Anasayfa
9 Ocak 2023, 18:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kolye görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kolye görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KOLYE

Bir kadının rüyada gördüğü kolye, onun süs eşyası ve cevher satan bir kimseden meydana gelecek kız çocuklarıdır. Erkek kimselerin rüyada gerdanlık görmesi boğmaca hastalığına yorumlanır.


Cevap: Rüyada Kolye görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kolye görmek ailenizden çok uzak olduğunuzdan dolayı onları çok özlediğine ve bir süre daha onlardan uzak kalacağınıza yada kolyeyi boynuna taktığını görmüş iseniz üzmüş olduğunuz bir kişi için pişmanlık duyacağınıza ve o kişiden özür dilemeniz gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kolye görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba, ben rüyamda boğaz köprüsü üzerindeydim ve boynumda 4 5tane altin rengi kolye vardı.en alttaki kolyede dizili 5 zümrüt taş vardı. 4ü aynı renk 1i açık yeşildi. Kolye o kadar güzeldiki gerçek mi sahte mi karar veremiyordum. Tabiri nedir acaba? Şimdiden teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Kömür görmek (İmam Nablusi)

Selamün aleyküm, internette çok araştırdım fakat pekte rüyamın tabiriyle alakalı bir şey bulamadım. rüyamda boğaz köprüsü üzerindeydim fakat Anadolu yakası tarafını ve denizin bir kısmını görüyordum ama öyle manzarayı seyreder gibi bir havam yoktu da normalmiş gibiydi her şey. Sonra boynumda bir sürü altın mı sahte mi bilemediğim kolyeler vardı. 4 5 kolye falan. En alttaki kolyede 5 taş diziliydi. Zümrüt 5 taş. 4u aynı renk biri açık yeşil.o kadar güzellerdi ki gerçek olduklarına inanamıyordum.hiç ağırlık yapmıyorlardı ve pahalı duruyorlardı böyle bir şeyi alamayız diye sahte diye düşünüyordum. İşte rüyam böyle karışık.evlilikle ilgili şeyler yazmışlar ama gerçek miydi değil miydi kolyeler bilemiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kolye görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Allah’ın nazarında onun hoşnut olabileceği bir ahlaka sahip olmaya, insanlara karşı iyi, yardımsever, insancıl, vefalı ve merhametli olmaya, kısmetinin güzel ve hayırlı olup evlilik ile taçlandırılması anlamına gelmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalabalık görmek (İmam Nablusi)

rüyada altın kolye görmek imam nablusi, rüyada 5kolye gormek, rüyada bir suru taki gormek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kamyon görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kolye görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.