Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:26
missa95
Abone

Zina yapmanın günahı

Zina yapmanın günahı

Kayıtsız Üye
zina yapmanın günahı


Cevap: zina yapmanın günahı

Galus
Zina etmek büyük günâhtır. Nitekim Kur’an-ı kerimde mealen, "Zinaya yaklaşmayın! Çünkü o, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur" buyuruldu. (İsra 32)

Zinaya yaklaşmayın demek, zinaya götürecek sebeplerden, hareket ve işlerden sakının, yabancı kadınları düşünmeyin, onlarla konuşmayın, onların seslerini dinlemeyin, onlara bakmayın, demektir. Açık saçık giyinmek, kötü işlere yol açabilir. Kur’an-ı kerimde mealen buyuruldu ki:

Okudunuz mu?  Cinler insanlara zarar verir mi ?

"Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın." (Günahların zina gibi büyüğü olsun, bakmak gibi küçüğü olsun hiç birine yaklaşmayın!) (En’am 151)


Zina

Misafir
Zina işlemeyin çok pişman olursunuz insan ömrü kısa bigün öleceğiz vicdanen nasıl rahat ediyosunuz. İNSANLARIN HAYATTA SORUMLULUKLARI VAR KENDİNİZİ BİLİN BUNUN YANLIŞ OLDUĞU APAÇIK ORTADA NE YAŞAYACAKSANIZ EŞİNİZ OLACAK KİŞİYLE YAŞAYIN. zina edenler, zinada bulunanlar yaptığınız hatanın farkına varın birdaha olmasın deyin kendinize önce bunun farkındalıgını edindirin. madem bir hata ettiniz bu hatanın telafiside size kalmış birlikte olduğunuz insana değer verin. bu yolda beraber ilerleyin evlenip yuvanızı kurun. birdaha tekrarlamayın tövbe edin

Okudunuz mu?  Fetekabbeleha rabbuha bi kabulin hasenin sırrına mazhar olmak

zina yapmanın günahı, zina yapmanın günahları

Bu kategoride yer alan Tırnakdaki siyah kirler gusle mani midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina yapmanın günahı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.