Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Arkadaşım rüyasında beni görmüş

Arkadaşım rüyasında beni görmüş

JoeBlack
Selamün aleyküm.

Konuyla ilgili bir fikri veya düşüncesi olan bir arkadaşım varsa şimdiden Allah şimdiden razı olsun.

Çalıştığım fabrikaya henüz daha geleli 1 ay olmamış bir abimiz var. Yasin abinin benimle ilgili görmüş olduğu rüyayı neye yorucağımı şaşırdım.

Bana anllattığına göre:

Çok fazla işlek olmayan bir caddede, ben arabamla sürat yapıyormuşum ve karşıdan gelen beyaz yarım otobüsle kafa kafaya gelmişim. Fakat çarpışmamışız ve tam o esnada ak sakallı bir dede iki arabanın ortasında belirerek “sağ” elini bana uzatmış ve Yasin abi o esnada nefes nefese uyanmış.
Rüyada kaza yapmak kötü bir yola girmek die biliyorum, fakat kaza yapmadan duruyorum ve ak sakallı dede orda neden beliriyo.
Bunu sizce neye yormalıyım, ben rüya gören bir insan değilim. Dejavularım oluyor fakat rüya görmiyeli en az 7-8 sene oldu. Konuyla ilgili bilgisi veya düşüncesi olan varsa, yazarsanız memnun olurum.
Allah hepinizden razı olsun… Selametle..


Yanıt: Rüyasında beni görmüş.

imam
ve aleykumusselam. rüyada kaza yaptığını görmek Rüyada araba kazasi geçirdiğini gören kişinin yaşamı değişir, yeni bir iş, yeni bir mevki veya yeni bir çevrede yaşamaya başlayacağının habercisidir. Günlük yaşamdakinin tersine rüyada trafik kazası görmek sanıldığı kadar ürkütücü değildir. Kazada kan görmemek, kan çıkmaması şartıyla rüyada trafık kazası görülmesi iyiye yorumlanır, hayatınızda olumlu yönde yenilikler olacak demektir Rüyada trafik kazası yaptığını gören kişi olgunlaşır ve kendi hayatı hakkında daha iyi kararlar verir. Rüyada trafik kazası geçirip yaralandığınızı görmek, ummadığınız bir dostunuzdan zarar göreceğinize işarettir

Okudunuz mu?  Rüyada Ahiret Görmek (imam nablusi)

annem rüyasında beni görmüş

Mehmet2828
Merhabalar, annem rüyasında beni görmüş. dedemin(annemin babası) evinde yatak odasında ben gömü bulmuşum altınlar sikkeler bilezikler falan benim sol kolum hep altınmış elimde uzun altın zincir varmış bilezikleri ablalarıma vermişim. bunun anlamını merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim.


Yorum: Rüyasında beni görmüş.

arifselim
Merhabalar. Gömü bulmak rüyadakine yakın bir şekilde eline geçecek maddi imkanlara, çok karşı çıkacak işlere ve benzeri anlamda kazançlar elde etmek olarak tabir edilmiştir. Elbette bunlar rüyadır ve her zaman hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, benim yakın bir arkadaşım beni rüyasında görmüş ve benim temiz ve berrak sularda olduğumu ve kendisinin çamurlu bir suyun içersinde olduğunu görmüş. Bana bakarken benim temiz su da yüzemediğimi ve biryerden tutunduğumu görmüş. Tabiriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Apartman Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya senin için çok güzel bir hayatın habercisi olduğu manasında kabul edilir. Kirli ve çamurlu su ise iyi değildir ve genellikle manevi açıdan olumsuz ve günahlara tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


erkli44
iş yerinde beraber çalıştığım hamile arkadaş rüyasında beni evleniyor olarak görmüş düğünüme bütün arkadaşlarım gelmiş beni gri elbise içerisinde yüzümü yeni yıkamış sular damlarken elimde su dolu iki tas ile misafirlere su ikram ederek görmüş gelin uzun boylu üzerinde gelinlik yok fakat güzel elbise varmış her tarafta temiz su akıyormuş.


arifselim
Senin evli yada bekar olmak üzere yorumu değişir. Ondan dolayı lütfen her rüya soran kişi en azında üç beş kelime ile kendinden bahsetmelidir ki doğru tabir olsun. Eğer bekar isen uzun zamandan beri evlenmek istediğin kişi ile evleneceğine işaret eder. Yok eğer evli biri isen, aile ve iş hayatında mutluluklar yaşayacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Geçen sene öğrencim olan bir kardeşimiz beni rüyasinda görmüş. Ben imamlik yapiyormuşum. Ilk başta taniyamamişlar. Beyazlara bürünmüşüm. Ama saçim sakalim siyahmiş. Sonradan beni tanimiş. Hocam acil yazarsaniz size zahmet

Okudunuz mu?  Rüyada Avuç içi Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hem gören kişi için hemde imam olarak görülen kişi için çok hayırlıdır. Hayallerin gerçekleşmesine, dertlerinin bitmesine ve hedeflerine Allah’ın izniyle ulaşmasına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Rüyamda arkadaşımın üzerinde beyaz bir gömlek var. Mor kolye takmış ve başını mor şalla örttmüş.Gerçektede örtülü.Ama bu sefer farklı bir tarza bürünmüş rüyamda.Sonra saçını açıyo bakıyorum ki başının arka tarafı hep dökülmüş kel şeklinde ön taraflarıda yoğun değil..Merve saçın niye böyle diyorum o da normalde saçlarım öyle diyo bende hastaneye niye gidip gözükmüyosun diyorum belki bir şey vardır..Değişik bir rüyaydı..Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim..


arifselim
Aleykum selam. Bir kadının saçını benzeri şekilde görmek o kadının sert mizaçlı olması anlamındadır. Bu rüya o kişi için güçlü, kuvvetli ve sözü geçen birisi olduğuna işaret eder. Özellikle de evlilikte son sözü söyleyen ve sözü geçerli olan bir kadın olması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayva Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Arkadaşımla gece alkol aldık. Gece rüyasında, tatile çok güzel bir yere gittiğimizi görmüş( beni ilk kez rüyasında görüyor) gece uyuyacakmışız her tarafı yılanlar basmış. Biz de yorganı üstümüze çekip korunup uyumaya çalışmışız. Sonra yılan ikimizin kolunu ısırmış. O zorlayıp kolundan dişlerini çıkarmış ben hiç çabalamamışım bile, kaçmışız yolda bir adam görmüşüz bu dağın arkasına kaçın demiş. Sonra biz de uzak lan deyip başka yere gidip kalabalığa karışmışız, yılan hala kolumdaymış.


Tohat
Böyle rüyalar rüyayı gören kişi için geçerli olacak şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin kuruntulara sahip olduğu fakat bu kuruntu ve endişelerinden gereksiz olduğunu hayatında gam çekmeyerek göreceği şeklindedir. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm .arkadaşim beni ruyasinda görmüş 3 cu cocugumu dogurmusum beni ziyarete gelmis ve ben uzgunmusum babam baska biriyle evleniyormus.arkadaşima anlatiyormusum oda çok şaşırıyormus.sizce nedir anlamı bu ruyanin hayirdir inşAllah.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyayı gören kişi değil rüyada görülen kişi için geçerli olan tabire göre yeniliklere, mutluluğa, sıkıntılardan sonra gerçekleşecek huzura, istemediğiniz bazı durumlardan kurtulmaya gebe olduğunuzun göstergesidir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
SA, evli ve çocuklu arkadaşım rüyasında beni evli görmüş( Bekarım bir bayanım ben) evime girmek için asansörün çok aşağı yerin altına götürdüğünü söyledi. Evimin zemininin eski kara betonlardan olduğunu vs. görünce evimi ve eşimi beğenmemiş. Elimden gelse rüyamda bile eşini değiştirecektim diyor. Önce eşimi cüce sanmış sonra yanıldığını görmüş, aslında uzun boylu siyah takım elbiseli bıyıklı biriymiş, kendisi hiç beğenmemiş ama ben eşime çok aşıkmışım, seviyormuşum, mutluymuşum, toz kondurmuyormuşum. Sizce ne anlamalıyım bu rüyadan Yorumlar mısınız lütfen. Teşekkürler…


Tohat
Ve aleykum selam. Bu tür rüyaların tabiri sadece rüya sahibi için yapılmaktadır. Rüya sahibinin hayata bakış açısındaki farklı yorumları ona getirisi büyük fikir ve ayrıcalıkları beraberinde getirebileceğini gösterir. Bu özelliğini önemli konularda arar verirken adim atmadan önce ailesine ve fikrine önem verdiği kişilere danışarak hareket etmesi başarılarını garantileyeceğini de göstermektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Go93nul
Bir gecede iki arkadaşım beni rüyasında görmüş.. birisi benim evime gelmiş güya. Hiç görmediği annem ve kaynanam da varmış. Kardeşlerim de varmış. Mutfağımda yemişiz. Sonra da lavaboya giriyormuş. Hocam arkadaşımın anlattığı ev aslında benim hakkım olan ama kaynanamın ben oturuçam dediği ev. Lavabosuna girmiş. Arkadaşım hiç görmediği evi tarif etti yani tarife uyuyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Antika eşya Görmek (imam nablusi)

Diğer arkadaşım da kabenin içindeymişiz ben biletimi kesmişim gidiyormuşum. Arkadaşım çok üzülüyormuş ben gidiyorum diye. Bu kadar mı kalacaktın gibisinden üzülmüş. İki rüyayı tabir ederseniz çok sevinirim. Rabbim sizden razı olsun inşAllah.


Tohat
Hayırlı günler. İlk rüyanın tabiri; rüya sahibinin yaşadığı yerdeki insanların iyi komşuluk ilişkilerine sahip olduğu ve komşuluk hakkını gerektiği şekilde yerine getirebilecek bir ahlaka sahip oldukları şeklindedir.
İkinci rüyanın tabiri ise; yine rüya sahibi içindir. Geride bırakacağı tüm olumsuzlukların ardından mutlu günlere kavuşacağı, tüm olumsuz düşünce ve duygulardan arınarak refah duyacağı bir geleceğe adım atacağına yöneliktir. Allah hakkıyla bilendir.


günbahar
merhaba benim arkadaşım bir rüya görmüş merak ettiğim için yazıyorum, şimdi ben erkeğim ve yaşım 14 arkadaşım ise bir kız o da yaşıtım ve dün whatsapp dan mesajlaşırken morali çok düşüktü güldürmek için sohbet ediyordum 3 saat geçmiş sevgilisi de “halen onunla mı yazışıyorsun” diye yazmış ondan sonra instagram da beni stalklıyor kim olduğumu öğrenmek için her neyse uyuyunca da benim kafamın kapısının önünde kopuk olduğunu görmüş ve aynı rüyada bunu sevgilisine söyleyince hiç umursamamış ama kendisi çok üzülmüş. rüyası böyle bunu yorumlayabilir misiniz rica etsem ?

Okudunuz mu?  Rüyada Akbaba Görmek (imam nablusi)

merhaba bu formu çok meraklandığım için yazıyorum, şimdi anlatıcaklarımın hepsi arkadaşımın rüyasında gördüğü haller ama öncelikle ben 14 yaşında bir erkeğim ve sınıf arkadaşım ise aynı şekilde 14 yaşında bir kız ben bunun ile çok sıkı fıkıyım fakat dün gece çok morali bozuktu diye whatsapp dan 3 saat konuşmuşuz konuşunca da sevgilisi mesaj atmış “halen onunla mı konuşuyorsun” diye ve beni instagram dan kim olduğumu öğrenmek için stalk yapmaya başlamış, arkadaşım ise uyuyunca rüyasında benim kafamı kendi kapısının önünde kopuk bir şekilde görmüş ve bunu görünce hemen sevgilisine koşmuş ve kafamın kopuk bir şekilde gördüğü için çok mutsuz ve üzgün olduğunu söylemiş ama sevgilisi hiç umursamamış. rüyası tam olarak bu ve bana bunu sordu bunu yorumlayabilir misin diye ama benim pek bir bilgim olmadığı için size iletmek istedim rica etsem bu rüyayı yorumlayabilir misiniz ?


Tohat
Merhabalar. Rüya hayırlıdır ve rüyada görülen kimse değil rüya sahibi ile ilgilidir. Rüya sahibinin başarılarının önündeki kişi ve olay olarak engel olan her ne varsa bunların ortadan kalkmasıyla iyi bir atılım gerçekleştireceğine ve en iyi yerlere gelerek başarılara imza atacak, yetkili ve yetkin bir kimse olarak tanınacağına delalet etmektedir. Yine de en doğrusunu Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada araba ile dolaşmak

yalnızkalp
Merhabalar,
Benim birbirini tanımayan iki bayan arkadaşım beni bir kaç gün arayla rüyalarında görmüşler…İlk rüyada ben ağlıyormuşum ve arkadaşımda beni teselli edip,gel bize gidelim kafan dağılır gibilerinden sözler söylemekte imiş.Fakat bir bayan (ki kendisi tanımadığını söylüyor) benim gitmemi istemiyormuş.Bende itiraz edip,gideyim biraz açılırım diyormuşum…

İkinci rüyamda ise ikinciye evlenen bir bayan arkadaşımda beni kırmızı,üstü parlak ışıl ışıl payetli,balık adı verilen tarzda bir abiye kıyafet içerisinde gördüğünü söylemekte…

Sizce ben kendi açımdan bakılacak olursa bu rüyalardan bir anlam çıkarmalı mıyım? Bu nedenle görülen rüyaları yorumlamanız için size danışmak istedim.İlginize şimdiden teşekkürler….


Tohat
Merhabalar. İlk rüyan rüya sahibinin bir mesele için yakınlarından alacağı desteğe, kendi isteği onlardan yardım alarak meselesini bu şekilde halletmeye çalışması veya başka tabircilerin yorumuna göreyse bir meselenin vesile olmasıyla biriyle kurulacak yakınlıktan hayırlı bir dostluğun vuku bulacağına delalet eder.
Yine rüya sahibini karşılayacak yeni gelişmeler, kısmetler ve her anlamda olabilecek yeniliklerin habercisidir. İşlerini düzene koyacağı hayırlı adımlar atacak fakat bu adımlarını duygularına göre attığını göstermektedir. Rüyalar rüya sahipleri ile ilgili olduğundan görülen kişilerin alacağı bir mesaj içermez. Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş böceği Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
merhaba bundan yaklaşık bir ay önce bir kız arkadaşım rüyasında beni görmüş.6 aylık erkek çocuğum varmış.ben bekarım bu arada..çocuk ağzına bişeyler aldı diye hastaneye götürcekmişim.çocuğun yüzünü görmemiş gülme ağlama gibi bir durumunu hatırlamıyor.o da rüyadan sonra hayırlı bir durum var mı diye bana sormuştu ama evlilik vs gibi bir planım da yok şuanda..sizce anlamı nedir


Tohat
Merhaba. Rüya sahibi için tabir edilir. Rüya sahibinin toplum içerisindeki itibarına, saygınlığına olan bir işarettir. Saygı gören, sevilen ve değer gören bu yönünü ömür boyu koruyacak hal ve davranışları sürdürmeye özen göstereceğine, kendisinin sevdiklerinin yanında olmaya çalıştığı gibi onların da yanında olacağına işarettir. Allah en iyisini bilir.


Ruyalarim
Rüyamda seni gördüm hayr olsun hamileymişsin ama kaza geçirmişsin çocuk öldü dediler sonra tekrar yaşadı dediler bebeği kucağına aldın ama bebek kocaman 2-3 aylık falan seviyoruz birlikte diyerek anlattı. Benim hayatımda kimse yok ne yazık ki istediğim gibi birini bulmaya inancım yok. Yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Arpa Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. rüyada görülen kimsenin dünyada her ne dileği varsa gerçekleşeceği, mutlu mesut bir ömür geçireceği, stresinden, sıkıntısından kurtulacağı, hayatındaki tüm olumsuzlukları geride bırakarak yeni bir başlangıç için adım atacağı ve bu başlangıcı çok iyi değerlendirmesi ile huzur dolu bir hayata nail olacağı şeklinde tabir olunur. Allah doğrusunu bilir.


arkadaşım rüyasında beni görmüş, arkadaşım beni rüyasında görmüş, arkadaşım rüyasında beni ağlarken görmüş

Bu kategoride yer alan Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arkadaşım rüyasında beni görmüş Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.