Anasayfa
6 Haziran 2023, 11:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Pencere Görmek (imam nablusi)

Rüyada Pencere Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PENCERE

Rüyada görülen pencere, cephesi, dışarı olan bir evde olursa, ev sahibine isabet edecek, mülke, izzet ve arzuya kavuşmaya yorumlanır.

Eğer bu rüyay ı gören üzüntülü ve kederli ise, ondan kurtulur. Hasta ise şifa bulur. Rüyay ı gören bekarsa, evlenir.

Rüyada pencere görmek, kendisine bakılan bir adama yorumlanır.

Düşmanı bulunan bir kimse rüyada pencereye uzaktan baksa düşmanına galip gelir. Ümit ettiği şeye kavuşur. Sevinç içerisinde işleri yürür.

Okudunuz mu?  Rüyada Pire Görmek (imam nablusi)

Tüccar olan kimse rüyada pencere görse, kazanç, kar ve servete kavuşur.

Rüyada pencere yapmak yorumca ev yapmak gibidir.

Rüyada pencere görmek, kötü muamele ve şiddettir.

Camlı pencere hayatınızı aşk peşinde koşarak geçirmeye işarettir.

Pencereye dayanmak, itibar sahibi olmaya ve dertlerden arınmaya işarettir. Pencere açmanın yorumu da yine böyledir. pencere kapamak, sıkıntıya yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada pantolon giymek görmek

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Pencere Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada pencere görmek ruhunun aydınlanması ve kaybetmiş olduğunuz yaşama sevincini ,neşeni ve tüm enerjini yeniden bularak yaşama sevincini yeniden kazanacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Pencere Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm kardeşim. 27 yaşında bekar bayanım. Ben dün gece bir rüya gördüm. Rüyamda çarşıda sevdiğim adam ve akrabalarımla geziyoruz. Sonra bir akrabama gidiyorum. Sevdiğim adam ve diğer akrabalarım dışardalar. Annem babamla konuşup camdan bakıyorum. Önce sevdiğime konuşup sonra akrabalarımla konuşuyorum. Sevdiğimle sözleşiyoruz konuşmak için. Sonra ben içeri giriyorum aşağı inmek için benden vazgeçmemiş diyorum. Akrabamın telefonundan onu aramak için elime alıyorum. Telefonun şifresi var ama kendiliğinden şifre ekranda yazılarak açılıyor ben daha elimi dokunmadan. Sonra aşağı iniyorum onun yanına gidip konuşmak için engebeli bir yoldan geçerken birine onu sordum ve uyandım. Sevdiğim bana dargın, kızgın, gibiydi ama beni kırmamak için belli etmemeye çalışıyordu sanki.
Yorumlarsanız sevinirim. Verdiğiniz hizmet için Allah razı olsun hakkınızı helal edin.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberin bizi öldürdüğünü görmek

Yorum: Rüyada Pencere Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Allah senden de razı olsun. Bu görmüş olduğun rüya hayırlı olarak yorumlanır. Sevdiğin tarafından gördüğün dargınlık ve kızgınlık tam tersi ile yorumlanır. Allah’ın izniyle olmasını dilediğin bazı şeylerin gerçekleşmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada rafadan yumurta yemek

Kayıtsız Üye
İyi günler, yakın bir arkadaşım rüyasında beni görmüş."Rüyamda seni gördüm inşaatı bitmemiş bir evdeydin pencereleri yoktu pencereden benimle konuşuyordun misafir geldi senin bir arkadaşın sonra. Ama çok mutluydun evin boyası bile yoktu inşaatı yani.." yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizin kılıcını görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu evde görülen kişinin hayatında yenilikler yaşanmasına, bekar ise nasip ve kısmetinin açık olmasına ve zor bir dönemden sonra ulaşacağı ferah günlere kavuşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BUKLE
Merhaba,

rüyamda gece yatıyorum dışarıdan sesler gürültüler geliyor.cami açıp kızıyorum sessiz olurmuşunuz gece gece bu nediyorum.montolama için beyaz köpükler taşındığını görüyorum.özür diliyor adamlar.bende canımı kapatıpmaya çalıyorum ama bir türlü kapanmıyor,bozulmuş gibi,keşke açmasaydım evdekiler kızacak cami bozdum diye düşünüyorum.biraz uğraşıyorum kilit tarafı aşağıya düşmüş fark ediyorum yukarı doğru kaldırıp kapatıyorum en sonunda çok şükür diyerek yatıyorum.yprum için şimdiden teşekkür ederim.hayırlı günler….

Okudunuz mu?  Rüyada Paralı Kimse Görmek (imam nablusi)

merhaba,
rüyamda gece yatıyorum dışarıdan sesler geliyor,camı açıp kızıyorum gece gece sessiz olurmusunuz bu ne diye.montolama için beyaz köpükler taşındığını görüyorum.adamlar özür dileyorlar.bende camı kapatıp yatmak istiyorum ama bir türlü camı kapatamıyorum kilit tutmuyor.keşke açmasaydım bozdum diye düşünüyorum.evdekiler kızacak diye üzülüyorum.biraz uğraştıktan sonra kilit yerinin aşağıya düştüğünü fark edip yukarı doğru kaldırıp kapatıyorum en sonunda.çok şükür diyerek yatıyorum tekrar.yorum için şimdiden teşekkürler.hayırlı günler diliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Palyaço Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Yeni kapı aralamak ve yeni olaylar ile karşılaşmak anlamına gelen rüyanın tabirinde senin hayatına girecek yeniliklerin yanında yeni arkadaşlık ve dostluklarla da tanışma imkanı bulacağını göstermektedir. Ayrıca dikkatli olman sayesinde maddi sıkıntılar ile karşılaşmadan manevi sıkıntılara girmeden yaşayacağına işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Postacı Görmek (imam nablusi)

rüyada pencere görmek imam nablusi, rüyada cam kırılması imam nablusi, PENCERE

Bu kategoride yer alan Rüyada Peygamber Efendimize yol göstermek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Pencere Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.