Anasayfa
29 Ocak 2024, 12:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Peygamber efendimizi görmeye gitmek ne anlama gelir?

Rüyada Peygamber efendimizi görmeye gitmek ne anlama gelir?

habib deniz
ben rüyamda normal bir yerde oturmuş haldeydim..ve biri geldi bana peygamber efendimizin falan yere geldiğni söyledi ve tabi bende o yere doğru ağlayarak koştüm.hem de hungur hungur ağlıyarak..ondan sonra peygamber efendimizn olduğu yere vardım ama az önce gittiğini söyleyen sahabeler ordaydı.onu görmeden gitti ve ben yine çok ağladım..sabahleyin uyandığımda içim çok acayip şekilde bir huzur ve sevinç vardı..bu neye işarettir.şimdiden ALLAH razı olsun..tşkler


Yorum: Rüyada Peygamber efendimizi görmeye gitmek ne anlama gelir?

arifselim
Bu senin peygambere olan muhabbetine işarettir. Ona bu şekilde kavuşmak istemen senin ona olan sevgin anlamındadır. Ayrıca her mümin kimse gibi onun sünnetine sarılmaya ve onun izinden gitmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada Peygamber efendimizi görmeye gitmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Peygamberimizin bir yere geldiğini öğrendim birine git peygamberimizin habercisine sor bakalım uyuyormu müsayitmi öğren yanına gideceğim bu kadar uykudan uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada pöh görmek

Yorum: Rüyada Peygamber efendimizi görmeye gitmek ne anlama gelir?

arifselim
Bu rüyada senin peygambere olan özlem ve sevgine alamet eder. Bunun dışında ise eğer sünnetlerinde eksikliklerin varsa mutlaka bunları gidererek sünneti ile amel etmenin önemine işaret edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda peygamber efendimizin evine gidiyodum onu görmek için herkese soruyodum ama biri şehit oldu diyodu biri hasta oldu öldü diyodu içim yanıyodu hala aramaya devam ediyodum nedir bu


arifselim
Bu rüyanın en açık yorumu peygamber aleyhisselama olan sevginin bir işaretidir. Onu özlemeye ve görmeyi istemeye delalet eder. Ayrıca hayırlara, iyiliklere ve salih amellere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda peygamberimiz komsumuza gelmisti annemler gormeye gittler bayram gunuydu ben ile kardesim evde yer fistigi yiyorduk sonra bizde gidelim dedik fakat gidarken tanimadigim bir kadin bana bir suru seker verdi arkadaşlarına dagit dedi bende dagitim gitigimde gitmisti rüyadan bir gun sonra o komsumuz zor bir amelyat atlatmisti

Okudunuz mu?  Rüyada rehin alınmak ve kurtulmak

arifselim
Peygamber aleyhsselamın gelmesi güzel ve hayırlıdır ancak bu rüyanın sahih kabul edilmesi için onun görülmesi icap eder. Ayrıca bu rüya müjdeli haberler almaya, sevinmeye ve huzurlu olacağı gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gasilhane gibi bir yere giriyorum ama bende önce giren ve çıkanda var ve sıra bana geliyor üzerimde sadece peştemal gibi bir şey var ve iki adam geliyor bana hazırmısın gidelim diyorlar.ve direk çaprazda kapısız bir giriş var bende önce girenlerde çıktıklarında söylüyorlar gittiğinde peygamber efendimiz ile görüşüyorsun.ben çok garip oluyorum rüyadaykrn ve ben hazır değilim görmeye ya dayanamazsam? Peki beni bayıltıcakmısınız,manevi alemdemi görcem yoksa böyle fiili gerçek olarak mı diyorum ve ben ordan ben yapamayacağım diyerek çıkıyorum ama gene kapıda bekliyorum.Benden sonra çok yakın aile dostumuz giriyor ve bana anlatıyor konuştuk ve göz.ebu Bekir’e selamlarımı iletmesini rica ettim diyor.Arkadaşımda içeriden çıktıktan sonra o kapılar açılıyor ve içeriden müthiş oluk şeklinde kalabalık çıkıyor ve 1 adet tabut taşıyorlar.o kadar kalabalık ve hızlılarki bende tabuta omuz atmak istiyorum ama hem hızdan hem kalabalıktan mümkün olmuyor.
Sabah kalktığımdan beri Garip bir haldeyim.

Okudunuz mu?  Rüyada pantolon giymek görmek

arifselim
Bu rüyanın genel bir işareti, rüyayı gören kişinin cefakar ve olgun kimse olduğu anlamına işaret eder. Gördüklerinden ve yaşadıklarından ders alan bir kimse olmak anlamındadır. Ayrıca peygamber aleyhisselama olan muhabbetin ve sünnetine uymak gerektiğinin bir alametidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada polisten kaçmak

Dicle
Rüyamda sanki havada uçar vaziyetteyim tepeden aşağıyı görüyorum evime yakın bir parka gitcem ve o çocuk parkı rüyamda defalarca gördm ama gerçekte o park öyle deil parka gitmek üzereyken aşağıda yeşil bir ormanlık Çiçekler yeşil bir nehir ve efendimizde orda ve o an diyorumki burası çok güzel cennet gibi efendimizde orda onun yanına gitcem diyorum yanına varmadan uyandım uykudan.Allah rızası iÇiN bilen varsa yorumlayabilirmisiniz


arifselim
Havada kendisini uçar halde havada görmek, Allah’ın sunduğu fırsatlar anlamındadır. Peygamber aleyhisselamı böyle bir ortamda görmek, onun izinden gitmek, sünnetine sarılmak ve ahirette şefaatine nail olabilmek için gayret sarfetmek gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evden çıkıyorum içimde bir sıkıntı var peygamber efendimize gideyim o bana yardım eder diyorum ve Efendimiz rüyamda bizim oturduğumuz yerde yakın bir yerde oturuyor giderken yaşlı nurlu bir adam görüyorum onu görünce yaklaştim herhalde diyorum ama evini hatırlamiyorum sonra kendimi başka bir yerde buluyorum . Ama daha önceden gitmiş efendimizi arkası dönük gördüm diye hatirliyorum rüyamda bunun yorumu nedir .

Okudunuz mu?  Rüyada Portakal Ağacı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüyan sana manevi hayatında yapacağın değişikliklere işarettir. Kendi manevi hayatına çeki düzen vererek iyiliklere, ibadetlere ve peygamber aleyhisselamın sünnetine sarılmaya alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda peygamber efendimizin kapısına gittim bir sahabe kapıyı açtı sordum peygamber efendimizi görmek istiyorum dedim neyapıcaksın dedi bende ona meyve almak istiyorum dedim ne anlamına geliyor


arifselim
Seni hayırlı amellere ve Allah’ın rızasına yaklaştıracak amellere yöneleceğine tabir edilir. Ayrıca peygamber aleyhisselama olan muhabbet manasında da yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kızkardesim peygamber efendimizi görmeye gidilim diyordu ve kalkip kosarak onun oldugu eve gidiyorduk evin içine giriyorduk koridorlar vardi onlari döndügumu de hatirliyorum sonra duruyordum kendisini gormedim tabirini merak ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Papaz Görmek (imam nablusi)

Rüyada kiz kardesim gelip peygamber efendimizi görleye gidelim diyordu kalkip kosarak kiz kardesimle gidiyorduk evin içine girip koridorlardan donuyordum ama peygamber efendimizi görmedim en son koridorun sonunda durmustum ve kizkardesim de yanimda degildi


arifselim
Hem senin hemde kızkardeşin açısından hayırlıdır. Peygamber aleyhisselam görülmese bile sizler için salih ameller işleme peşinde olmaya, kendinize çeki düzen vererek Allah’ın rızasına daha çok yakınlaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Hazreti Muhammed peygamberimiz yanına gidiyormuşum onunla konuştum arka tarafında iki tane kaplan varmış bende sordum onlar ne diye oda bunlar beni koruyor dedi. ama ben yüzünü görmedim arka tarafından gördüm onun yanına giderken yollar ağaçlar şeyler Sarmaşık haldeymiş onlardan zorla geçip onun yanına gittim. bu anlamı nedir o kaplanların manası nedir.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi gördüm

Tohat
Manevi yönden kendine çeki düzen vermek, hayatındaki ve geçmişine yönelik hataları düzeltmek için bir işarettir. Yaptığın hata ve günahlar için tövbe ederek Allah’tan bağışlanmanı isteyeceğine, ailende veya hayatında çıkacak sorunlara karşı önceden önlemini alarak zarar görmeni engellemeye çalışman gerektiğine işarettir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem ile konuşuyordum, başka birisi varmıydı emin değilim.Rüyanın başından itibaren peygamberimizi arıyorum bulmaya çalışıyorum görmek istiyorum büyük bir aşkla.O kısımları tam hatırlamıyorum fakat daha sonra duşa giriyorum telefondan bir uygulama var peygamber efendimiz gelince nerde olduğunu gösteriyor.Hemen sonra 5 dakikayla kaçırdım duştayım diyorum, anneme filan gösteriyorum telefondan. Anneme diyorum git diye annem ben gidemem çok uzak diyor bana sen gitseydinya diyor banyoya girdin diyor sonra uygulamada peygamber efendimizin bir yere girdiği gözüküyor basıyorum ekran açılıyor bir oda ve ben o odayı sanki kamera dan izliyorum uygulamada ayrıca cinleride görebiliyoruz bunu o ekranı açınca öğreniyorum biraz korkuyorum ama peygamberimizi beklediğim için içimdeki korku adeta yok oluyor. Cinler varlar tam yüzlerini seçemiyorum bir cin bir hocaya sanırım şikayette bulunuyor annesi veya ailesi ile ilgili sanırım o sırada içeriye bir yeşillik doluyor orda diyorum efendimiz geliyor göreceğim onu diyorum ama o anda ben böyle bir irkildim içim kilitlendi sanki ve uyandım göremeden. Yorumunuz için şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada parmak uçlarının kesilmesi

Tohat
Hayırlı günler. Hayırlı ve sahih olan bir rüya olmakla birlikte rüya sahibini içinde bulunduğu belli başlı sıkıntı, buhran, maddi ve manevi ne varsa sağlığa dair de olsa kurtularak feraha, huzura nail olacağına ve rahatlayacağına delalet eder. Kişinin omuzlarındaki yükün azalabileceğine alamet eder Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi görmek?? Hissetmek

Kbrad
Rüyada bir yeni katıldığım hocanın çocuğunun sünnetine davetliyim ve gidiyorum. Gittiğim yerde balkonun üstünde hocalar alimler oturduğunu hissediyorum . Rüyada ikramlar yapılıyor ve bende mutfağa yardıma gidiyorum ama rüyada sanki sıradaki ikram benim görevimmiş gibi. İkram bana veriliyor ve (bal, tatlı, cevizli hurma bilemiyorum hangisi) İkramı götürürken yolun yarısında idrak ediyorum his ediyorum ki peygamberimize götürüyorum o ikramı alimlerin hocaların arasında. Geçerek peygamber efendimizi soruyorum nerede diye öyle der demez içime bir his doğuyor efendimizi his ediyorum ama görmüyorum tam o sırada ağlamaya başlıyorum efendimiz sarılıyor gibiyim ve efendimiz beni havaya doğru kaldırdı hafif havalandım hafif yere doğru geldim sonunda yere bıraktı beni o sırada çardakda oturan hocalar alimler gülümseyerek bizi izliyorlardı ve yerde oturan insanlarda şaşkınlıkla bakıyorlardı, ben indikten sonra içeri geliyorum ve o görevi bana veren hoca yada alimin eşine çokça teşekkür ediyorum bana bu olayı yaşattığı için vesile olduğu için. Sonrasında o kadına tam bu soruyu soracakken( ben çocuğumu sünnet edersem peygamberimiz o davete de gelir mi diye) o sırada uyanıyorum…

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamberimizin yardımcısı olmak

Tohat
Hayırlı günler. Mutluluğuna mutluluk katacak bir haber alabileceğine, bilgi ve tewcrübelerini dah doğru ve en iyi şekilde kullanmaya karar vermenle birlikte faydalı olmaya ve önemli şahısların arasına katılabileceğine,tövbe istiğfar ederek temizlenerek Allah’ın rızasını kazanmaya çalışacağına işaret eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada peygamber efendimizi görmeye gitmek, peygamber efendimizi rüyada nasıl görürüm, rüyada peygamber efendimize gitmek

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamberimizin evimize gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Peygamber efendimizi görmeye gitmek ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.