Anasayfa
25 Nisan 2022, 10:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hırka görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hırka görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
HIRKA

Rüyada hırka görmek, zengin olmaya ve itibarın artmasına işarettir. Yırtık hırka fakirleşmeye yorulur. Hırka çıkarmak, kendi eliyle zarar görmeye işaret eder.


Cevap: Rüyada Hırka görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada hırka görmek iş yerinizde büyük bir itibar sahibi olacağınıza ve bu itibar sayesinde zengin de olacağınıza yada hırkayı çıkardığını görmüş isen kendi elinle yapmış olduğunuz bazı hatalardan dolayı sıkıntı çekeceğinize ve durumunuzun giderek çok kötü olacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Hırka görmek (İmam Nablusi)

NARza
Rüyada bir 8-9yaslarinda bir cocula bakkal gibi bir yere gittik. Cocuk bana yolu gösterdi yumurta aldik o kendine ben kendime . Ben para vermedim. Sanirim cocuk odedi.posette yumurta verdi satici içinde bir tane büyük beyaz yumurta vardi digerleri de beyazfi ama normal büyüklükte burinin kirildigini gördüm ama onemsemedim. Elimde ise bir tane küçük kuş yumurtadi vardi.
Geri eve donerken çocuk başka yöne gitti beni birakti. Ben bir binaya girdim içerde bir erkek vardi polis yada güvenlik gibi ondan biraz cekindim. Sonra yasli bir kadin gecti yanına gidip yol sordum tarif etti ama karışıkti. En son üst kısmımda kisa tişört gibi bir şey giydigimi gördüm usudum adamdan giymek için bir şey istedim bana bir hirka verdi. Kirmizi beyaz şeritli bir hirka. Ben giydim.

Okudunuz mu?  Rüyada Hemşire görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Hırka görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyayı gören kişinin hayatının daha iyi ve daha güzel bir hale geleceğine dair bir işarettir. Hiç hesapta olmayan bir kimseden bir destek görerek hayatının çok daha iyi bir hal alacağı anlamında tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda çarşıya çıkıyorum ve kar yağmaya başlıyor. Bir mağazaya giriyorum. Çantamı mağazanın kapısına bırakıyorum mağazada dolaşırken arada bir göz ucuyla çantamı kolaçan ediyorum ve çantamın üzerinde bir bulaşık süngeri görüyorum. Bu arada mağazada çok güzel bir hafif tüylü bir iple örülmüş (el örgüsü gibi) krem renkli çok güzel ve şık 3-4 tane hırkaya bakıyorum. Ama beden olarak bana büyükler.

Okudunuz mu?  Rüyada Hindi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Mevsiminde kar yağması ile mağazaya girip hırka bakılması hayırlı olarak açıklanır. Bu rüya büyük bir mal varlığına kavuşacağına ve bundan hayır ve iyilikler işleyeceğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler Rüyamda uçağa biletim varmış elimde bavul aceleyle bavulun içine koyacağım şeyleri topluyorum çarşıdan takılar falan alıyorum sonra 2 tane pembe yavruağzı hırkamı buluyorıum birini giyiyorum öbürünü yanıma alıyorum sonra da sandalyeye takılı siyah eskimiş yün gibi bir hırka alıyorum telefonla ölmüş dedemle konuşuyorum bana havaalanında olduğunu söylüyor sen halanla gel diyor ben koşturarak yetişmeye çalışıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Hüdhüd Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Bir hazırlık süreci içerisinde olmanın göstergesidir. Yeni kararlar, yeni uygulamalar, yeni başlangıçlar ve yeni bir iş gibi fırsat kollayarak düşündüklerini gerçekleştirmek için zaman beklediğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda aynı eğitimi aldığım yada aynı kurstan arkadaşlarla bir yerde toplanıyoruz . Hocamızın geçen seneki öğrencileri de gelmişti. Bi zaman sonra hocamız geliyor biz ders için yukarı çıktık. Ben çantamı aşağıda unuttuğumu anladım. Çantamı almaya gittim , çantamı elime aldıktan sonra açık olduğunu fark ettim sonra içine baktım . Kimin karıştırdığını sordum. Bana birini gösterip senden hoşlanan kişi dediler . Çocuk orda ama ben yüzünü hiç görmedim ve bakamadım da . Çantama baktığımda bana ait içinden bir beyaz tişört çıktı . Çantanın içinde kırışmış bir şekilde ve ense kısmında çok küçük yırtık vardı. Bir de pembe hırka çıktı. Bunu benden hoşlanan kişi hediye alıp çantama koymuştu. Benim acelem olduğu için çocuğa teşekkür edip, neden böyle bir şey yaptın demek istediğim halde , hiçbirşey olmamış gibi sonra konuşurum diyerek gittim. Aslında bir şey dememin sebebi çantamın dağınık olması ve onun buna şahit olması gibi bir tribe girdiğim için kızdığımı ve konuşmadığımız hatırlıyorum. Hırkada şöyle bir detay hatırlıyorum örgülü bir hırka olduğu için küçük sökülmüş ipleri asılıyordu. Ya da arta kalan ipleri kesilmemiş bir şekilde satın almıştı. İyi günler…

Okudunuz mu?  Rüyada Gitar görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. İki yönden şansının açılması ile birlikte rahatlayacağına ve mutlu olacağına delalet eder. İşlerin konusunda atacağın adımlarda doğru kararlar vermen sayesinde hem başarılı olup hem de kazancının artmasına hem de karşı cinstten birinin senin gönlünü tatmin edecek bir ahlaka, ilgiye, alakaya sahip olduğuna işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayal Kurmak

Eftelya
Selâmun aleyküm hocam. Rüyamda hem otel hem de cafe olan küçük bir yerin ortağı ve işletmecisi olarak görüyorum kendimi. Akşamı razı geçip, geceye yaklaşınca müşteriler yavaş yavaş kafeteryadan odalarına çekilirken ben de etrafı toparlıyorum, bulaşıkları yıkamışım tezgahı falan siliyorum. Sonra bir boy aynasının karşısında, üzerime ince keçe kumaştan, büyük kapişonlu bir hırka giyiyorum. Hırkanın dışı bordo renkte, içi ise pembe tonlarında karpuz desenli. Sonra hırkanın önünü kapatıp, kapişonunu da kafama geçiriyorum hocam. Sonra da müşterinin biri bana bir şey diyor, kısa bir şey konuşuyoruz ama ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum.
Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun. Allah’a emanet olun. Hayırlı Cumalar dilerim.

Okudunuz mu?  Rüyada Gülmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Işinde gücünde başarılı olup nam yapacağına, tanınır bir kimse olup saygın bir kimliğe sahip olacağına, istikbalini parlatacak güzel ve başarılı işlerde bulunacağına, başkalarının küsur ve hatalarını görmezden geleni ve kapatarak büyütmemeye, başkaları tarafından duyulmasını engellemeye çalışmaya, iş ve kazancın konusunda önünün açık ve engelsiz olacağına, attığın adımlarda hayır göreceğine delay eden hayırlı bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Ömer b. Hattab (r.a) görmek (İmam Nablusi)

rüyada hırka görmek imam nablusi, rüyada hırka görmek, rüyada örgü hırka görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hırka görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.