Anasayfa
21 Ocak 2024, 11:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DOĞURMAK, DOĞMAK

Hamile bir kadın rüyada erkek bir çocuk doğurduğunu görse, o kadın bir kız çocuk doğurur. Kız çocuk doğurduğunu görse erkek bir çocuk doğurur. Kız çocuğu yorumcuya üzüntüden kurtulmaya, erkek çocuk ise üzüntüye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Kopması

Doğurmak sıkıntı ve hastalıklardan kurtulmaya, aile ve komşularından ayrılmaya yorumlanır. Doğmak rahatlığa, kederden kurtulmaya, borcu ödemeye ve tövbe etmeye yorumlanır.

Rüyada bir erkek çocuğu doğurduğunu gören kadın en sonunda feraha kavuşur. Kız doğurduğunu görse izzet, şeref, bolluk, güçlülükten sonra kolaylık ve sevinç içerisinde geniş bir rızıkla rızıklanır.

Okudunuz mu?  Rüyada duanın kabul olduğu görülebilirmi

Rüyada doğurduğunu gören kimse fakir ise, zengin olur. Zengin ise, üzüntü ve kedere düşer. Bekarsa çabucak evlenir ve hanımı bir çocuk doğurur. Diğer kimselerin böyle bir rüya görmeleri, onların hastalanmalarına yorumlanır.

Fakir, muhtaç ve kederli kimselerin böyle bir rüya görmeleri, kederden kurtulmalarıyla yorumlanır. Bu rüya tüccarlar hakkında mallarının gitmesine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada dilinin kesildiğini görmek

Rüyada hamile olduğunu gören kimse üzülür. Doğurduğunu görse, üzüntüden kurtulur.


Cevap: Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada doğurduğunu görmek içinde bulunduğunuz sıkıntılı günlerden kurtulacağınıza ve size sıkıntılı günlerinizde yanınızda olmayan aileniz ve komşularınızdan uzaklaşarak çok uzak yerlere gideceğinize ve bu yerde kendi başınıza sıkıntısız bir ömür geçireceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Dicle Nehri görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi)

Dream
Selamun Aleyküm Hocam
Annem rüyasında benim dere kenarında çift başlı.bir bebek doğurduğumu ,ardından tekrar bir bebek daha doğurduğumu görmüş (annem bebeğin cinsiyetini hatırlamıyor).Rüyamı yorumlarsaniz sevinirim .


Yorum: Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Her türlü bereketin hasıl olduğu bir durum gerçekleşmesine işarettir. Rızıkta, çoğalmakta, huzurda ve mutlulukta bereket artacak ve bu durumu normalin iki katı ölçüsünde yaşama imkanına erişeceksin. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada denizde yüzen tay görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm normalde bekarım nişanlıyım şuanda rüyamda hastanedeyim annemle birlikte karnım kocaman bebeğim olacakmış doğum sancısı çekiyorum anneme tutunarak ağlıyorum anne ben doğuramam ben nasıl doğuracam çok korkuyorum diye ağlıyorum ve bir yandanda nişanlım yanımda değilmiş çok kızgınım ona arıyorum onu ağlayarak ben doğum yapıyorum hastanedeyim neden yanımda degilsin diye kızıyorum ona o telefonu yüzüme kapatıyor sanırım … yorumlarsanız sevinirim …

Okudunuz mu?  Rüyada Dişi Arslan görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Şu anda çekmekte olduğun sıkıntıların varsa bunlara işaret olup bu sancıların ardından ferahlayacağın günlere doğru adım atmak üzere olduğuna, göstereceğin dirayet ve azim ile bunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


rüyada erkek bebek doğurmak imam nablusi, rüyada dogum yapmak imam nablusi, rüyada doğum yapmak imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.