Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:56
sizden93
Abone

Ahmet Hulusi ve yazdığı kitaplar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Ahmet Hulusi ve yazdığı kitaplar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

cimbom
Ahmet Hulusi nin yazdığı kitaplar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?


Cevap: Ahmet Hulusi ve yazdığı kitaplar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

samiyusuf
< Bu Mesaj Size Mumsema islam Arsivi araciligi ile, Sayin cimbom tarafindan gönderilmistir.
——————————–
S.A
Benim sorum Ahmet Hulusi ile ilgilidir:Kendisi Kur’anı Kerim çözümü adında bir kitabı sadece kargo ücreti bedeline bedava dağıtmaktadır .İnternette bu kişi hakkında bayağı eleştiri okudum kitabı aldım ama içime kuşku düştü.Yanlış anlatımları olduğu söyleniyor.Acaba ne kadar doğru bu söylentiler bilgilendiriseniz sevineceğim.
——————————– >

Ahmet Hulisinin kitaplarını okumadım yorum yazamıyorum
Size bilinen hayırlı bildiğim yazarları tavsiyede edeyim.

Okudunuz mu?  Tesbih çekmek dinimizde yok mu? tesbih budizme ait bir unsur mu? birde namaz aslında 3 rekat mi indirildi?

Ali Küçük
Mustafa islamoğlu
Mehmet Alagaş
Said Alpsoy
Emine Şenlikoğlu
Mehmed Paksu


Cevap: Ahmet Hulusi ve yazdığı kitaplar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

bahadır emin
ahmet hulusi amerikada yaşayan kitapları çocukların bile güleceği herzelerle dolu…………………………………..
…………………………………………..


Cevap: Ahmet Hulusi ve yazdığı kitaplar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

_Kul
Bana kalırsa bu tür Kur’an ın çözümü gibi kitaplarla ilgilenme.Zaman kaybı bunlar kaldı ki bir makalede Ahmet hulusi 19 sayısıyla ilgili farklı bir şey okumuştum.Bize bunlar sorulmıyacak bunlardan önce öğrenilcek çok şey var.Onları öğrenmeni tavsiye ederim bunlara hiç bulaşma (:

Okudunuz mu?  Çok Pişmanıım! bunun bir çıkar yolu? NASUH tövbesi etsem olur mu?

cimbom
Teşekkür ederim kardeşlerim.Allah razı olsun.Bir daha zaten adını bilmediğim ve duymadığım kişilerin kitaplarına elimi bile sürmeyeceğim.Allaha emanet olun


musab.b.umeyr
Ahmed hulusi nin dua ve zikir kitabını okudum.
Duanın çokça bahsedilmesi gereken güzel kısımları varken çok gereksiz yerlere girmiş.
Bu konuda çeşitli video larınıda seyrettim.Adam dua ve zikirin beyinde neler oluşturduğuna takmış gibi geldi bana.Söylediklerinde doğruluk payıda olabilir amma velakin pek tavsiye etmiyorum.Sonra kafanız karışabilir Allah muhafaza.

Okudunuz mu?  Karşımızdaki Kişi Gıybet Yaparken Engel Olamıyorsak ?

Selametle.


maraşlıhakan
Sırf ilmihal bilgilerini bilip, sabah akşam teypten okur gibi kuran okuyan fakat imanın gereğini bilmeyen insanları eleştirir Ahmed Hulusi. Her ne kadar hatalarının olduğu konular olsa da imani konulardaki tespitleri çok hoşuma gider. İnsanlar hala gökyüzünde bizi gören bir ilaha inanıyor yada kendi varlığının da aslında Allahdan olduğunu bilmiyor. Ahmed Hulusinin bahsettiği imani konular Fethullah Gülenin Kalbin Zümrüt Tepelerinde bahsettiği konularla benzerlik teşkil ediyor. Fark olarak, Ahmed Hulusi daha bilimsel takılıyor Kalbin Zümrüt Tepelerine göre.

Okudunuz mu?  Kurşun Döktürmek Ne işe Yarıyor ?

ugurdogan
Ahmed Hulusi, rüyasında Hz. Muhammed(s.a.v)’i görür, Hz. Muhammed(s.a.v) de O’na "Ebu bekir’e git der." Bundan sonra Hz. Ebubekir’in hayatını anlatan bir kitap yazar. Ben kendisini açıkçası dürüst ve samimi bir insan olarak görüyorum. Kitaplarını okumadım ama vakti zamanında internetten ve televizyondan sohbetlerini dinledim. Bazı yazılarını da okudum. Allah’a inanmayan ateistlere Ahmed Hulusi’nin ExpoTv Sohbetlerinden 4-5-6 numaralı olanları tavsiye edebiliriz diye düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Çok kere tevbe ettim bozdum. Şimdi yine tevbe etmek istiyorum ama korkuyorum ki bozarım. Yine tevbe etsem kabul olurmu?

Sedat sedat
Ben ahmed hulusi nin kitaplarını okudum . Şunu öncelikle bilelim insanlar bilmediği anlamadığı şeyleri ayılar kötüler bu herkesin benliğin. Ahmet hulusi yazdığı kitaplarda gerek ALLAH gerek HZ MUHAMMED svs. Hakkında hiç bir şekilde dine ayetlere aykırı bir şey yok o kitapları herkes bir defada okuyup anlayamaz siz bir iki defa düşüne dusune okuyun anlarsınız ben tavsiye ediyorum inancım daha çoğaldı birçok şeyi öğrendim ogrenmrkteyim

Okudunuz mu?  Ahirette Sevdiğine Kavuşamamak Var mı?

Kayıtsız Üye
Selam, Ben birçok kitabını okudum ve araştırdım. Kendisi araştırmacı olduğu için yazılarına kendi yorumlarını katmadan yazması, doğru kelimeleri kullanması ve her şeyden önemlisi kurana ters düşen tek bir yazısını görmediğim için kalpten tavsiyede bulanabilirim. En çok hoşuma giden şartlanmalardan ve şekilcilikten arınma tavsiyeleri. Farkında olmadan yaptığımız birçok konuda aydınlık getiren bu değerli isim en sevdiğim yazar haline geldi. Allah ondan razı olsun. okumadan önce video yayınlarını izleyebilirsiniz. benzeri kelime kullanmadığı için; yani kelimenin anlamına çıkmamak için başta dili ağır gelebilir. Sevgiyle kalın

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapmak günah mı

Ahmed hulusi fethullah gülen, ahmet hulusi fethullah gülen, mustafa islamoğlu ahmet hulusi

Bu kategoride yer alan Dinden çıkmışım gibi hissediyorum sebebi nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ahmet Hulusi ve yazdığı kitaplar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.