Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dilinin kesildiğini görmek

Rüyada dilinin kesildiğini görmek

Üye olmayan
Rüyada kollarımı tutup dilimi kesiyorlardı ve kestiler daha sonra hastaneye diktirmeye gittim ama doktorla yarımda olsa konuşabiliyordum bu rüyanın yorumunu alabilirmiyim


Cevap: Rüyada dilinin kesildiğini görmek

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada dilin kesilmesi hayırla yorumlanmaz. Bu rüya kişinin bilerek ve isteyerek hak yolunu ter edip, dinden çıkacağı anlamına gelir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dünya görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dilinin kesildiğini görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda boşanmak üzere olduğum eşimin annesinin benim dilimi kestiğini ve beni bir odaq hapsettiğini bağladığını gördüm,eski eşim beni bulunca çözdü ve ben aynaya bakinca dilimin ikiye ayrılarak yarıya kadar kesildiğini o yüzden konuşamayıp yardım isteyemediğimi anladım beni doktora götürmesi için yalvarirken kaynanamin 4 yaşindaki evladıma işkence ettiğini farkettim eski eşimi çocuğumu kurtar diye gönderdim kendim öylece kaçtım tam biyerden düşüyordum yine düşmeden düze çıktımm..

Okudunuz mu?  Rüyada Düşman görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dilinin kesildiğini görmek

arifselim
Aile içerisinde anlaşmazlıklara, tartışmalara ve yapılan haksızlıklara işaret eder. Bu rüya yaşanan sıkıntıların bir şekilde rüyaya yansımasıdır. Maalesef bundan başka da özel bir tabirini yapamayız. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek

rüyada dilin kesilmesi, rüyada kendi dilini kestigini gormek, rüyada dilini kesmek gormek ne anlama gelir

Bu kategoride yer alan Rüyada diş kırılması ne anlama gelmektedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dilinin kesildiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.