinde göl çiçeklerinin açtığını görmek murattır.


Cevap: Rüyada Göl görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada göl görmek geçireceğiniz bir hastalıktan dolayı çok üzüleceğine ama bu üzüntünüzün fazla uzun sürmeden eski sıhhatinize geri döneceğinize ve geçirmiş olduğunuz bu zor günlerin son bulacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Güreş görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Göl görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda tatildeyim hava puslu, bulunduğum yer yeşilliği bol bir yer. Kış günü.Bir kaç balık lokantası var ve ben öylesine giriyim bir bakıyım dediğim bir yere giriyorum. Lokantanın içi ahşap kaplama tepelik bir yerde ve balkonundan baktığımda göl var. Lokantanın sahibinin ilgisi üzerine oturuyorum balık yemek istediğimi söylüyorum. Menüsünü sayıyor ben ne söyleyeceğimi düşünürken rüya bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada gök yüzünde açmış çiçekler görmek ne demek

Yorum: Rüyada Göl görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Göl ve balık rüyada hemen hemen aynı manaya yorumlanır. Bu rüya nasip, kısmet, bolluk ve bereket gibi anlamlara gelir. İnsanın Allah’ın izniyle sıkıntılarından kurtulacağının bir işaretidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda karanlıklar içinde, üzerinde bir ev olan, ağaçlı, yüksekçe bir tepe gözlerimin önünde göçtü, yerle bir oldu. O anki vakit gün doğumuna yakındı sanki. Çok korktum, telaşa kapıldım. Sonra orada büyük bir çukur oluştu. Çok derin olmasını, içine düşeceğimi sanırken bir gölle doldu orası birdenbire. Durgun, temiz. İçinde yüzen genç bir adam bile vardı. Ortalık alacakaranlığa dönmüştü, seher sökmüştü hatırladığım kadarıyla.

Okudunuz mu?  Rüyada geminin uçtuğunu görmek

Günlerdir çözmeye çalışıyorum, yardım eder misiniz lütfen?


arifselim
Merhaba. Böyle bir rüya gören kimsenin durumuna göre tabir edilmesi daha isabetli olabilirdi. Genel olarak rüya sahibinin hayatında çok büyük bir olay yaşanacağına, çok etkileneceğine ve tahammül ve sabır göstermesi gereken bir dönemine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gusül abdesti almaya başlamak ama yarım kalmak Gusül mü almam gerekiyor acaba bu neye delalet ?

rüyada göl görmek, rüyada göl görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Güldürmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Göl görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.