Anasayfa
30 Ağustos 2021, 12:48
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAVUN VE KARPUZ

Rüyada kavun, üzüntülü, kederli, hastalıklı ve çok mahkumiyeti olan birine yorumlanır.

Kavun gören kimseye, çaresi ve akibeti bilinmeyen bir gam isabet eder. Kavun yediğini gören kimse hapisten çıkar.

Tamamen yetişmiş kavun vücudun sıhhatidir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanal görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kavun görmek başka bir kimseyi sevmek veya birisini sünnet ettirmek ve iş yapmak isteyen bir kimse için iyi değildir.

Rüyada kavun işsizliğe yorulur.

Tamamen yetişmemiş ve olmamış karpuz, sağlamlıktır. Yeşil karpuz şehre, çocuğa, hanıma işarettir. Eğer, canı karpuz isteyen bir hasta, rüyasında eline karpuz geçtiğini görse hastalığından kurtulup sağlığına kavuşur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek

Karpuzun özü, anlayış ve ilimdir. Sarı karpuz, kendileri için güzel ve hayır ile yad edilen bir takım erkek ve kadınlara işarettir.

Bir kimsenin rüyasında kesilmiş ve dilimlenmiş karpuz görmesi, ödeyeceği veya ödemesi için ay olarak müddet kestiği bir borçtur.


Cevap: Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kavun görmek yakın zamanda yakalanacağınız bir hastalıktan dolayı çok üzülecek ve kederleneceğinize yada rüyada karpuz görmüş iseniz hiç beklemediğiniz bir anda elinize bir yerden toplu bir para geçeceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kireç görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam, rüyamda kayınbabamın evindeyim kayınbabamın ikinci eşi uzak bir yerden gelmiş komşular da o yüzden ziyaret için toplanmışlar ama ben hiç birini tanımıyorum. Aralarından bir kadın çıkıp bari bir halı serseydiniz üstüne otururduk diyor bende birşeyler ikram etmek için mutfağa gidiyorum buzdolabında büyük sarı kavun görüyorum içinde ise çekirdek yerine bir çok asma yaprağı var. Ben yemiyorum da kesmiyorum da hocam bilginiz elverdiğince yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada kalbin değiştirilmesi

Yorum: Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya canını sıkacak bazı olaylarla karşılaşacağına ama tedbiri elden bırakmadığın için bunları Allah’ın izniyle kolay bir şekilde atlatacağına işaret olarak kabul edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Karne görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam ben rüyamda kavun gördüm kestim bir dilim yedim tabağa daha doğramadım dilimlemek için kablar kirliydi onları yıkadm daha sonra başka şeyler gördüm hiç alakası olmayan kişiler vs karışık biraz tek aklımda kalan kavundu


arifselim
Aslında karmaşık görülen ve berrak olmayan rüyaların tabiri olmaz. Genel olarak şunu diyebiliriz ki, bu rüya kişinin moralini bozacak ve canını sıkacak tatsız bir olay yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaymakam görmek (İmam Nablusi)

rüyada karpuz görmek imam nablusi, rüyada kavun görmek imam nablusi, karpuz almak nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.