Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:42
sizden03
Abone

Sinirlendim ve ağzımdan küfür çıktı

Sinirlendim ve ağzımdan küfür çıktı

onurs
arkadaşlar birşeye çok sinirlendim ve ağzımdan küfür çıktı bir anda aklımdanda o anda Allah geciyordu ama Allah’a küfür etmedim sinirlendiğim seye küfrettim ve içime kurt düştü.küfür ettim tamam günahım var ama Allah etmiş sayılıyormuyum Allah’a küfür etmedim ama şeytan pskolejimi bozmak içinmi yapıyor.şeytan bana 3 4 aydır hiç durmadan hep vesvese veriyor verdiği vesveseleri kendim düşünüyormus gibi oluyor bu olayda piskolejimi bozuyor Allah günahlarımız affeylesin…


Cevap: Allah Rızası İçin Yardım Edin…!

EarthQuake®
Kardeşim, kendi ağzınla söylüyorsun vesvese diye. Bu hususu önemsersen daha da artar, hastalık haline gelir Allah muhafaza. Mümkün olduğunca aklına gelen bu tip düşünceleri önemseme, başka şeyler düşünmeye çalış. Tövbe et, ibadetlerine yoğunlaş. Şeytan seni ibadetlerinden alıkoymak, yıldırmak için türlü oyunlar oynuyor. Onun söylediklerine aldırış etme.

Ayrıca öfkeliyken şu hadisleri göz önünde bulundur:

Okudunuz mu?  Çok Büyük Günahlarım var

{✿} “Biriniz ayakta iken öfkelenirse otursun. Öfkesi geçerse ne ala. Aksi halde uzanıp yatsın.” (Müsned)

{✿} “Biriniz kızdığında sussun.” (Müsned)


Cevap: Allah Rızası İçin Yardım Edin…!

Gezgin
İnşAllah Bu Videoyu İzle Bir Yararı Olur Kardeşim

Şüpheden Kurtulmak İçin Allah’a Sığın Hep İyi taraftan Düşün Örneğin; Öyle Demedim de Ve Allah c.c. Sığın Rabbim o vesveseyi kalbinden Söküp Atar İnşAllah

Okudunuz mu?  Bu tağut devlete asker olunurmu ?

Cevap: Allah Rızası İçin Yardım Edin…!

onurs
2 nizdende Allah Razı Olsun Tesekür Ederim

Bu kategoride yer alan Bu günahtan dolayı cehennemlik miyim Allah afeder mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sinirlendim ve ağzımdan küfür çıktı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.